Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 20, 2025 12:01 am

Evo sad vidim rezultat kona, znaci, posteno prosli u finale.

kontranogama
Kontakt:

ned apr 20, 2025 12:06 am

Ama podrska Denisu bez razmisljanja.
Da je super nije ali za ovu nasu ligu je ok. Ko ba sa ovilikom kolicinom ispodprosjecnih igraca moze nesto uraditi, a eto donio je dosta dobrih rezultata od kako je dosao. Ako ga izbace opet sve nanovo, pa dokle vise. Pokazati igracima da ima da slusaju i rade sta im se kaze, ALI PRICALI SMO OVU PRICU PUNO PUTA DA SADA. Znaci da je do uprave. MOZDA rade dobro oko sredjivanja finansija (koliko mogu) ali brate ovo oko tima i igraca se mora promijeniti.
Da ne razvlacim puno ostaviti Denisa na duze vrijeme, ne mozemo raditi iste gluposti non stop a ocekivati da se nesto promijeni na bolje.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Maestro_1921
Kontakt:

ned apr 20, 2025 12:40 am

Meni se čini da je uprava sve karte bacila na transfer Jabera na zimu. Pripreme, produžavanje ugovora sa igračima, doprinosi itd., sve su to vjerovatno planirali pokriti novcem od njegovog transfera. Kad se nije prodao/odbio da ide, sve je palo u vodu i sad imamo to što imamo.

Sky1
Kontakt:

ned apr 20, 2025 12:52 am

Maestro_1921 je napisao/la:
ned apr 20, 2025 12:40 am
Meni se čini da je uprava sve karte bacila na transfer Jabera na zimu. Pripreme, produžavanje ugovora sa igračima, doprinosi itd., sve su to vjerovatno planirali pokriti novcem od njegovog transfera. Kad se nije prodao/odbio da ide, sve je palo u vodu i sad imamo to što imamo.
Izgleda, a on sve gori i gori, ne mogu dušu griješit protiv Goška je bio odličan, a ovo ostalo 0.

salle86
Kontakt:

ned apr 20, 2025 1:26 am

cipiripi je napisao/la:
sub apr 19, 2025 10:18 pm
Vecina NAS navijaca da bi zaradila JEDNU njihovu platu treba raditi 5-6 mjeseci, hoce li to ostati gladni ako im plata kasni (ako kasni) mjesec dva.

Svaki nas navinac odvaja od usta, uskracuje svojoj djeci i porodici svasta nesto da bi se uclanio, kupio godisnju, nesto iz shopa, a sve da bi nasi igraci bojkotovali jer nema plate od 10 000 KM

Koji ste vise k.urac DOSTA VAS JE VISE.

Podrska Denisu pa makar ispali
Ma druže nije fazon u tome, ne treba plata da kasni i treba da se traži svoje.
Ali po meni ne ovako da se klub podapinje. Dođi na trening šetkaj se, jasno stavi do znanja da očekuješ SVOJE PARE. Traži sastanak, sjedi popričaj traži rješenje.
Kad sudija dadne znak za početak meča tih 90 minuta ako ništa gledaj da ispoštuješ sve ove ljude koji su uz klub jer ne igraš samo za onog ko ti potpisuje plate.
Ali jbg očito tako ne misle, ne ide...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

ned apr 20, 2025 6:35 am

flux je napisao/la:
sub apr 19, 2025 9:07 pm
Dzezvar je napisao/la:
sub apr 19, 2025 9:03 pm
Refa1921 je napisao/la:
sub apr 19, 2025 8:54 pm
Ovo je sad niđe veze s vezom. Ovdje govore Krpić kriv a Denis ga pohvali. Ja msm da se on pogubio skroz i da ne zna šta je problem u suštini sem što i mi vidimo da ovo k.urcu ne valja.
Pa covjek je gospodin jbt...nece da pljuje po njima..
Pa ne mora ga pljuvati, ali sto ga onda pohvali ovako fino..
Krpic kao neko ko je spona izmedju ekipe i strucnog staba,sve i da nije taj koji sapunja dasku treneru,je kriv,jer nemoguce je da nije znao sta se sprema.
Namjerno sam naglasio trenera,a ne strucni stab.
Plate ne smiju biti motiv za bojkot,jer su igraci zasticeni ugovorima i ako im se kasni,svoje ce pare naplatiti uvijek.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 20, 2025 7:24 am

salle86 je napisao/la:
ned apr 20, 2025 1:26 am
cipiripi je napisao/la:
sub apr 19, 2025 10:18 pm
Vecina NAS navijaca da bi zaradila JEDNU njihovu platu treba raditi 5-6 mjeseci, hoce li to ostati gladni ako im plata kasni (ako kasni) mjesec dva.

Svaki nas navinac odvaja od usta, uskracuje svojoj djeci i porodici svasta nesto da bi se uclanio, kupio godisnju, nesto iz shopa, a sve da bi nasi igraci bojkotovali jer nema plate od 10 000 KM

Koji ste vise k.urac DOSTA VAS JE VISE.

Podrska Denisu pa makar ispali
Ma druže nije fazon u tome, ne treba plata da kasni i treba da se traži svoje.
Ali po meni ne ovako da se klub podapinje. Dođi na trening šetkaj se, jasno stavi do znanja da očekuješ SVOJE PARE. Traži sastanak, sjedi popričaj traži rješenje.
Kad sudija dadne znak za početak meča tih 90 minuta ako ništa gledaj da ispoštuješ sve ove ljude koji su uz klub jer ne igraš samo za onog ko ti potpisuje plate.
Ali jbg očito tako ne misle, ne ide...
Tacno tako, 100% se slazem sa tvojom konstatacujom vezano za opstrukcije
Neka na treninzima i na sastancima izraze svoje nezadovoljstvo, ali kroz utakmkce to ne smiju da rade.
Na taj naci omalozavaju klub i nas navijace
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 20, 2025 10:34 am

Treba njima svima kolektivno jebat mater...gdje jr sportski direktor, sta kaze on na ovu situaciju?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Sky1
Kontakt:

ned apr 20, 2025 12:04 pm

Ljudi, pa nas je rastavio jučer mrtvi Zrinjski, znači Zrinjski koji meda ne može u nastavku, a nas rastave onako. Sada ide Borac i neminovan poraz, pa pite i tu gubiš. I eto prilike za razne pametnjakoviće, kreću naručeni članci, svako malo neko iskaće od njih i pametuje, šta bi on, šta je pogrešno, a sve goli interesdžija. Nije da nismo navikli kod nas se to ciklično ponavlja. Valja biti patemetan, strpljiv i prebroditi težak period koji nam slijedi. Definitivno u pitanju je opstanak kluba ukoliko ne stanemo iza ovih ljudi u klubu. Ne daj Bože novih spasioca.

nookey
Kontakt:

ned apr 20, 2025 3:10 pm

Ma znas sta zaboli meni za Upravu vise. Jednako su krivi za ovo, ako plate kasne a kasne, ne znas nisi sposoban i cao. Igraci takodjer, nema plate kazes ja necu igrati i gotovo, al ovako brukati klub, treba im j… sve mrtvo i zivo sad cijelu utakmicu, ja znam da ja hocu!
I oni pjevaju pred jugom volim te Zeljo.
Volis ti k moj! Placenici obicni!
Dosta ba vise treba ih podrzati, ma mrs svi u pm vi pisate po nama za 20 milja mjesecno a navijaci odvajaju od usta da vas podrze! J… vam sve mrtve u srijedu zapamtite smradovi! Znam da citate!

Sky1
Kontakt:

ned apr 20, 2025 3:24 pm

Šta ćeš bez kontinuiteta, ovaj trenutni UO je tu tek nekoliko mjeseci i već se vide pomaci, zato im i dajem podršku. Za ovaj novi dug je zaslužan tkzv. Odbor za hitnost. Većina duga je iz onog mračnog perioda najcrnjeg u historiji Želje 2018-2021 dok banda nije rastjerana, šta treba da se oni vrate, pa da nas ugase skroz. Na to treba podsjećati navijače svako malo, a znamo i zašto i kako je napravljen dug da se ne vraćamo na tu temu.
Treba gledati širu sliku i uzeti objektivne okolnosti. Mi smo tačno gdje i trebamo biti što se zelenog terena tiče, ko se nadao da može više taj nije realan.

Sky1
Kontakt:

ned apr 20, 2025 3:53 pm

nookey je napisao/la:
Ma znas sta zaboli meni za Upravu vise. Jednako su krivi za ovo, ako plate kasne a kasne, ne znas nisi sposoban i cao. Igraci takodjer, nema plate kazes ja necu igrati i gotovo, al ovako brukati klub, treba im j… sve mrtvo i zivo sad cijelu utakmicu, ja znam da ja hocu!
Dosta ba vise treba ih podrzati, ma mrs svi u pm vi pisate po nama za 20 milja mjesecno a navijaci odvajaju od usta da vas podrze! J… vam sve mrtve u srijedu zapamtite smradovi! Znam da citate!
Pratiš forume vjerovatno dok pišeš ovdje, upratio si šta koji account piše, dobro su poznati botovski i samo pogledaš njih, na šta ciljaju, sve ti bude jasno.

nookey
Kontakt:

ned apr 20, 2025 4:13 pm

Sky1 je napisao/la:
ned apr 20, 2025 3:53 pm
nookey je napisao/la:
Pratiš forume vjerovatno dok pišeš ovdje, upratio si šta koji account piše, dobro su poznati botovski i samo pogledaš njih, na šta ciljaju, sve ti bude jasno.
Pratim sve brate i znam sta hoces da kazes al ovakav odnos prema dresu je za noge polomiti, nemam vise zivaca ni sabura

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 20, 2025 4:23 pm

I tako znaci zijanis 5:0 i sve je ok...niko se iz kluba ne oglasi, sportski direktor bog zna ako je ziv, Denis picka odmah nudi ostavku, igraci kroz godine dokazane pickurine.
Protiv Borca neka ih rodbina dodje i gleda.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nikson
Kontakt:

ned apr 20, 2025 4:34 pm

Sky1 je napisao/la:
ned apr 20, 2025 3:24 pm
Šta ćeš bez kontinuiteta, ovaj trenutni UO je tu tek nekoliko mjeseci i već se vide pomaci, zato im i dajem podršku. Za ovaj novi dug je zaslužan tkzv. Odbor za hitnost. Većina duga je iz onog mračnog perioda najcrnjeg u historiji Želje 2018-2021 dok banda nije rastjerana, šta treba da se oni vrate, pa da nas ugase skroz. Na to treba podsjećati navijače svako malo, a znamo i zašto i kako je napravljen dug da se ne vraćamo na tu temu.
Treba gledati širu sliku i uzeti objektivne okolnosti. Mi smo tačno gdje i trebamo biti što se zelenog terena tiče, ko se nadao da može više taj nije realan.

Pa brate imal ko da napise to jednom za sva vremena tad i tad ostavili toliko i toliko. Dosta vise ostavio ovaj ovoliko onaj onoliko - a sve nagadjanja. Nemoj me pogresno shvatit al ako ovi rade kako treba sto se onda trosis za projekte biletarnice picke materine a ne mozes plate osigurati??? Druga stvar ako si doveo ovu ekipu - a jesi, trebao si da imas novac za plate unaprijed osiguran - ne na racunu nego eto da znas bice toliko od gledalaca (otprilike), toliko imamo od clanarina, toliko sponzorstava itd itd a mi to ocigledno NEMAMO! Znaci krivica je uprave ove za trenutne plate, jer ako si duzan negdje nekome za nesto i vracas to, ovamo se stezes, ili to tamo vracas po nekom dogovoru a ovamo radis sta rsdis jer znas da imas dovoljno finansija.
Al jok ovo ti je bila seljacka, hajde samo dovedi, produzi, daj cifre, lako cemo, ode Jaber za 2 milioncica, ode Mufta za pola…Dat ce Sten jos pola itd itd. Na kraju kad zapne kriv je odbor za hitnost, amar, zujo, kozaric, gredic, kovacevic itd itd. Svi su krivi za to sto kasne trenutne plate a te stare dugove placas NA RATE ILI IH NE PLACAS NIKAKO!!!
Znaci suplja prica, ne znate i to je poetna svega. Biletarnicu od 40-50k smo pravili pola godine ko da je Sagrada u Barceloni ( i zavrsili donacijom sponzora) .
Najtuznije od svega je sto sad Sarajevo ima priliku da nam zakuca ekser konacno, puste kup, mi ne izadjemo u Evropu i to je kraj. Kad bude kraj onda ce najmanje biti bitno jel kriv Sten, Tuna, Amar ovaj onaj, jer ce se oni svi noge uhvatit i boli ih ***** a mi cemo ici u federalku da gledamo Zelju i sjecati se kako smo nekad punili stadion.

I sve dok medju nama bude postojao iko ko brani Igrace, tunu, stena, misketa, gredica, amara itd a ne brani Zelju, ovako ce nam biti. Za mene je Zeljo iznad svih i jezim se kad cujem dobar je ovaj voli Zelju. Voli on moj *****, voli 15 ljami mjesecno i da jebe curice sto mu se javljaju, uziva u zivotu, zivi u sarajevo toweru il na novoj otoci itd…
Isto tako je i sa ovima u upravi, skupstini itd. Dodju i sebj zavrsavaju privatno poslove, uvezuju se s ljudima, zavrsavaju na kafu preko Zelje pa nam se prodaje Knjaz Milos po stadionu itd itd. To je cinjenica svidjalo se nekome ili ne, zato vise nikog od njih da vidim na ulici ne bih pozdravio, zato treba svi da ih pljuju gdje god se pojave, da se od njih okrecu glave. Svi ste vi obicnj klosari!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

GegenPress
Kontakt:

ned apr 20, 2025 4:47 pm

Ima li šta novo? Je li upravi toliko teško odlučiti Ćorić ili pojedinci?
1921

nikson
Kontakt:

ned apr 20, 2025 4:53 pm

GegenPress je napisao/la:
Nedjelja, ljudi na vikendicama, Zeljo nije prioritet. Ide danas rostilj, lagani odmor, a sutra nekad ce se sjetit da smo igrali jucer i sta se desilo.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Valter
Kontakt:

ned apr 20, 2025 4:54 pm

Da li je kriv Denis, igrači, uprava ... haman više nije ni bitno, jedino je sigurno da će u srijedu na ime ulaznica, članskih, fan shopa biti minus 30-40 hiljada kaemova. U situaciji gdje sastavljamo kraj sa krajem kako ovo namiriti. Najbolje još da ovi na jugu koji dođu koriste pirotehniku maksimalno.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

ned apr 20, 2025 5:18 pm

nikson je napisao/la:
ned apr 20, 2025 4:53 pm
GegenPress je napisao/la:
Nedjelja, ljudi na vikendicama, Zeljo nije prioritet. Ide danas rostilj, lagani odmor, a sutra nekad ce se sjetit da smo igrali jucer i sta se desilo.
Covjek je kuci slavi uskrs yebem mu misa...valjfa ima pravo na to...a odlucili su inace.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

g 1
Kontakt:

ned apr 20, 2025 5:28 pm

Zadnjih 10 godina su nam igraci i treneri glavni problem...Pa sta je ovo, nikako da odu...Zato sad u srijedu ebite im sve zivo i mrtvo, zaboravite na djecu koja su pored vas i zaboravite sto je Zeljeznicar "gospodin". Tako ce se sve rijesiti u klubu, to je recept zagarantovan.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 43 gosta.

Prijava