Jel te stid pricati gluposti i pljuvati po svom klubu?salle86 je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 5:38 pmNe znam šta kukate što ne igraju mladi, pa igraće sad u Bijeljini taman kad i nama i protivniku odgovara samo kec
I neće ništa biti čudno jer je Radnik yebena ekipa, prvo dobiju Borca a onda remi na Koševu. Sreća nisu tako igrali ranije.
Samo je još nepoznanica jel' nekome u interesu da Olovo ima premierligaša ili i oni igraju nogomet jer nemaju pametnijeg posla. Budemo vidjeli.
Cirkus polagano se privodi kraju ali nema puno dana za odmoriti NA ŽALOST/SREĆU ... kako kome.
Čestitke Zrinjskom na novoj grupnoj fali LK, to je bitno. A mi ćemo se mrvicama zadovoljiti jer za bolje i nismo.
"Samo veću lopatu" reče Alija Sirotanović...jah
Jesi mi dobar. Plava danas, sutra crvena.ublehas je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 5:47 pmJel te stid pricati gluposti i pljuvati po svom klubu?salle86 je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 5:38 pmNe znam šta kukate što ne igraju mladi, pa igraće sad u Bijeljini taman kad i nama i protivniku odgovara samo kec
I neće ništa biti čudno jer je Radnik yebena ekipa, prvo dobiju Borca a onda remi na Koševu. Sreća nisu tako igrali ranije.
Samo je još nepoznanica jel' nekome u interesu da Olovo ima premierligaša ili i oni igraju nogomet jer nemaju pametnijeg posla. Budemo vidjeli.
Cirkus polagano se privodi kraju ali nema puno dana za odmoriti NA ŽALOST/SREĆU ... kako kome.
Čestitke Zrinjskom na novoj grupnoj fali LK, to je bitno. A mi ćemo se mrvicama zadovoljiti jer za bolje i nismo.
"Samo veću lopatu" reče Alija Sirotanović...jah
Evo konkretno tom Radniku ne treba ni bod u toj tekmi.
Posusje i ako pobjedi, a Radnik izgubi, Radnik je ispred zbog medjusobnog omjera. Cak i ako se zatvori krug, Radnik, Posusje, Velez, Posusje ima najlošiji skor, i bice 9. Jedino ako i jedni i drugi pobjede, a Velez izgubi (sto se sigurno nece desiti), onda je Velez 9.
Bitno je popljuvati svoj klub!
Hajduk, Partizan, Mančester junajted, Fenerbahče, Marsej, Željo su timovi koji su nekada davno bili prvaci u više navrata (neki i šampioni Europe) i od tada čekaju i čekaju i čekaju i proći će godina i godina i oni će još da čekaju, i čekaju i ...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 5:58 pmDa mi je neko rekao 2013. da ce zrinjski za 12 godina biti najuspjesniji klub sto se tice prvenstva proglasio bih ga ludim. Tada je bilo 8-2 za nas. A 12 godina kasnije je 8-9. Sedam titula su uzeli za 12 godina a mi nula. Katastrofa.![]()
Nema ovde stručnjaka koji će unaprijediti nekog igrača. Kod nas se samo igra, i to evo vam lopta i igrajte (se). Da je to igra sa smislom, nego prođe godina dana a ti nemaš nešto svoje, uigrano.SamoNapad je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 7:45 pmI dalje mi nije jasno koliko mi ne znamo.
Jabera nam doveo neko, i to smo jedva da ne zeznemo zbog struke.
Dovede neko brazilca/e mi umjesto da radimo da ga unovcimo opet ne znamo gurat cemo neke polovnjake.
Dovede ti neko Odinaku mi se trudimo da dokazemo ds ne zna umjesto da radimo da ga unaprijedimo(ali lakse je reci limitiranom Galicu da se bori , nego raditi sa Odinakom koji je na 30 % svojih mogucnosti). Imas Sabica koji je ima sut nema fizikalije ( al pusti to bolji je njega na beka gurnuti da dokazemo da ne zna).
Imas sad i Focu koji je dobro ojacao , e sa njim tek necemo imati pojma sta cemo. Mozda dovedemo kakve Djorice i Vukoje umjesto njih haj znaj. Dok god su dio strucnih stabova ljudi koji ne razumiju da nisu oni ti koji selektiraju igrace nego da se bave jasnim zadatcima (unaprijedjivanje taktickih stvari kod igraca, individualan rad sa igracima, priprema igraca za pozicije koje igraju i slicno) bit cemo ovakvi . Pomocnici nisu tu da glume Ancelotija nego da rade (ako znaju) svoje zadatke . Sta je zadatak Joldica, Dervisija, Kovaca(koji je otisao)Krajine,Sefera?
Kad bude svak radio svoj dio posla imat cemo pojma.