Tako nekako. I fino si rekao jedina greska sto nismo nekog jakog gurnuli. Opet su izabrani ljudi koji te nece zakinuti sigurno. Ko god da je bio izabran ne bi se promijenilo nista u sustini.ponosannavas je napisao/la: ↑sub dec 14, 2024 11:49 amIz svih info dostupnih ja sam ovako shvatio. Klub je pokusao napraviti dogovor gdje bi neko neutralan usao u IO medjutim pitari izradili. Nakon toga se klub povukao i nije zauzimao stranu. To sto pitari i neki ovdje tumace da ako nisi sa Mirvicem da si za Colpu to je spin, glupost. Mi nismo ni za jedne ni za druge. Nikakav hinjaluk nego smo se drzali po strani jer se ne slazemo ni sa jednima ni sa drugima. Dosli smo na onu skupstinu koju smatramo legalnom i vjerovatno glasali za predstavnika koji je manje zlo tj za ovogAdisa. Jer jeste manje zlo. Pitarskei spinovi gdje su htjeli Trbonju optuziti su dovoljni da shvatite da su oni vece zlo. Poklopio je Mirvic sve te klubice ili paraam il isu pitari na celu od Hasanvegovica do drugih. Nikakve borbe za spas fudbala tu nema jer su svi ostali clanovi IO iz drugih kantona ostali sloro isti ili iz istih struja. Sustinski se nista ne mijenja samo je trebao pitarski utocaj biti veci. I prije ovoga su oni bili. Dzemidzici, Colpe i sl su njihovi igraci bili samo je puklo i sa njima i na relaciji Vico Mirvic. Zato su se sad digli. Mi smo samo napravili gresku sto nismo neko ime kandidovvali tj. neko jako fubalsko ime. Ostalo je sve spin, bezobrazluk i sl. Nikakav mi nismo hinjak niti bilo sta. Samo smo izasli iz zabokrecine. Trbonja se borio. Klub je rekao da ih nije konsultovao sto je tacno. Sta bi vi rekli da vas neko pita jel vas neko konsultocao a nije. Naravno rekli bi nije. Iako se mozda slazete sa tin sto je pisao nije vas pitao i posteno jenreci nije. Zato Cernicu nema razloga da neko krivi. Ko ovo sve ne moze skontati ili nije dovronamjeran ili je glup
Mirviceva i Magodina prica je s toliko spina. Vole oni to. Al ko gubi ima pravo da kuka i place.