Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 27, 2025 6:01 pm

Danas smo igrali sa 3 igraca manje (Radovac, Suljo i Markovic) i moglo bi se reci Boljevic osim gola.

Protiv Slobode se treba vratiti sastavu kao sto je bio protiv Borca...dosta vise.
Ovim sto istice ugovor na kraju sezone njih treba vec sada klupirati ili na tribine.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

flux
Kontakt:

Budžet FKs>budžet FKŽ.

vinston.cercil
Kontakt:

SkenderijaTM87 je napisao/la:
ned apr 27, 2025 5:44 pm
vinston.cercil je napisao/la:
ned apr 27, 2025 5:42 pm
Mene najvise boli ova kurcobolja kao jbg greske, primili golove idemo dalje 15 bodova, suplja prica. Legendo izgubio si na derbiju, nije nista kako treba da bude i imao si priliku da ih prestignes na tabeli.
Sta zelis da kaze?
Zelim da kaze da nisu izvukli pouku iz utakmice u mostaru, ni on ni igraci. Zelim da kaze da je katastrofalno izgubiti 2 od 3 derbija u ligi, a posebno gradski. Zelim da kaze da smo mozda prokockali evropu sa ovim porazom jer sad ne ovisimo o sebi nego o pobjedi Sarajeva protiv Sirokog. Na koncu zelim da pojede govno za ono sto je rekao poslije tekme u mostaru, jer je ovo danas bilo isto sranje samo drugo pakovanje.

vinston.cercil
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:02 pm

Mene najvise boli ova kurcobolja kao jbg greske, primili golove idemo dalje 15 bodova, suplja prica. Legendo izgubio si na derbiju, nije nista kako treba da bude i imao si priliku da ih prestignes na tabeli.
Sta zelis da kaze?
Zelim da kaze da nisu izvukli pouku iz utakmice u mostaru, ni on ni igraci. Zelim da kaze da je katastrofalno izgubiti 2 od 3 derbija u ligi, a posebno gradski. Zelim da kaze da smo mozda prokockali evropu sa ovim porazom jer sad ne ovisimo o sebi nego o pobjedi Sarajeva protiv Sirokog. Na koncu zelim da pojede govno za ono sto je rekao poslije tekme u mostaru, jer je ovo danas bilo isto sranje samo drugo pakovanje.
Usput, prebrzo smo zaboravili blamazu na pecari, gdje nas je Siroki pregazio ko plitak potok.

400000razloga
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:05 pm

Uprava napolje.

vinston.cercil
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:06 pm

"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Što se tiče utakmicu, to prvo poluvrijeme pokušali smo preskakati igru da smirimo ekipu Sarajevu, ali nakon 20 minuta fudbaleri Sarajeva su kupili te lopte i iz toga su nam stvorili neke situacije".

To se zove druga lopta, sto je nasim fudbalerima ocigledno samo fraza. Na treningu vjezbate vjerovatno kurcenje po terenu. Ne znate izvesti aut kako treba, a da znate pokupiti drugu loptu.

igla
Kontakt:

Lako je sada biti general poslije bitke, ali da sam ja danas bio Denis Ćorić, uradio bih sljedeće:
-pustio Sarajevu loptu i igrao na tranziciju
-Cvetanoski bi bio prva postava jer ga je jebeno ganjati na velikom prostoru. Ako gubiš, onda uvedeš Bolju, Dangu i sl.

Odbrana svejedno poprilično jer su panjevi svi.
Al Jaber je odigrao dobru utakmicu, Muftić, Lagumdžija i Šošić. Ostali prosjek, štoperi teški podbačaj.

fcz
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:07 pm

Valter je napisao/la:
ned apr 27, 2025 6:00 pm
Zbog poraza protiv Zrinjskog lijepe pare smo izgubili na ime karata i fan shopa u utakmici protiv Borca. Da smo protiv objektivno osrednjih pitara odigrati nerješeno , Grbavica bi protiv Slobode i Sloge bila dobro popunjena. Denise ko će namiriti ove novce.
Bas "Denise"?

Ne Aleksandre, Marine, Mustafa, Samire, Stipo, Sulejmane, Nemanja, Azure...? Jedino i iskljucivo "Denise"?

Hajmo vala dovesti nekog pravog strucnjaka pa da napadnemo tu grupnu fazu, jazuk bi bilo uzalud potrositi ovakvu generaciju.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:08 pm

Ne bi meni bilo krivo da protivnik odigra neku strašnu akciju, probije po strani i ubaci, gurne loptu kroz sredinu u prostor. Ali jok, i oni nabijaju frljoke a naši štoperi ko baletani umjesto da je u kukuruze degažiraju, oni neke piruete rade, krive se nešto ne znam ni kako bi nazvao onaj mahmićev potez kod prvog gola uštopa je lik u 10m i napravi bolju situaciju nego što je bila prije njegove reakcije. Yebali sebi familiju, za ovakvu igru sramota je milju platu tražiti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

svabo
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:12 pm

AsharaK je napisao/la:
ned apr 27, 2025 5:06 pm
cipiripi je napisao/la:
ned apr 27, 2025 5:04 pm
Da su od prve minute igrali Cveta i Dangubic koji su puno pokretljiviji od Bokjevica i Krpica garantujem da bismo ovo hladno dobili.
Al Jaber i Sosic ne mogu igrat sa sporim Boljevicem i Krpicem
Kakav ba Cveta od prve minute sta je vama, kad god je igrao od prve nije se mogao sastavit. Ufatili se Boljevica a u prvih 15-20min frajer bio nas najopasniji igrac. Poklonis golove i onda lafo sastavi i taktike krivi.
Pa poklonili golove zato što ništa ne znaju, šta tu nije jasno? A onda je to i trenerovo neznanje, zašto stavljaš nekog od koga očekuješ da će davati poklone? Pa probaj nekog drugog, daj Šemdina, šta može gore od Mahmića napraviti? Što jedan Jakovljević ne pokloni takve golove? Ovo je njihova svakodnevnica, nije im se to jednom slučajno desilo, mi se ibretimo kad prođe utakmica a oni nekom nešto ne poklone.

Valter
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:15 pm

fcz je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Zbog poraza protiv Zrinjskog lijepe pare smo izgubili na ime karata i fan shopa u utakmici protiv Borca. Da smo protiv objektivno osrednjih pitara odigrati nerješeno , Grbavica bi protiv Slobode i Sloge bila dobro popunjena. Denise ko će namiriti ove novce.
Bas "Denise"?

Ne Aleksandre, Marine, Mustafa, Samire, Stipo, Sulejmane, Nemanja, Azure...? Jedino i iskljucivo "Denise"?

Hajmo vala dovesti nekog pravog strucnjaka pa da napadnemo tu grupnu fazu, jazuk bi bilo uzalud potrositi ovakvu generaciju.
Da Denise !

Protiv ovakvih pitara a sa igračima koje imamo ja bih bez problema "izvukao" barem nerješen rezultat. Ali zato moraš znati kako koristiti igrače. Recimo dvojica igrača koji su se najviše potrošili protiv Borca (Jaber i Šošić), a ujedno su ti ključni igrači moraš znati dozirati tj. prepoznati trenutak kada moraju ući u igru. Al jok, on sluša forumske stručnjake.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:16 pm

Sta zelis da kaze?
Kakva je pouka utakmice u Mostaru? Ne budi onako los jel hahahahaha.
Ti si dobro poznat po bacanju komentara samo nakon poraza. Nakon Borca se nisi cuo ovdje, nit nakon bilo koje pobjede, a sad pametujes i bacas filozofiju.

O evropi smo ovisili vazda o osvajacu kupa, jer mi nemamo kvalitet da budemo top 3 ekipa.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:18 pm

Valter je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Bas "Denise"?

Da Denise !

Protiv ovakvih pitara a sa igračima koje imamo ja bih bez problema "izvukao" barem nerješen rezultat. Ali zato moraš znati kako koristiti igrače. Recimo dvojica igrača koji su se najviše potrošili protiv Borca (Jaber i Šošić), a ujedno su ti ključni igrači moraš znati dozirati tj. prepoznati trenutak kada moraju ući u igru. Al jok, on sluša forumske stručnjake.
Ulazi u konkurenciju za najgluplji post na forumu. On bi "izvuko" i to pod navodnike, bod ahahahahhahahahhaa. Ti znas koristiti igrace hahahaahahahaahhahahaha.

salle86
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:20 pm

flux je napisao/la:
Budžet FKs>budžet FKŽ.
A vidi drug, sve je to ok. Jesu lošiji igrači i logično je jer su "jeftiniji".
Ali kad igraš protiv ekipe koja takođe ne pokazuje ništa gotovo od nogometne igre, onakve reakcije štopera njima donesu pobjedu.
Jel treba da ima 20 milja platu da kao štoper jednostavno nabije loptu u kukuruze a ne da nekakvim polureakcijama pravi izglednije prilike protivniku od toga kakve su bile prije te realcije.
Garantujem životom da ima u kantonalnoj ligi 2 kljuseta koji bi se zacementirali u 16 i samo ko volovi nabijali što dalje od našeg gola, da bi tako manje golova primili u sezoni.
Neralno kako igramo odbranu, ko da se u putu sreli nismo prije utakmice. I nije samo danas, to je svaki meč od nastavka. Bukvalno svaki napad protivnik ti je na 16 i ispucava se na Mufti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:22 pm

Karamarko nas vukao u prvoj polusezoni, onda je on pao u formi i vidis koliko su ova trojica losi.
Željezničar ante portas !

fcz
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:24 pm

Valter je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Bas "Denise"?

Da Denise !

Protiv ovakvih pitara a sa igračima koje imamo ja bih bez problema "izvukao" barem nerješen rezultat. Ali zato moraš znati kako koristiti igrače. Recimo dvojica igrača koji su se najviše potrošili protiv Borca (Jaber i Šošić), a ujedno su ti ključni igrači moraš znati dozirati tj. prepoznati trenutak kada moraju ući u igru. Al jok, on sluša forumske stručnjake..
Ne napisa li ti maloprije ovo:
Valter je napisao/la:
ned apr 27, 2025 5:24 pm
Denise kjljućna greša bila je što si počeo utakmicu sa Jaberom i Šošićem poslije zadnje utakmice sa Borcem, Radovac uopšte nije trebao biti opcija, a Dangubić je trebao početi umjesto Krpića. Morao si ih uvesti na umorne igrače pitara a do tada napraviti dupli blok pogotovo svjestan kako imamo lošu zadnju liniju, dodatno lošu sa povredom Karamarka. Pisao sam ti to prije utakmice al ti nećeš da slušaš.
slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

svabo
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:27 pm

igla je napisao/la:
Lako je sada biti general poslije bitke, ali da sam ja danas bio Denis Ćorić, uradio bih sljedeće:
-pustio Sarajevu loptu i igrao na tranziciju
-Cvetanoski bi bio prva postava jer ga je jebeno ganjati na velikom prostoru.
Ako gubiš, onda uvedeš Bolju, Dangu i sl.

Odbrana svejedno poprilično jer su panjevi svi.
Al Jaber je odigrao dobru utakmicu, Muftić, Lagumdžija i Šošić. Ostali prosjek, štoperi teški podbačaj.
Tako je. Sarajevo nije dobilo nijedan derbi na Koševu ove sezone osim ovog danas. Razlog je jer na Koševu imaju pritisak navijača da moraju napadati a to oni ne znaju. Zato su u gostima na tranziciju dobili i Borca i Zrinjskog, jer su tu jaki i znaju samo trčati. Znači na Koševu ih pustiš da igraju, a to ne znaju, postaviš brze igrače naprijed i iza njih Jaber da im gura lopte. Krpić je tu neiskoristiv, Boljević ne može potrčati. Iskontrirali smo Borca koji je bolja ekipa od njih, ali eto ne treba se zamjerati kapitenu i kompaniji.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:29 pm

fcz je napisao/la:
ned apr 27, 2025 6:24 pm
Valter je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Bas "Denise"?

Da Denise !

Protiv ovakvih pitara a sa igračima koje imamo ja bih bez problema "izvukao" barem nerješen rezultat. Ali zato moraš znati kako koristiti igrače. Recimo dvojica igrača koji su se najviše potrošili protiv Borca (Jaber i Šošić), a ujedno su ti ključni igrači moraš znati dozirati tj. prepoznati trenutak kada moraju ući u igru. Al jok, on sluša forumske stručnjake..
Ne napisa li ti maloprije ovo:
Valter je napisao/la:
ned apr 27, 2025 5:24 pm
Denise kjljućna greša bila je što si počeo utakmicu sa Jaberom i Šošićem poslije zadnje utakmice sa Borcem, Radovac uopšte nije trebao biti opcija, a Dangubić je trebao početi umjesto Krpića. Morao si ih uvesti na umorne igrače pitara a do tada napraviti dupli blok pogotovo svjestan kako imamo lošu zadnju liniju, dodatno lošu sa povredom Karamarka. Pisao sam ti to prije utakmice al ti nećeš da slušaš.
slika
Veliki majstor i intelektualac fudbalske igre. Inteligencija izbija iz njeg vidi se to.

Valter
Kontakt:

Valter je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Bas "Denise"?

Da Denise !

Ulazi u konkurenciju za najgluplji post na forumu. On bi "izvuko" i to pod navodnike, bod ahahahahhahahahhaa. Ti znas koristiti igrace hahahaahahahaahhahahaha.
Na post prije mog si ostavio manje ovih hahahaha, na osvrtu na moj mnogo više. Imponuje mi, baš golemo
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SkenderijaTM87
Kontakt:

ned apr 27, 2025 6:30 pm

Valter je napisao/la:
Valter je napisao/la:

Da Denise !

Na post prije mog si ostavio manje ovih hahahaha, na osvrtu na moj mnogo više. Imponuje mi, baš golemo
Brate ne javljaj se majke ti vise blamiras se samo. Govorio si mu al nece on da slusa hhahahahaahahah

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Miso Ensar, PlavaDobrinja1921 i 126 gostiju.

Prijava