Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 17, 2025 2:44 pm

ponosannavas je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:07 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet apr 17, 2025 8:51 am
Coricu nisu dovedeni igraci koje je trazio.Problem je ispao zbog toga sto su to bili igraci jednog menadjera.
Dovedeni su ti koji su dovedeni i sada imamo to sto imamo.
Tako da ja ne bih bas po Coricu.
Zasto mislis da je ok da se samo trener pita za igrace? Mozdq trener trazi igrace da kojima je u talu i onda ti nakamara igraca koji ti kasnije ostaju kao smetnje. Po meni trener moze imati zelje ali vrlo cesto one nisu realne. Da dovedu meni moje zelje i ja mogu biti trener. Dovedena su dva igraca na pousezoni. Lagumdzija nije imao menadzera koliko znam Znaci prica ri nema osnova
Ti bi sad da se ja sa tobom naduravam ciji je qrac veci.....
Nemam tu namjeru,vjeruj sta hoces.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 17, 2025 2:45 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:18 pm
Pa dobro vi insajderi De se dogovorite sta zelote i sta hocete

Na polusezoni nema niko bolji od Denisa, on i Rahimic dugotrajan projekt

A sad odjednom svi na oba foruma pisete da vec ide na kraju sezone

I kakva je sad motivacija i njemu i igracima do kraja sezone?
Napisao ti covjek,ode sam niko ga ne tjera....

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:07 pm

milanribar je napisao/la:
čet apr 17, 2025 12:33 pm
Jedini Ćorićev kiks je utakmica u Širokom, ostalo rezultatski ok sve. Realno je da nismo ekipa bolja od ove tri ispred nas ni igrački ni finansijski i to je to. Moglo se možda do finala u kupu al ako ćemo tjerat nekog radi jednog kiksa onda smo još uvijek u zabludi.
Treba dovest pojačanja gdje škripi zahvalit se onim koji nisu opravdali (Mirčevski) i krenut u pripreme za sljedeću sezonu koja će bit preteška.
Sve ostalo je ulazak u bespotrebne avanture.
Nisu opravdali ni oni koji imaju ozbiljne plate, a pokazuju nedovoljno. Ne samo Mircevski. Dangubic i Markovic u prvom redu. Cavnic i Mahmic nepotrebni. Galic i Odinaka isto tako. Radinovic. Galic i Radinovic mogu ostati kao rezerve. Za Lagumdziju ne znamo jos.
Grande Miske 💪

SamoIstina
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:08 pm

Z_1921 je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:34 pm
SamoIstina je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:14 pm
Bio trener Coric ili Klopp, mi ne mozemo vise od cetvrtog mjesta. Zrinjski, Borac i Sarajevo su nam toliko pobjegli i organizacijski i finansijski i na svaki drugi nacin da je jednostavno nerealno ocekivati vise, a o trofejima mozemo samo sanjati.

Coric je prvu polusezonu odradio odlicno, ovu trenutnu odradjuje poprilicno lose. O razlozima zasto je tako se moze pricati i treba, ali najbitnije je shvatiti ovo iznad. Nista preko cetvrtog mjesta nije realno, osim u nekim specificnim okolnostima tipa da se otvori nesto u kupu ili da neko od ovog trojca iznad bas zglajza, ali generalno ne.

Sa ovim budzetom, ekipom i bodovnim saldom mi bi bili prvaci prije 4-5 godina, da je danas ta liga, ali nije, svi napreduju. Tri kluba su nas davno prestigla. Velez, Siroki i slicni su nam za petama vec sad. Puno su dublji nasi problemi od trenera i igrackog kadra.

Jedino pravo i dugorocno rjesenje je investitor, ali posto mi to ne zelimo, onda prihvatiti da ne moze puno bolje od ovoga.
Pa dobro eto iznad nas su ta 3 kluba, i nije realno da titulu osvojimo pored tih klubova. Ali mozemo li bar ravnopravno odigrati protiv njih nekad, uzeti im 3 boda ne daj boze ili cemo i dalje slaviti osvojen bod i pricati da je dobro?
Odigrali smo ok protiv Borca na Grbavici, protiv pitara na Kosevu odlicno prvo poluvrijeme. Daleko od toga da treba slaviti kad se bod uzme, ali nisam siguran da mozemo puno bolje od toga, nazalost.

fcz
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:23 pm

Znaci na kraju jos jedna potrosena godina, bez gradnje sistema u sportskom segmentu, bez trofeja. Moguca je eto ta utjesna nagrada u vidu izlaska u pretkolo KL, tek toliko da se malo smanji dug i pokriju neke tekuce obaveze.

Bez vlasnika s dubokim dzepom i zdravim ciljevima nas nece nigdje biti ni za godinu ni za dvije - ni za stodvije.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SamoNapad
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:27 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:43 pm
cikoradovic je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:08 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
čet apr 17, 2025 12:54 pm
Necemo ocito nikad nauciti otjera li se covjek.
Ode on sam na kraju sezone.
Tako je,mozda vec i krajem mjeseca....
Oni kolektivno svi djeluju ko da idu već mjesec dana. Ostavljaju dojam kao da samo treba da prodje vrijeme , tako i igraju bez nekog motiva. Negdje je vjerovatno puklo u prethodnom periodu samo sto poneka pobjeda vrati malo iskre dok los rezultat samo prigusi sve. Samo me strah da sad ne bude 3 poraza u ligi pa kud koji mili moji. Olako se ušlo u drugi dio sezone , moguće da je on(Denis) povaljen ali kotrlja dalje . Sam je sebi kriv za sve sto pristane na kraju.

Diverzant
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:48 pm

Znači opet raspad sistema. Rano moja, rano ljuta
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:50 pm

SamoNapad je napisao/la:
čet apr 17, 2025 3:27 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:43 pm
cikoradovic je napisao/la:
čet apr 17, 2025 2:08 pm

Ode on sam na kraju sezone.
Tako je,mozda vec i krajem mjeseca....
Oni kolektivno svi djeluju ko da idu već mjesec dana. Ostavljaju dojam kao da samo treba da prodje vrijeme , tako i igraju bez nekog motiva. Negdje je vjerovatno puklo u prethodnom periodu samo sto poneka pobjeda vrati malo iskre dok los rezultat samo prigusi sve. Samo me strah da sad ne bude 3 poraza u ligi pa kud koji mili moji. Olako se ušlo u drugi dio sezone , moguće da je on(Denis) povaljen ali kotrlja dalje . Sam je sebi kriv za sve sto pristane na kraju.
Pa tako otprilike traje njegova zelja da ide....

GegenPress
Kontakt:

čet apr 17, 2025 3:58 pm

Denisa zeznuli, nisu mu odradili obećano.
Plate kasne, razlog loše igre.
Madžid Šošić problem ekipe.
Pojedini nisu zadovoljni platom.
Pojedini ljubomorni na najplaćenije igrače.
Neki igrači imaju u ugovoru da moraju igrat svaku utakmicu.
Nekoliko igrača nakon novog ugovora podbacili.

Svega pomalo, međutim ''gura'' se nekako ova polusezona, uprkos lošim igrama rezultati su korektni.
3 ekipe su ispred nas hiljadu kilometara, prihvatite to više, koliko para toliko muzike.
1921

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 17, 2025 4:13 pm

GegenPress je napisao/la:
čet apr 17, 2025 3:58 pm
Denisa zeznuli, nisu mu odradili obećano.
Plate kasne, razlog loše igre.
Madžid Šošić problem ekipe.
Pojedini nisu zadovoljni platom.
Pojedini ljubomorni na najplaćenije igrače.
Neki igrači imaju u ugovoru da moraju igrat svaku utakmicu.
Nekoliko igrača nakon novog ugovora podbacili.

Svega pomalo, međutim ''gura'' se nekako ova polusezona, uprkos lošim igrama rezultati su korektni.
3 ekipe su ispred nas hiljadu kilometara, prihvatite to više, koliko para toliko muzike.
Ma mi smo taoci rezultata. Ako dodje evropa ostaju svi i imas euforiju juni i juli.
Sistem moze biti kad dodje investitor i to nakon par godina. Ne mozes ljudima objasniti da bilo kakav sistem i pare idu skupa. Ne moze jedno bez drugog. Od kukanja nema nista, nego se snalazi i vrti. Nema nista retardiranije nego kad neko napise nema sistema. Kako ce biti? Gledaj Arsenal **** te sistem. Mislim opcenito na ove anksiozne i glupe postove. Ne na gegenpres.
Grande Miske 💪

Ludvig Leple
Kontakt:

čet apr 17, 2025 4:20 pm

Kao što sam rekao moji komentari su kritike jer uvijek želim bolje i ne mogu neke stvari da podnesem. Ako se ja pitam ja Denisa ne bi tjerao nikako, ali ja se ne pitam i to je već odlučeno unutar rukovodstva kojem se ovom prilikom nasrem usta.
Jednom mahala, uvijek mahala!

dajdvagolaprednosti

čet apr 17, 2025 4:33 pm

Ako ode Denis, mislim da je vrijeme za Brku....

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet apr 17, 2025 5:15 pm

Kakav ba brko ljudi dragi :zid: njegovo je proslo...kad je tako dobar zasto ga niko ne zove da vodi ekipu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

GegenPress
Kontakt:

čet apr 17, 2025 5:17 pm

Sevap nas ugasit radi ovih sto misle da je najveći neprijatelj u historiji kluba rješenje za trenutnu situaciju.
1921

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 17, 2025 5:32 pm

dajdvagolaprednosti je napisao/la:
čet apr 17, 2025 4:33 pm
Ako ode Denis, mislim da je vrijeme za Brku....
On ako se vrati odmah nek se ugasimo. Amin.
Grande Miske 💪

dajdvagolaprednosti

čet apr 17, 2025 5:33 pm

Ne prizivam ga, ali ne bih se cudio on da se ukaže, ali ja koliko sam nacuo Coric zeli neke svoje igrace u klubu i zato je ovakav kakav jeste

Mulalic Edis
Kontakt:

čet apr 17, 2025 5:36 pm

dajdvagolaprednosti je napisao/la:
čet apr 17, 2025 5:33 pm
Ne prizivam ga, ali ne bih se cudio on da se ukaže, ali ja koliko sam nacuo Coric zeli neke svoje igrace u klubu i zato je ovakav kakav jeste
Ukazace se ako prodamo Muftica, Jabera i odemo u evropu. On se ukazuje samo kad se lova namirise. Nevjerovatno da jos ima ljudi koji generalno imaju pozitivno misljenje o njemu nakon svega. To kad vidis onda skontas sto je ministar Ramo, sto je Bake prvi u Bosnjaka, sto je Dinokio najbitniji faktor. Narod za posmatranja. Definitivno najgluplji u evropi.
Grande Miske 💪

SamoIstina
Kontakt:

čet apr 17, 2025 5:44 pm

Ma kakav Amar, gluposti su to. Niti hoce niti moze u klub.

dajdvagolaprednosti

čet apr 17, 2025 6:05 pm

Daj Boze da me demantujete al eto scenarij bas za njega.

ISB87
Kontakt:

čet apr 17, 2025 6:13 pm

Ma kakvo to, nema od toga nista. Nit bi imao podrsku nit sta.
Daleko mu kuca bila nakon zadnji put.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Miso Ensar i 66 gostiju.

Prijava