Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm87alem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 25, 2025 4:36 pm

Nevjerovatno kako vazda protiv nas ovi golovi za tv spice!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned maj 25, 2025 4:48 pm

Samba :11:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

staaarinavijac
Kontakt:

ned maj 25, 2025 4:59 pm

10 žutih kartona , prava priprema Bilbije za Radnik

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:00 pm

od 15 igraca 10 ih je dobilo zuti 😳. Nek mi neko objasni ovo. Vise smo dobili za ovu utakmicu zutih nego fk dodik za cijelu sezonu 😒
100/94/37/34 - i to je to!

kvalitet
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:06 pm

Zbog ovog zahebavanja na kraju i promašenih mrtvih prilika ja bih im po 10% od plate, nevjerovatno koliko pojma nemaju
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:21 pm

Opet objektivna publika oduševljava, Ćoriću hvala ti!
Adžeme odlazi nakon osvojenog kupa!

Fascinantno...

salle86
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:38 pm

Ne znam šta kukate što ne igraju mladi, pa igraće sad u Bijeljini taman kad i nama i protivniku odgovara samo kec 😂
I neće ništa biti čudno jer je Radnik yebena ekipa, prvo dobiju Borca a onda remi na Koševu. Sreća nisu tako igrali ranije.
Samo je još nepoznanica jel' nekome u interesu da Olovo ima premierligaša ili i oni igraju nogomet jer nemaju pametnijeg posla. Budemo vidjeli.
Cirkus polagano se privodi kraju ali nema puno dana za odmoriti NA ŽALOST/SREĆU ... kako kome.
Čestitke Zrinjskom na novoj grupnoj fali LK, to je bitno. A mi ćemo se mrvicama zadovoljiti jer za bolje i nismo.
"Samo veću lopatu" reče Alija Sirotanović...jah
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:47 pm

salle86 je napisao/la:
Ne znam šta kukate što ne igraju mladi, pa igraće sad u Bijeljini taman kad i nama i protivniku odgovara samo kec 😂
I neće ništa biti čudno jer je Radnik yebena ekipa, prvo dobiju Borca a onda remi na Koševu. Sreća nisu tako igrali ranije.
Samo je još nepoznanica jel' nekome u interesu da Olovo ima premierligaša ili i oni igraju nogomet jer nemaju pametnijeg posla. Budemo vidjeli.
Cirkus polagano se privodi kraju ali nema puno dana za odmoriti NA ŽALOST/SREĆU ... kako kome.
Čestitke Zrinjskom na novoj grupnoj fali LK, to je bitno. A mi ćemo se mrvicama zadovoljiti jer za bolje i nismo.
Jel te stid pricati gluposti i pljuvati po svom klubu?
Evo konkretno tom Radniku ne treba ni bod u toj tekmi.
Posusje i ako pobjedi, a Radnik izgubi, Radnik je ispred zbog medjusobnog omjera. Cak i ako se zatvori krug, Radnik, Posusje, Velez, Posusje ima najlošiji skor, i bice 9. Jedino ako i jedni i drugi pobjede, a Velez izgubi (sto se sigurno nece desiti), onda je Velez 9.
Bitno je popljuvati svoj klub!

Sky1
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:56 pm

Ode Jabi, meni je ona reakcija kod izlaska značila da je to to. Samo da što više zaradimo, a teško ćemo mu naći adekvatnu zamjenu, jer se radi o baš inteligentnom veznjaku.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 25, 2025 5:58 pm

Da mi je neko rekao 2013. da ce zrinjski za 12 godina biti najuspjesniji klub sto se tice prvenstva proglasio bih ga ludim. Tada je bilo 8-2 za nas. A 12 godina kasnije je 8-9. Sedam titula su uzeli za 12 godina a mi nula. Katastrofa. 😳
100/94/37/34 - i to je to!

salle86
Kontakt:

ned maj 25, 2025 6:10 pm

ublehas je napisao/la:
ned maj 25, 2025 5:47 pm
salle86 je napisao/la:
Jel te stid pricati gluposti i pljuvati po svom klubu?
Evo konkretno tom Radniku ne treba ni bod u toj tekmi.
Posusje i ako pobjedi, a Radnik izgubi, Radnik je ispred zbog medjusobnog omjera. Cak i ako se zatvori krug, Radnik, Posusje, Velez, Posusje ima najlošiji skor, i bice 9. Jedino ako i jedni i drugi pobjede, a Velez izgubi (sto se sigurno nece desiti), onda je Velez 9.
Bitno je popljuvati svoj klub!
Jesi mi dobar. Plava danas, sutra crvena.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

ned maj 25, 2025 6:31 pm

Ne razumijem sta pokusavas reci.
Nego je li te imalo stid pljuvati svoj klub?

salle86
Kontakt:

ned maj 25, 2025 6:32 pm

Ja te opet pitam jesi mi dobar. Razumiješ li to ?
To što ti vidiš negdje pljuvanje, jbg šta ću ti ja
Svako valjda vidi ono što on želi/misli

Edit1, Jel nije yeben radnik, 4 boda u mečevima sa Borcem i Sarajevom
Na vrijeme proigrali 😂
A mi se danas oprostili od sezone, pola time nema u Bijeljini
Šta ima netačno de me prosvijetlio ljubi brat

Edit2, zapeli smo ko žabe da budemo treći. Priliku da igraju ovi mlađi dobijaju u 90+
Evo im šanse za 7 dana, valjda uspijemo ostvariti zacrtano :)
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned maj 25, 2025 6:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

ned maj 25, 2025 6:40 pm

Evo, ako je ovo tvoje bilo pokušaj nekog sarkazma uperenih protiv saudijske organizacije, a ne insinuacija kojih je pun ovaj forum da cemo pustiti nekog (prije ove tekme veleza, a sada Radnika), onda se izvinjavam. Do mene.
Popele su mi se na k... Price kako cemo prodati ovo ili onu tekmu, odnosno kako smo kupili ovo ili ono.

SamoNapad
Kontakt:

ned maj 25, 2025 7:45 pm

I dalje mi nije jasno koliko mi ne znamo.
Jabera nam doveo neko, i to smo jedva da ne zeznemo zbog struke.
Dovede neko brazilca/e mi umjesto da radimo da ga unovcimo opet ne znamo gurat cemo neke polovnjake.
Dovede ti neko Odinaku mi se trudimo da dokazemo ds ne zna umjesto da radimo da ga unaprijedimo(ali lakse je reci limitiranom Galicu da se bori , nego raditi sa Odinakom koji je na 30 % svojih mogucnosti). Imas Sabica koji je ima sut nema fizikalije ( al pusti to bolji je njega na beka gurnuti da dokazemo da ne zna).
Imas sad i Focu koji je dobro ojacao , e sa njim tek necemo imati pojma sta cemo. Mozda dovedemo kakve Djorice i Vukoje umjesto njih haj znaj. Dok god su dio strucnih stabova ljudi koji ne razumiju da nisu oni ti koji selektiraju igrace nego da se bave jasnim zadatcima (unaprijedjivanje taktickih stvari kod igraca, individualan rad sa igracima, priprema igraca za pozicije koje igraju i slicno) bit cemo ovakvi . Pomocnici nisu tu da glume Ancelotija nego da rade (ako znaju) svoje zadatke . Sta je zadatak Joldica, Dervisija, Kovaca(koji je otisao)Krajine,Sefera?
Kad bude svak radio svoj dio posla imat cemo pojma.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned maj 25, 2025 7:46 pm

62 boda momacki realno. Cestitke svima danas, bas slatka pobjeda. Ali me dusa boli kad vidim peterac i onu zemlju. Nadam se da cemo sto prije presvuci teren.
Vini doktoreeee!

avlami97
Kontakt:

ned maj 25, 2025 7:56 pm

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Valter
Kontakt:

ned maj 25, 2025 7:57 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
ned maj 25, 2025 5:58 pm
Da mi je neko rekao 2013. da ce zrinjski za 12 godina biti najuspjesniji klub sto se tice prvenstva proglasio bih ga ludim. Tada je bilo 8-2 za nas. A 12 godina kasnije je 8-9. Sedam titula su uzeli za 12 godina a mi nula. Katastrofa. 😳
Hajduk, Partizan, Mančester junajted, Fenerbahče, Marsej, Željo su timovi koji su nekada davno bili prvaci u više navrata (neki i šampioni Europe) i od tada čekaju i čekaju i čekaju i proći će godina i godina i oni će još da čekaju, i čekaju i ...
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

salle86
Kontakt:

ned maj 25, 2025 8:09 pm

SamoNapad je napisao/la:
ned maj 25, 2025 7:45 pm
I dalje mi nije jasno koliko mi ne znamo.
Jabera nam doveo neko, i to smo jedva da ne zeznemo zbog struke.
Dovede neko brazilca/e mi umjesto da radimo da ga unovcimo opet ne znamo gurat cemo neke polovnjake.
Dovede ti neko Odinaku mi se trudimo da dokazemo ds ne zna umjesto da radimo da ga unaprijedimo(ali lakse je reci limitiranom Galicu da se bori , nego raditi sa Odinakom koji je na 30 % svojih mogucnosti). Imas Sabica koji je ima sut nema fizikalije ( al pusti to bolji je njega na beka gurnuti da dokazemo da ne zna).
Imas sad i Focu koji je dobro ojacao , e sa njim tek necemo imati pojma sta cemo. Mozda dovedemo kakve Djorice i Vukoje umjesto njih haj znaj. Dok god su dio strucnih stabova ljudi koji ne razumiju da nisu oni ti koji selektiraju igrace nego da se bave jasnim zadatcima (unaprijedjivanje taktickih stvari kod igraca, individualan rad sa igracima, priprema igraca za pozicije koje igraju i slicno) bit cemo ovakvi . Pomocnici nisu tu da glume Ancelotija nego da rade (ako znaju) svoje zadatke . Sta je zadatak Joldica, Dervisija, Kovaca(koji je otisao)Krajine,Sefera?
Kad bude svak radio svoj dio posla imat cemo pojma.
Nema ovde stručnjaka koji će unaprijediti nekog igrača. Kod nas se samo igra, i to evo vam lopta i igrajte (se). Da je to igra sa smislom, nego prođe godina dana a ti nemaš nešto svoje, uigrano.
Mladi igrač ako nešto hoće da postigne, mora imati privatnog "trenera" da ga brusi, i čim prije da se ispali što dalje odavde.
Samo ne treba o tome javno jer će neko reći da tako pljuješ klub.
Isto da je 85-a pa nema interneta da se sve živo može vidjeti, naučiti, prekopirati
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

ned maj 25, 2025 8:47 pm

Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned maj 25, 2025 8:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 44 gosta.

Prijava