Šta fali Aliću Ćemanu i Jaganjcu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 24, 2025 10:35 amKakva se samo pojačanja spominju bicemo strah i trepet za protivnike . Pazi sad imena Alic, Ceman , Jaganjac,Kacunko .![]()
Malo jače lupi glavom.Malo je to.Ćeman za klupe odličan.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 24, 2025 3:19 pmKakvo je pojacanje Ceman? Jedino sto je ovdje domaci pa je raja sa dosta navijaca i zbog toga se priziva.
Opet sve pojacanje iz ekipa sto su ispalesta bi hoce li biti pljuvanja kao sto je bilo kad su Sukilovic, Huso i Lagumdzija dolazili.
Nista bolji od trenutnog sto imamo na klupi, ja se nadam da ce se Muftic prodati jer ja mislim da je ovo njegov max.struja je napisao/la: ↑sub maj 24, 2025 3:23 pmMalo jače lupi glavom.Malo je to.Ćeman za klupe odličan.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 24, 2025 3:19 pmKakvo je pojacanje Ceman? Jedino sto je ovdje domaci pa je raja sa dosta navijaca i zbog toga se priziva.
Opet sve pojacanje iz ekipa sto su ispalesta bi hoce li biti pljuvanja kao sto je bilo kad su Sukilovic, Huso i Lagumdzija dolazili.
i ŠUTAfanaticZeljin je napisao/la: ↑sub maj 24, 2025 10:35 amKakva se samo pojačanja spominju bicemo strah i trepet za protivnike . Pazi sad imena Alic, Ceman , Jaganjac,Kacunko .![]()
Lizali su oni supak i amaru i ostalim....i to uvijel isti ljidi.a kada ga nesto priupitas banuje te.cikoradovic je napisao/la: ↑ned maj 25, 2025 12:42 amZamolio bih interesdžije što su do jučer lizali šupak treneru Ćoriću, da napuste i Adžemov analni otvor, što se narodski kaže, džabe krečite, ne primamo igrače od Bulića i Husarića.
Podrška za Upravu i trenera!