djidomova je napisao/la: ↑ned jul 27, 2025 11:38 pm

Kakva taktička priprema. Sad će nama benjo prenijeti mišljenje od tune, nije se još oglasio, dok ga dobije.
Nadam se da ce nas vrli stozer pogledati ovu statistiku.
Mi vec godina se mucimo na Grbavici kada igramo protiv ekipa koje se zatvore, jednostavno ne znamo probiti blok (ove) nema krativnosti, pas igre, kroz sredinu nista ne ide....
Ne mozes igrati uvije isto i preko bokova, ovjde Ceta i Bolja ne mogu nista znacajno uraditi.
Suteva van 16m nema, prelose igramo kuci.
Jos nam je sredina sada mozda i najtanja Mali Sabic ne moze igrati, bar ne jos uvijek prednjeg veznog, prije bi sa Focom probao, jer ce nam ocito ovaj u21 biti problem.
Ado je izgubio veceras, pogresne promjene u ekipi koju jos nisi uigrao, pogotovo stoperski par.
Kvalitetnih rjesenja nemamo u vezi.
Napadaca cemo valjda ubosti , bar jedan od ove dvojice novih a Krpa na klupu i po potrebi zadnjih 20-30 min.
Moja ocekivanja su se veceras potvrdila, jos jedna teska sezona i neizvjesna nas ocekuje.
Ja sam porilicno umoran od ove patnje svake godine, u 50tim se nema zivaca vise i ocekivanja su sve manja.
Ali barem se izgradnja Juga moze pratiti i cekati da se aBd zavrsi pa da se ode na neki derbi i navija.