Sad gledam na sažetku, ovo je sramota kakav je penal sviran. Najbolje sve igrače od pasa ka gore obmotati kao mumiju pa da izbjegnemo bilo kakvu igru rukom tokom utakmice.
SamoNapad je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 7:45 pmI dalje mi nije jasno koliko mi ne znamo.
Jabera nam doveo neko, i to smo jedva da ne zeznemo zbog struke.
Dovede neko brazilca/e mi umjesto da radimo da ga unovcimo opet ne znamo gurat cemo neke polovnjake.
Dovede ti neko Odinaku mi se trudimo da dokazemo ds ne zna umjesto da radimo da ga unaprijedimo(ali lakse je reci limitiranom Galicu da se bori , nego raditi sa Odinakom koji je na 30 % svojih mogucnosti). Imas Sabica koji je ima sut nema fizikalije ( al pusti to bolji je njega na beka gurnuti da dokazemo da ne zna).
Imas sad i Focu koji je dobro ojacao , e sa njim tek necemo imati pojma sta cemo. Mozda dovedemo kakve Djorice i Vukoje umjesto njih haj znaj. Dok god su dio strucnih stabova ljudi koji ne razumiju da nisu oni ti koji selektiraju igrace nego da se bave jasnim zadatcima (unaprijedjivanje taktickih stvari kod igraca, individualan rad sa igracima, priprema igraca za pozicije koje igraju i slicno) bit cemo ovakvi . Pomocnici nisu tu da glume Ancelotija nego da rade (ako znaju) svoje zadatke . Sta je zadatak Joldica, Dervisija, Kovaca(koji je otisao)Krajine,Sefera?
Kad bude svak radio svoj dio posla imat cemo pojma.
Da bi imali podršku navijača za mlade, treba izaći pa javno to i reći. Reći realno stanje, da financijski ne možemo parirati ovim ispred nas, tako da je nama 4.mjesto ravno tituli.igla je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 10:13 pmZato što ne znamo šta nam je cilj i lutamo. Ne bi mnogi ovi mladići dobili priliku da nema tog u21 pravila. Ili da nas opet udari besparica, pa djecu gurnemo.
Mi smo negdje između želja i mogućnosti. Slušamo navijače koji bi da deremo Zrinjskog 3-0, a imamo para za sredine tabele. Zbog želja navijača nemamo muda da gurnemo nekog mlađeg, a ovi koji bi kao trebali biti prevaga donose nam 4. mjesto.
Kad budemo znali šta je cilj, a ne bude izjava "mi se uvijek borimo za najviše ciljeve", znat ćemo nekog i izbaciti i dati mu šansu.
Jel to 100% da ide, meni se čini da je pristao da smanji ugovor. Ja bi ga zadržao jer je zanimljiv igrač baš, puno ganja puno trči, za razliku od drugih, ima i neki pas solidan, zna povuć loptu...
nama treba ozbiljan golman i ako Muftic ne odemilanribar je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:14 pmMi smo ove polusezone na Grbavici dobili dvije utakmice koje 100% nismo trebali dobit, Borac i Velež. To je dokaz da ova ekipa ima snage i da bi sa normalnim suđenjem i par pojačanja mogla ponovo u borbu za vrh.
Ako ode Muftić treba nam ozbiljan golman, ja se ne bi igrao sa u21 golmanom jer sigurnost na golu puno znači.
realno qarine igraci obojicaSamoIstina je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:43 pmBilo bi dobro da se jave navijaci koji su pisali za brazilce da su ublehe, da ne kazem talovi.
Ostaje misterija zasto nisu igrali kod Corica nakon sto im je zavrsena papirologija, ali barem sad znamo da mozemo na njih racunati iduce sezone.
Ono sto je Vini jucer uradio se bas rijetko vidja na nasim terenima, a Simoni je bolji igrac od njega. Bice zanimljivo vidjeti da li ce ga Adzem koristiti u vezi ili na stoperu.
Usput, pise Faktor da se nismo dogovorili sa Dangubicem. Steta. Kazu da uz njega odlaze: Galic, Mircevski, Cavnic, Markovic.
koliko znam desetogodisnje vaze za evropucipiripi je napisao/la: ↑pon maj 26, 2025 12:24 pmEvropa nam je za nekih 50-tak dana klub treba vec poceti da razmislja kako da organizuje prodaju karti.
Trenutno imamo preko 9400 clanova, ako svaki clan pozeli da kupi dvije ulaznice evidentno je da necemo moci svi stati na stadion.
Klub treba prvo da izadje u susret navijacima sa godisnjim i desetogodisnjim kartama da oni imaju pravo prvenstva kupovine ulaznica, zatim ostali clanovi.
Cak bi ogranicio da jedna clanska = jedna karta, a ne ko prije dvije godine kada je i "kunto i panto" kupovao karte a provjera clanskih bila samo formalnost.
Ovo ljeto napunite Shop, kratko i jasno UZMITE NAM PARE