To se slazem ali borba za opstanak je izmedju Posusja i Radnika.ubaceni element je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:54 amKakvo pustanje, kakva priprema terena, sta bulaznis? Zasto bi mi bilo koga pustali i ko sam ja da pripremam teren? Admir Adzem?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:50 amBitno je dobiti i Velez, ***** ja njima mater...sta treba sada da ih pustimo na Grbavici? Jel se to vec teren priprema u slucaju poraza da imamo opravdanja?ubaceni element je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:31 amMa yebo Velez, nece oni ispasti nema sanse. Nama i kitarima je najbitnije da zapnemo i dobijemo Radnik te tako “spasimo” jedno mjesto za Federalce, tj Stupcanicu.
Kazem samo da nam je puno bitnije strovaliti Radnik ako mozemo pa da imamo 4 lakse utakmice sa Stupcanicom, a ne jos jednu poklon ekipu is sumske za Borac koji nije izgubio boda protiv ekipa iz iste pune dvije godine (do ovog pustanja tom istom Radniku).
Logicno
Nek drugi spasavaju svoja mjesta.iŠĆerat celere iz lige...ubaceni element je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:31 amMa yebo Velez, nece oni ispasti nema sanse. Nama i kitarima je najbitnije da zapnemo i dobijemo Radnik te tako “spasimo” jedno mjesto za Federalce, tj Stupcanicu.
Slažem se. Odigrati maksimano požtvovano obje ove tekme, ali dobro izmješati sastav. Pogotovo dati priliku mlađim igračima, i igračima za koje se SS lomi da li ih ostaviti li putiti.milanribar je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:55 amMi trebamo polako pripremat ekipu za iduću sezonu u ovim utakmicama, dat šansu nekim što su manje igrali da se nametnu, dobro bi bilo vidjet šta zapravo mogu brazilci, Laušević, Fočo pa i još neki juniori-
Ako je u pitanju igrac sto pretpostavljam da jeste, nasi moraju obratiti paznju na broj stranaca.
Simoni je mladji ovaj nije sad toliko ni bolji ( ako je i bolji jer Simonija nismo ni vidjeli) a stariji je i neces ga sa 29 godina prodati sigurno.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 10:42 amAko je u pitanju igrac sto pretpostavljam da jeste, nasi moraju obratiti paznju na broj stranaca.
Ako Jaber ode ostaju dvojica Brazilaca i Odinaka. Mi i danas jednog Brazilca ne prijavljujemo u roster zbog ogranicenja. Simoni mi je cak izgledao bolje u ono malo sto je igrao od Peixota. Simoni valjda moze izganjati talijansko drzavljanstvo, pa ne bi imao status stranca, ali ako nasi nisu sigurni u to, onda se ne bih upustao da dovodimo bilo koga ko se racuna kao stranac.
Ma Simoni je odličan igrač, kad imate priliku dođite na trening da vidite jer je kvalitet očigledan. Mislim da ga Ćorić nije stavljao jer smo na toj poziciji dosta popunjeni. Očekujem da Adžem vidi kvalitet i da momak može igrat 2 pozicije podjednako.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 10:42 amAko je u pitanju igrac sto pretpostavljam da jeste, nasi moraju obratiti paznju na broj stranaca.
Ako Jaber ode ostaju dvojica Brazilaca i Odinaka. Mi i danas jednog Brazilca ne prijavljujemo u roster zbog ogranicenja. Simoni mi je cak izgledao bolje u ono malo sto je igrao od Peixota. Simoni valjda moze izganjati talijansko drzavljanstvo, pa ne bi imao status stranca, ali ako nasi nisu sigurni u to, onda se ne bih upustao da dovodimo bilo koga ko se racuna kao stranac.
Ludilo je da ga nismo probali na stoperu a odbrana nam katastrofamilanribar je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 11:02 amMa Simoni je odličan igrač, kad imate priliku dođite na trening da vidite jer je kvalitet očigledan. Mislim da ga Ćorić nije stavljao jer smo na toj poziciji dosta popunjeni. Očekujem da Adžem vidi kvalitet i da momak može igrat 2 pozicije podjednako.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 10:42 amAko je u pitanju igrac sto pretpostavljam da jeste, nasi moraju obratiti paznju na broj stranaca.
Protiv Radnika u zadnjem kolu ćemo se najmanje mi pitati. Protiv Veleža zapeti maksimalno i zagorčati im život barem da strahuju u zadnjem kolu hoće li im biti dovoljna pobjeda protiv Sloge.ubaceni element je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:54 amKakvo pustanje, kakva priprema terena, sta bulaznis? Zasto bi mi bilo koga pustali i ko sam ja da pripremam teren? Admir Adzem?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:50 amBitno je dobiti i Velez, ***** ja njima mater...sta treba sada da ih pustimo na Grbavici? Jel se to vec teren priprema u slucaju poraza da imamo opravdanja?ubaceni element je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:31 amMa yebo Velez, nece oni ispasti nema sanse. Nama i kitarima je najbitnije da zapnemo i dobijemo Radnik te tako “spasimo” jedno mjesto za Federalce, tj Stupcanicu.
Kazem samo da nam je puno bitnije strovaliti Radnik ako mozemo pa da imamo 4 lakse utakmice sa Stupcanicom, a ne jos jednu poklon ekipu is sumske za Borac koji nije izgubio boda protiv ekipa iz iste pune dvije godine (do ovog pustanja tom istom Radniku).
Kako god mogu stupcanicu uzeti u razigravanju....svabo je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 3:17 pmProtiv Radnika u zadnjem kolu ćemo se najmanje mi pitati. Protiv Veleža zapeti maksimalno i zagorčati im život barem da strahuju u zadnjem kolu hoće li im biti dovoljna pobjeda protiv Sloge.ubaceni element je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:54 amKakvo pustanje, kakva priprema terena, sta bulaznis? Zasto bi mi bilo koga pustali i ko sam ja da pripremam teren? Admir Adzem?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:50 am
Bitno je dobiti i Velez, ***** ja njima mater...sta treba sada da ih pustimo na Grbavici? Jel se to vec teren priprema u slucaju poraza da imamo opravdanja?
Oni ako odu a ne dođe niko makar približnih kvaliteta, ide opet borba za opstanakplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:03 amHamza, Sosic i Al Jaber da budu okosnica iduću sezonu.
Jeste ali ne igra on sa siću. Bog zna koliko keša mu je Sisoje izvalio.
Hamza Jaganjac*salle86 je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 7:46 pmOni ako odu a ne dođe niko makar približnih kvaliteta, ide opet borba za opstanakplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 23, 2025 8:03 amHamza, Sosic i Al Jaber da budu okosnica iduću sezonu.