Sky1 je napisao/la: ↑ned apr 20, 2025 3:24 pm
Šta ćeš bez kontinuiteta, ovaj trenutni UO je tu tek nekoliko mjeseci i već se vide pomaci, zato im i dajem podršku. Za ovaj novi dug je zaslužan tkzv. Odbor za hitnost. Većina duga je iz onog mračnog perioda najcrnjeg u historiji Želje 2018-2021 dok banda nije rastjerana, šta treba da se oni vrate, pa da nas ugase skroz. Na to treba podsjećati navijače svako malo, a znamo i zašto i kako je napravljen dug da se ne vraćamo na tu temu.
Treba gledati širu sliku i uzeti objektivne okolnosti. Mi smo tačno gdje i trebamo biti što se zelenog terena tiče, ko se nadao da može više taj nije realan.
Pa brate imal ko da napise to jednom za sva vremena tad i tad ostavili toliko i toliko. Dosta vise ostavio ovaj ovoliko onaj onoliko - a sve nagadjanja. Nemoj me pogresno shvatit al ako ovi rade kako treba sto se onda trosis za projekte biletarnice picke materine a ne mozes plate osigurati??? Druga stvar ako si doveo ovu ekipu - a jesi, trebao si da imas novac za plate unaprijed osiguran - ne na racunu nego eto da znas bice toliko od gledalaca (otprilike), toliko imamo od clanarina, toliko sponzorstava itd itd a mi to ocigledno NEMAMO! Znaci krivica je uprave ove za trenutne plate, jer ako si duzan negdje nekome za nesto i vracas to, ovamo se stezes, ili to tamo vracas po nekom dogovoru a ovamo radis sta rsdis jer znas da imas dovoljno finansija.
Al jok ovo ti je bila seljacka, hajde samo dovedi, produzi, daj cifre, lako cemo, ode Jaber za 2 milioncica, ode Mufta za pola…Dat ce Sten jos pola itd itd. Na kraju kad zapne kriv je odbor za hitnost, amar, zujo, kozaric, gredic, kovacevic itd itd. Svi su krivi za to sto kasne trenutne plate a te stare dugove placas NA RATE ILI IH NE PLACAS NIKAKO!!!
Znaci suplja prica, ne znate i to je poetna svega. Biletarnicu od 40-50k smo pravili pola godine ko da je Sagrada u Barceloni ( i zavrsili donacijom sponzora) .
Najtuznije od svega je sto sad Sarajevo ima priliku da nam zakuca ekser konacno, puste kup, mi ne izadjemo u Evropu i to je kraj. Kad bude kraj onda ce najmanje biti bitno jel kriv Sten, Tuna, Amar ovaj onaj, jer ce se oni svi noge uhvatit i boli ih ***** a mi cemo ici u federalku da gledamo Zelju i sjecati se kako smo nekad punili stadion.
I sve dok medju nama bude postojao iko ko brani Igrace, tunu, stena, misketa, gredica, amara itd a ne brani Zelju, ovako ce nam biti. Za mene je Zeljo iznad svih i jezim se kad cujem dobar je ovaj voli Zelju. Voli on moj *****, voli 15 ljami mjesecno i da jebe curice sto mu se javljaju, uziva u zivotu, zivi u sarajevo toweru il na novoj otoci itd…
Isto tako je i sa ovima u upravi, skupstini itd. Dodju i sebj zavrsavaju privatno poslove, uvezuju se s ljudima, zavrsavaju na kafu preko Zelje pa nam se prodaje Knjaz Milos po stadionu itd itd. To je cinjenica svidjalo se nekome ili ne, zato vise nikog od njih da vidim na ulici ne bih pozdravio, zato treba svi da ih pljuju gdje god se pojave, da se od njih okrecu glave. Svi ste vi obicnj klosari!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!
Zeljeznicar za zivot cijeli!