Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 03, 2025 12:06 pm

Plate su redovne i sve se redovno izmiruje, prestanite lagat.

Dovoljno ste nas povalili da se evo vec 5 sezona ne mozemo iscupat, pa je li dosta vise majka mu stara.
Alea iacta est!

cikoradovic
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:13 pm

Očigledno da je gore dotični dio ekipe koja je mislila prati pare preko kluba tako što će se igrati Football Managera dok se u pozadini sklapa posao oko solarnih panela na relaciji Mamići-Nikšići-Grabovica.

Čim on brani Bekrića jasno je koliko je sati.

Ljubi te Faćko, da mi se ne ljutiš.

igla
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:15 pm

A šta bi s Boljevićem jučer? Najavljen bio.

Možda sam ja promašio vijest.

cikoradovic
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:17 pm

igla je napisao/la:
čet apr 03, 2025 12:15 pm
A šta bi s Boljevićem jučer? Najavljen bio.
Osjetio bol u leđima i zbog predostrožnosti nije igrao.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:35 pm

Cikoradovic je li imao sastanak coric sa presjednikom,ostaje li trener,i zar su brazilci toliko losi da ne mogu biti ni na klupi?

nikson
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:41 pm

Kad se malo sleglo sve, imali smo mi I previse sretnih utakmica ove sezone, Muftic nas je izvadio bruku puta intervencijama nenormalnim itd itd pa je ovo valjda povrat svega toga…
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

fanaticZeljin
Kontakt:

čet apr 03, 2025 12:56 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet apr 03, 2025 7:18 am
Zna li se sta jesu li bile plate....
Ti uvijek bacis neku kosku i ispalis se , evo ti hoces da kazes da kasne plate , njih par pise kako je sve redovno , kome sad vjerovati ?
Srcu draga, boja PLAVA !

BC1921
Kontakt:

dzeno87 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 11:30 am
BC1921 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 10:56 am
ISB87 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 10:25 am
Svi su tu zbog plate, i ja isto tako idem na posao zbog plate. Da mi kasne dvije, odma bi isla tuzba i ne bih radio. Ne znam sta je tu cudno? Ako nemas para da isplatis, ako nisi sposoban napusti klub care. Zivimo u vremenu jebene inflacije, pa je 10k nivo neke plate od 3k prije.
Jednostavno ako nisu sposobni neka napuste pozicije.

Ne kasne plate, bilo je malo turbulencija kad su se vrsile neke uplate zbog licence, ali sve je u najboljem redu.
Problem su druge stvari, odredjenim ljudima je zvarnuta pipa pa iskoce sa svojim akauntima nakon losih rezultata da unose nemir.
Caja je godinama unistavao fan shop, jednu obicnu majicu nisi mogao kupiti da valja, marku nije ulozio u isti, zavrtao je gdje je mogo. Spucas mu tarabu, odlucis otvoriti novi i veci, ganjas lokacije po gradu isto za fan shop i odmah te pocne pljuvati da neki "ustasa" kupi pare od Zelje... Bolesno. Taj isti Sten ti zavrsi generalnog sponzora i drugih sponzora jednim pozivom, onda dodje onaj padobranac i napise da nam on krade pare i da nas je Bekric spasio pozivom i uplatom od Wwin-a, eto ko pise da ne valja. Samo iz razloga sto Sten preuzima fan shop i sto ce roba dolaziti iz Turske triput jeftinija.
Ovim rumenim i tik tok menadzerima isto skracena krila, pa de izmisljaj i pljuj...
Ovi da fulaju, itekako fulaju, grijese i sl ali se i radi. Mozda i najveca greska je Rahimic, lik bukvalno spava i slabo sta radi. Vidjecemo na sta ce izaci, ja da se pitam lik bi bio bivsi na kraju sezone. Mozda i grijesim ali vidjecemo...
Ovakve laži, izmišljanja i spinovanja nas kostaju unazad desetak godina, mahala, papanluk, seljakluk, rekla kazala, clanovi uprave po forumu, uposlenici po forumu branjenje trenutnog stanja, pojedinaca dok se godinama gusimo u govnima koji ti i tebi slicni prosipate braneci licne interese
dveli ste covjeka iz sirokog koji laze i izmislja, u januaru obecao za plate pa nije ispunio obecano, radovi na novom shopu stali jer nema para trazi da to klub zavrsi a klub ni marke za plate za nesto drugo, zavaljivanje pozajmicama, ugovorima za shop novi, narudzba parfema u iznosu 65.000 eura iz turske kao da smo parfimerija, novi grbovi hiljadu komada po cijeni pet eura po komadu, parking prostor iza istoka gdje ne daju da klub upravlja time vec privatna firma bliska juki koja bi onda godisnje davala pedesetak hiljada maraka a izeli tri puta vise, kontradiktorni ste, prepisujete skolu pojedinaca od prije zakuhavate a na kraju prvim trzavicama ce sve izaci u javnost

E takve licne interese imam, da sam se imenom i prezimenom registrovo na forum. Ti i ja odmah da objavimo nase clanske, godisnje i slike na forum. Evo sjednemo na kafu i uslikamo se. Pa da vidimo ko pise iz licnih interesa?
Allaha mi si lazov i pises iz licnih interesa, Allaha mi plate su uredne. Lazovcino. Godinama se gusimo u govnima zbog prijasnjih uprava a ne zbog ove.
To sto je Caji spucana taraba, mozes kmecati do sutra. Godinama vidimo kako nam fan shop radi, kakav je kvalitet i izbor.
Izmisljene price uzeli ovo za toliko para uzeli ono za toliko para, mozes nekome ko bas nikakve veze sa klubom nema.
lazovcino balava, je li ti dolazi Caja i Rumeni na utakmice? Hajde napisi nam kako je Bekric dogovorio pare od wwina?
Krivina Jug

BC1921
Kontakt:

čet apr 03, 2025 1:09 pm

dzeno87 je napisao/la:
čet feb 06, 2025 10:58 am
Sten je snimio video iz fabrike iz turske dijelio ga i video je osvanuo na instagramu, žena mu je turkinja i vlasnica fabrike on ima veze sa fabrikom koliko i mi to sto se vjerovatno drugacije predstavlja je druga priča, ovo sto cujem oko njega mogli bi se za glavu fatati jer sve radi da progura svoj interes i sto se tice shopa i artikala koje on radi najbolji primjer za to je decembar gdje je obecao iznos za plate administracije koje su kasnile a koje nikada nisu dosle nit je dao, na kraju je mozzart izvalio 70.000 maraka zahvaljujuci amiri i bekricu

Hajde postenjacino napisi nam kako su nam Bekric i zena na porodiljskom zavrsili 70.000 KM
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 03, 2025 1:37 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
čet apr 03, 2025 7:18 am
Zna li se sta jesu li bile plate....
Ti uvijek bacis neku kosku i ispalis se , evo ti hoces da kazes da kasne plate , njih par pise kako je sve redovno , kome sad vjerovati ?
Tako e......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

gavran
Kontakt:

čet apr 03, 2025 1:44 pm

dzeno87 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 11:54 am
sve je bajno i krasno, uzivajte
sam si ovo napisao ili ti je neko pomagao?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet apr 03, 2025 1:49 pm

BC1921 je napisao/la:
dzeno87 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 11:30 am
BC1921 je napisao/la:
čet apr 03, 2025 10:56 am

Ne kasne plate, bilo je malo turbulencija kad su se vrsile neke uplate zbog licence, ali sve je u najboljem redu.
Problem su druge stvari, odredjenim ljudima je zvarnuta pipa pa iskoce sa svojim akauntima nakon losih rezultata da unose nemir.
Caja je godinama unistavao fan shop, jednu obicnu majicu nisi mogao kupiti da valja, marku nije ulozio u isti, zavrtao je gdje je mogo. Spucas mu tarabu, odlucis otvoriti novi i veci, ganjas lokacije po gradu isto za fan shop i odmah te pocne pljuvati da neki "ustasa" kupi pare od Zelje... Bolesno. Taj isti Sten ti zavrsi generalnog sponzora i drugih sponzora jednim pozivom, onda dodje onaj padobranac i napise da nam on krade pare i da nas je Bekric spasio pozivom i uplatom od Wwin-a, eto ko pise da ne valja. Samo iz razloga sto Sten preuzima fan shop i sto ce roba dolaziti iz Turske triput jeftinija.
Ovim rumenim i tik tok menadzerima isto skracena krila, pa de izmisljaj i pljuj...
Ovi da fulaju, itekako fulaju, grijese i sl ali se i radi. Mozda i najveca greska je Rahimic, lik bukvalno spava i slabo sta radi. Vidjecemo na sta ce izaci, ja da se pitam lik bi bio bivsi na kraju sezone. Mozda i grijesim ali vidjecemo...
Ovakve laži, izmišljanja i spinovanja nas kostaju unazad desetak godina, mahala, papanluk, seljakluk, rekla kazala, clanovi uprave po forumu, uposlenici po forumu branjenje trenutnog stanja, pojedinaca dok se godinama gusimo u govnima koji ti i tebi slicni prosipate braneci licne interese
dveli ste covjeka iz sirokog koji laze i izmislja, u januaru obecao za plate pa nije ispunio obecano, radovi na novom shopu stali jer nema para trazi da to klub zavrsi a klub ni marke za plate za nesto drugo, zavaljivanje pozajmicama, ugovorima za shop novi, narudzba parfema u iznosu 65.000 eura iz turske kao da smo parfimerija, novi grbovi hiljadu komada po cijeni pet eura po komadu, parking prostor iza istoka gdje ne daju da klub upravlja time vec privatna firma bliska juki koja bi onda godisnje davala pedesetak hiljada maraka a izeli tri puta vise, kontradiktorni ste, prepisujete skolu pojedinaca od prije zakuhavate a na kraju prvim trzavicama ce sve izaci u javnost

E takve licne interese imam, da sam se imenom i prezimenom registrovo na forum. Ti i ja odmah da objavimo nase clanske, godisnje i slike na forum. Evo sjednemo na kafu i uslikamo se. Pa da vidimo ko pise iz licnih interesa?
Allaha mi si lazov i pises iz licnih interesa, Allaha mi plate su uredne. Lazovcino. Godinama se gusimo u govnima zbog prijasnjih uprava a ne zbog ove.
To sto je Caji spucana taraba, mozes kmecati do sutra. Godinama vidimo kako nam fan shop radi, kakav je kvalitet i izbor.
Izmisljene price uzeli ovo za toliko para uzeli ono za toliko para, mozes nekome ko bas nikakve veze sa klubom nema.
lazovcino balava, je li ti dolazi Caja i Rumeni na utakmice? Hajde napisi nam kako je Bekric dogovorio pare od wwina?
Postoji li moderacija da banuje ovu botinu dzeno87?? Covjek se javlja nakon svakog loseg rezultata i ovdje krene s svojom pricom izmišljenom s jednom jedinom namjernom da unosi pometnju. Nije jedini, ali opet je najkritičniji.

Demantovali su ga mnogi koji su u proslosti iznosili tacne informacije, ima cak 2 3 sedmice od toga.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet apr 03, 2025 1:49 pm

Istina negdje izmedju.

Madzid nema nikakav dogovoren transfer, a kako igra i ponasa se Radnik iz Hadzica ce mu plafon biti. U tom grmu vam i lezi razlog jucerasnjeg pristupa pojedinaca.

dzeno87

čet apr 03, 2025 1:51 pm

j.. vas forum, kmekanje i plakanje nemojte hrasnog da zovem, idemo u eru 2018-2020 polako ali sigurno, nema veze, može, odgovara

EasyRiise
Kontakt:
Status: Online

čet apr 03, 2025 1:59 pm

dzeno87 je napisao/la:
j.. vas forum, kmekanje i plakanje nemojte hrasnog da zovem, idemo u eru 2018-2020 polako ali sigurno, nema veze, može, odgovara
Pa evo ponudio ti je momak priliku da se vidi ko laže, a ko govori istinu. Ti tvrdiš da govoriš istinu, sigurno je u najboljem interesu Želje da to i dokažeš zar ne? Ili su neki drugi interesi u pitanju?

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet apr 03, 2025 2:01 pm

salle86 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 11:45 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 11:42 pm
salle86 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 11:19 pm
Jbg ljudi, poraz je pretežak. Ali ne mogu se načuditi pitarluku, više ništa ne valja i sve treba otjerati ? De malo u drugu vratite, odmorite. Jbg nije dobro ali nećemo sad tako, nekad se mora i progutati i nastaviti dalje. Nije idealno ali naučili smo i na gore. Glavu gore
Ponadali se da mozemo kup uzet i tesko im poraz pao jebga.
Znam ja to.
Ali nemojmo zaboraviti da smo prije pola godine strahovali za opstanak. Organizacija kluba se nije mnogo nabolje promjenila ali rezultati jesu. Ne ide ništa preko noći. Ne može se jedne godine boriti za opstanak, druge za titulu. Može ali kad imaš arapa u upravi. Mi to nemamo...
Apsolutno znam i ja to. Nego ljudi su imali prevelika ocekivanja od svega ovoga, a mi neki dan se za opstanak borili, 0 bodova u gostima i tako dalje.

Sistem "daj sve i odmah" nas je doveo do toga, s stavovima daj amara nek dodje s svojim ljudima, **** kup, davaj titulu odma mi smo zeljo. Tako i bi, samo sto smo zvali humanitarni broj. Pametnom dosta.

Kad smo mi zadnji put trenera zadrzali cijelu sezonu? Postoji li takva osoba? Ako zna neko molim vas da napise, jer me stvarno zanima. Oni koji pozivaju na smjenu trenera su upravo takvi sto traze sve i odmah, uspjeh preko noci.

Od opstanka do trofeja za jednu polusezonu je neostvarivo.
Misljenje velike vecine navijaca je da Denis bude i ostane nas trener, sto je dobar znak za buducnost.

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet apr 03, 2025 2:03 pm

dzeno87 je napisao/la:
Odes sa istog i mirni smo. Tvoje "dobronamjerne" informacije koje dajes su sigurno da nas upozoris na stanje koje nas ocekuje.
Kulturno molim da odes u picku materinu.

BC1921
Kontakt:

čet apr 03, 2025 2:13 pm

EasyRiise je napisao/la:
čet apr 03, 2025 1:59 pm
dzeno87 je napisao/la:
Pa evo ponudio ti je momak priliku da se vidi ko laže, a ko govori istinu. Ti tvrdiš da govoriš istinu, sigurno je u najboljem interesu Želje da to i dokažeš zar ne? Ili su neki drugi interesi u pitanju?

Ma pusti ga, puko zbog fan shopa i cekaju samo kiks. Ima trzavica, ali kad ih nismo imali... Inace u kakvom smo stanju bili ovo je elhamdulillah...
Krivina Jug

Sky1
Kontakt:

čet apr 03, 2025 2:15 pm

Samo da dodam, Šošić je užasno loš igrač. Izbaci ga Denise za revanš. Cveta na krilo i Bolja, polušpic Dangubić, Jaber nije 10 ka.

Sky1
Kontakt:

čet apr 03, 2025 2:27 pm

Auuu, puce lik ko lubenica. No comment.

Trenutno korisnika/ca: EasyRiise, milanribar i 32 gosta.

Prijava