A nešto se mora naći nije fer da neko ko je dolazio svaku utakmicu na Grbavicu čeka kao i neki dijasporac ili još gore da ostane bez karte. Neki način se mora pronaći.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 9:40 pmSto je neko s godisnjom bolji od mene koji skuplja karte npr!? Karikiram ali ti govorim da ni to nije rjesenje.Refa1921 je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 2:09 pmU Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
Nemam nikakav info ali realno gledano, male su šanse. Daj Bože da se obistine te špekulacije.
Steta. Bas sam mu se ponadao, ali svakako ohrabruje sto uopste ganjamo ovakve igrace.Željezničar je bio zainteresovan da vrati na Grbavicu poveremenog reprezentativca BiH, ali će Daniel Graovac potpisati za FSCB.
Njemu na kraju sezone ističe ugovor sa Klužom, ali od povratka na Grbavicu nema ništa.
Ne znam što se zamarate kartama, realan broj pravih je ovaj protiv Veleža, protiv Sloge, Slobode i sl, i vjerujem da će svih 3 i po hiljade navijača doći do karte, a što se tiče ostalih kako kome grah padne. Svako ima svoju raju, ekipu, poznanike koji mu mogu na njegovu člansku uzeti kartu ako nije u mogućnosti, sve ostalo je ubleharenje.Refa1921 je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:01 amA nešto se mora naći nije fer da neko ko je dolazio svaku utakmicu na Grbavicu čeka kao i neki dijasporac ili još gore da ostane bez karte. Neki način se mora pronaći.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 9:40 pmSto je neko s godisnjom bolji od mene koji skuplja karte npr!? Karikiram ali ti govorim da ni to nije rjesenje.Refa1921 je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 2:09 pmU Evropi trebaju imati prednost navijači koji su imali godišnje i članske pa onda tek članske i ograniči na jedna članska - jedna karta. Čak bi bilo fer da prioritet imaju prvo ovi što su se kroz sezonu učlanili a ne kada dođe evropa učlani se samo radi tih utakmica ili dođu ljudi koji na Grbavicu dolaze svako 3 godine i ne znaju gdje je wc na istoku. Predprošle godine čekao u redu 5 sati, izgorio ko ćevap, nije fer da mi koji smo tu svaku domaću utakmicu unazad 10 godina moramo čekati i patiti se kao oni što dođu jednom u dvije godine ili od evrope do evrope.
nekonvencionalan je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 10:16 amNe znam što se zamarate kartama, realan broj pravih je ovaj protiv Veleža, protiv Sloge, Slobode i sl, i vjerujem da će svih 3 i po hiljade navijača doći do karte, a što se tiče ostalih kako kome grah padne. Svako ima svoju raju, ekipu, poznanike koji mu mogu na njegovu člansku uzeti kartu ako nije u mogućnosti, sve ostalo je ubleharenje.Refa1921 je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:01 amA nešto se mora naći nije fer da neko ko je dolazio svaku utakmicu na Grbavicu čeka kao i neki dijasporac ili još gore da ostane bez karte. Neki način se mora pronaći.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 9:40 pm
Sto je neko s godisnjom bolji od mene koji skuplja karte npr!? Karikiram ali ti govorim da ni to nije rjesenje.
Previse ljudi skuplja karte da bi to bilo realno!cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 11:26 amPricamo o tome da se napokon pocnu cijeniti najvjerniji i najstandardniji navijaci.
Ako ja kupujem godisnje od 1998 godine, ako sam clan kluba od prvih clanski ZVANICNIH koje su uvedene, onda je valjda NORMALNO da imam neki PRIORITET da ko gospoda dodjem i kupim kartu za evropske utakmice, a ne da ko ovca sa malim djetetom stojim 3-4 sata na zvizdanu i da cekam da li cu kupiti kartu.
Zar je tesko odrediti sljedece:
Prvi dan karte kupuju (dobijaju) vlasnici godisnjih i to jedna godisnja = jedna karta
Drugi dan karte kupuju AKTIVNI clanovi kluba i to jedna clanska = jedna karta
Treci dan svi ostali ako sta ostane.
Skupljam i ja sezonske. Ne može se nikad ugodit svakom navijaču, kapacitet stadiona nam je ispod naših potreba trenutno kad su u pitanju evropske utakmice i derbiji.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:16 pmPrevise ljudi skuplja karte da bi to bilo realno!cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 11:26 amPricamo o tome da se napokon pocnu cijeniti najvjerniji i najstandardniji navijaci.
Ako ja kupujem godisnje od 1998 godine, ako sam clan kluba od prvih clanski ZVANICNIH koje su uvedene, onda je valjda NORMALNO da imam neki PRIORITET da ko gospoda dodjem i kupim kartu za evropske utakmice, a ne da ko ovca sa malim djetetom stojim 3-4 sata na zvizdanu i da cekam da li cu kupiti kartu.
Prvi dan karte kupuju (dobijaju) vlasnici godisnjih i to jedna godisnja = jedna karta
Onda neka se dobro organizuju jer je isto tako nerealno čekati 4-5-6 sati u redu za karte na 35+.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:16 pmPrevise ljudi skuplja karte da bi to bilo realno!cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 11:26 amPricamo o tome da se napokon pocnu cijeniti najvjerniji i najstandardniji navijaci.
Sto si ti vredniji od mene!? Cuj on kupi godisnju da ustedi koji dinar i hoce prvenstvo prolaza. Daj onda nama koji skupljamo ako donesemo npr 12 kartu iz prosle sezone vip ulaznicu jer smo dali vise nego vi s godisnjim.milanribar je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:42 pmSkupljam i ja sezonske. Ne može se nikad ugodit svakom navijaču, kapacitet stadiona nam je ispod naših potreba trenutno kad su u pitanju evropske utakmice i derbiji.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:16 pmPrevise ljudi skuplja karte da bi to bilo realno!cipiripi je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 11:26 amPricamo o tome da se napokon pocnu cijeniti najvjerniji i najstandardniji navijaci.
To je to, cuvam haman svaku pojedinacnu ulaznicu od "reintegracijskog" derbija 1996.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 1:00 pmSto si ti vredniji od mene!? Cuj on kupi godisnju da ustedi koji dinar i hoce prvenstvo prolaza. Daj onda nama koji skupljamo ako donesemo npr 12 kartu iz prosle sezone vip ulaznicu jer smo dali vise nego vi s godisnjim.milanribar je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:42 pmSkupljam i ja sezonske. Ne može se nikad ugodit svakom navijaču, kapacitet stadiona nam je ispod naših potreba trenutno kad su u pitanju evropske utakmice i derbiji.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:16 pm
Previse ljudi skuplja karte da bi to bilo realno!
Ne kupim da uštedim koji dinar, nego da uđem na svaku utakmicu bez čekanja u redu i pomognem klubu na početku sezone kao svake sezone dosad.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 1:00 pmSto si ti vredniji od mene!? Cuj on kupi godisnju da ustedi koji dinar i hoce prvenstvo prolaza. Daj onda nama koji skupljamo ako donesemo npr 12 kartu iz prosle sezone vip ulaznicu jer smo dali vise nego vi s godisnjim.milanribar je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:42 pmSkupljam i ja sezonske. Ne može se nikad ugodit svakom navijaču, kapacitet stadiona nam je ispod naših potreba trenutno kad su u pitanju evropske utakmice i derbiji.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto maj 27, 2025 12:16 pm
Previse ljudi skuplja karte da bi to bilo realno!