Karamarko povrijedjen, sepao je i na klupi protiv Borca.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:21 pmNe znam što Karamarko nije bio u zapisniku, problem je bio u postavci taktike u odnosu na njih. Oni izašli sa 2 napadača od kojih je jedan krilo kako bi na brzinu i duge lopte iz sredine ili boka iskreirali nešto. U takvoj postavci Cavnić, a i Mahmić apsolutno nemaju šta da traže. To je kao da na trku ubrzanja postaviš Porschea i Golfa 3. Da je Butić igrao Cavnić bi bio logičan izbor, ali ovdje nema šta da traži. Mahmić ono njegovo. Nekad izgleda solidan stoper, a nekad se zapitaš ima li išta u njegovoj glavi.
Opet su nam golove zabili isključivo kardinalnim greškama stopera.
U prvom poluvremenu smo bili pokretni kao starački dom, pa mi kontru trčimo kao da su nam trenutno Nikić, Baždarević i Ćurić na terenu. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje, ali nažalost nedovoljno da postignemo dobar rezultat.
Nama u prvom poluvremenu je trebao Cvetanoski, Dangubić kao tip igrača, jer je prvo poluvrijeme bilo katastrofa isključivo zbog postavke i izbora igrača.
Nije Sarajevo trenutno u formi niti bolja ekipa od nas, ali mi smo se potrudili u prvom da pokažu da jesu i zato zasluženo slave.
Nismo ovo trebali izgubiti, ali sami smo krivi što jesmo.
Nije ni Dan odigrao lose, ostalo katastrofa.Okolele je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:25 pmKomplet zadnja linija nam je retardirana od standardnih pa do izmjena..Igrao ti Mahmić ili Karamarko ili neko treći isto ti je..Cavnić pokloni penal Mahnić prvi gol i uz to im je napravio još dvije tri 100% prilike svojim greškama..A onaj retard Marković dok se namjesti na onu svoju lijevu nogu prođe godina idiot nesposobni..Svaka čast Jaberu i Šošiću na borbenosti i Muftiću na par intervencija ovo ostalo katastrofa..
Niski finansijski zahtjevi.
Sta zelis da kaze?vinston.cercil je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:42 pmMene najvise boli ova kurcobolja kao jbg greske, primili golove idemo dalje 15 bodova, suplja prica. Legendo izgubio si na derbiju, nije nista kako treba da bude i imao si priliku da ih prestignes na tabeli.
blueheart je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:39 pmkod prvog gola , je vec mnogo puta spomenut Boljevic se jako lose kretao i morao se brze vratiti do ivice 16 i tako pomoci nesretnom Markovicu, koji treba trpiti kritike... djaba je nama palmuditi ako Denis nastavi ovako pametovati, meni je on izgubio cim je onakav sastav izveo....
100%SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 4:27 pmBukvalno **** te. Odbrana je kriminalna i to je to, ljudi nisu igraci. Nijedan od njih.
Previše smo mi se digli. Nemaš koga ubaciti, sve je u 5 deka i sve je loše. Ovo su sve igrači za 4.mjesto trenutno i samo ovako mala bodovna razlika je isključivo to što su menstrualni u ključnim momentima malo sudijski malo naivno "uštopani".
Cavnić, Karamarko (povrijeđen ali je očajan kad igra), Šukilović, Mahmić, Galić, Odinaka, Marković, Radinovićstaaarinavijac je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 4:55 pmmada imamo više limitiranih igrača, ipak je Ćorić morao ostaviti Cavnića , Boljevića , Krpića i Mahmića na klupi
O tome ja govorim. Onakve amaterske reakcije i Mahmića i Cavnića se ne viđaju na terminima.
nije , kakva crna pravda pa da je srece taj ne bi minute imao na derbiju...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:47 pmblueheart je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:39 pmkod prvog gola , je vec mnogo puta spomenut Boljevic se jako lose kretao i morao se brze vratiti do ivice 16 i tako pomoci nesretnom Markovicu, koji treba trpiti kritike... djaba je nama palmuditi ako Denis nastavi ovako pametovati, meni je on izgubio cim je onakav sastav izveo....pravda za Markovica heroj a ne zlocinac
Iz ove ekipe izvadi Jabera i eto Šošića...i borba za opstanak je ko prošle godinefcz je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:11 pmVec godinama mi minimiziramo nasu dubiozu, svodimo sve na neke mikro probleme a necemo da se pogledamo u oci i priznamo da imamo prilicno bezveznu ekipu. Dva ili tri igraca bi imali mjesta kod ovih istih pitara, Borca ili Svinjskog. Svi ostali su nivo Veleza, Radnika, Posusja... To je nasa raja, to su nasi rivali. Ove prve tri ekipe su velicine kojima se tek ponekad ohrabrimo suprotstaviti a svake prestupne nesto protiv njih zaista i cvaknemo. Kao sto Celta iznenadi Barcu ili Everton Liverpoola.