milanribar je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 12:27 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 12:09 pm
dobar tri je napisao/la: ↑pon maj 19, 2025 11:57 am
e cuj adzem
Daj ba gdje ce njega??? Neka se uhvati Tik Toka
Pa tvoj komentar je i dokaz da ne zaslužujemo ništa, pa ni ovog Ćorića.
Adžem je prvo bivši igrač i jedan od boljih lijevih bekova iza rata, onda trener sa uspjesima u omladinskom pogonu pa onda zadnji trener koji nam je donio trofej, zadnju polusezonu je Jedinstvo izvadio iz propasti i bez poraza je.
Šta će on, **** njeg, treba ovo, treba ono...
Adžem je trenerčina za pola ovih "stručnjaka" u našoj ligi. Nego je naš pa haj, ko ga yebe, šta će on... Podržavao sam Denisa, apsolutno sam za kontinuitet, bio sam za to da ostane. Al pljuvat po Adžemu, koji je naš, dijete Želje, bivši igrač i trener, i to uspješan, osvajao trofeje i sa omladincima i sa seniorima i kao igrač i kao trener, koji nam je donio zadnji trofej, koji se u svojoj prvoj "pravoj" sezoni, borio za duplu krunu, koja mu je izmakla za jedan jedini gol, al bukvalno. Zrinjski nam titulu uzeo za taj jedan gol, isti broj bodova imali Željo i Zrinjski, uzeli titulu na gol razliku. Osvojio Kup koji nas nije interesovao i koji nismo slavili.
Treba napomenuti i to da mu je te sezone kao cilj postavljeno da izbori Evropu i promoviše par naših omladinaca, tad je bila ona Atletico generacija, koju je btw on napravio i ostavio Joldiću kad je otišao u prvi tim. Promovisao omladince, čak nam i utakmice rješavali i direktno donosili bodove, Žerić, Šaban mali u Širokom, Hajdar igrao tad bolje nego poslije dok je iskusniji bio pod drugim trenerima. Na polusezoni prvi bili ako se ne varam. Onda uprava na zimu mijenja cilj i kaže "HOĆEMO SVE"! Na kraju u svojoj prvoj sezoni bio viceprvak sa istim brojem bodova kao prvak koji je zbog jednog gola više uzeo titulu i osvojio kup. Kao nagradu za to je dobio da mu se klub zahvali na način da ga vrati u omladinski pogon. Dovedena mu zamjena u vidu ublehe Krčmarevića koji je nakon mjesec pobjegao iz kluba glavom bez obzira, ne znam ni da li je cijeli mjesec izdržao kako treba. Al eto, Ado je naš, pa mu se u svemu traži dlaka u jajetu, snimao tik tokove, lud, puk'o, žena mu umrla prije 15 godina, dvorska luda, ne valja mu osmijeh itd...
Pa kud ćeš dalje kad čak i pitari kažu da smo najljepši fudbal igrali dok su nas vodili Adžem i pokojni Oda. A znamo koliko im je jada nazadavao Ado.
Podržat ćemo mi izgleda svakog sa strane (pričam o navijačima), al naše ne. Mi sve što smo osvojili, osvojili smo sa našim trenerima, željovcima.