To stoji.
Pa nisam ja svojevremeno bio generalni sekretar kluba, bez ikakvih ozbiljnih kvalifikacija
Da te pitam nesto...
Sreca naša pa ga ne pozvaše i staviše na gol (možda ne bi primo sedam vec samo šest , a možda i osam) je..li bi mu sve do šestog koljena
Kako mislis ozbiljnih kvalifikacija?
Što se tiče drugog dijela, već sam rekao da smo nažalost u takvoj situaciji da bi nam on dobro valjao i ja da se pitam pogurao bih tu priču.Dzezvar je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 5:24 amKako mislis ozbiljnih kvalifikacija?
Momak ima zavrsen sportski menadzment u Irskoj.Radio u klupskoj administraciji premijerligasa tada.Bio javni poziv na kojem je sa kvalifikacijamma a ovo su jedne od njih,na kojem je proso.
Da ne ispadne da sam ja uvijek neciji advokat,o Nijazu se ovdje ni bilo gdje drugo pricalo da mi sami nismo covjeka zvali da bude nas delegat.
Nedo Sjercic ga prvi zovnuo,pa onda i Tuna.
Taj isti Nedo je na tom viber glasanju bio prvi protiv Nijaza.Napisao sam ranije,clan skupstine koji je u svakoj prici bio izricito protiv Nijaza,je glasao ZA jer kako kaze Nijaz treba klubu na toj funkciji.
Znaci zovnemo covjeka,iako ima kandidaturu Ozrena iz Ilijasa,on prihvati poziv da bude nas kandidat,i onda ga nabijes nogom nakon viber glasanja skupstine...
Meni je to krajnje neozbiljno....
S obzirom na to kako je i šta uradio, da ima obraza sam bi otišaoTheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 1:17 amDa te pitam nesto...
Jel ti uopste znas ko je taj lik? Ja ga ne znam licno, niti ga branim iz nekog razliga, ali ko god je pratio klub dok je Pesto sa morzom, SBB debilom i modnim mackom iz Londona planirao prodaju imovine i sahranjivanju kluba, ovaj lik je jedan od rijetkih koji je iskako po portalima i pruzao otpor i na kraju se smijenila komplet kriminalna uprava i skupstina.... i sa par pojedinaca uz njega (plus jug) imamo ovo sto imamo danas, a ne ugasen klub....
Zar zbog svega toga ne zasluzuje barem da ga ne pljujemo? Mozda je pogrijesio, mozda je imao neki motiv, al jok... hajmo odmah na prvi post sa orga da skacemo i je.bemo mu sve... i onda se pitamo sto nece niko u Zelju...
Ne bih ni ja... nikad... jer koliko god da se pise "zeljo vise od zivota"... jest al u k****...
djeca, porodica, roditelji itd pa onda Zeljo....
I da neko riskira svoje zdravlje i gore nabrojano zbog Zelje, pa da mu se za 3 godine ovako zahvalimo....
nemate vi pojma sta pisete...
Mnogni od nas...
Al hajmo pljuvati, bili, ne bili upravu...
Polahko ba, polahko....
Moze li proci mjesec da se neko ne pljuje?
Mi da imamo 2% mozga u glavi, svi kvalitetni ljudi i zeljovci bi bili u klubu i doprinosili na svoj nacin... a ovako smo ih potrosili kamion... evo bas ovako...
Zato sto za svoj posao primas PLATU i radis sta je jasno definisano.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 9:44 amS obzirom na to kako je i šta uradio, da ima obraza sam bi otišaoTheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 1:17 amDa te pitam nesto...
Jel ti uopste znas ko je taj lik? Ja ga ne znam licno, niti ga branim iz nekog razliga, ali ko god je pratio klub dok je Pesto sa morzom, SBB debilom i modnim mackom iz Londona planirao prodaju imovine i sahranjivanju kluba, ovaj lik je jedan od rijetkih koji je iskako po portalima i pruzao otpor i na kraju se smijenila komplet kriminalna uprava i skupstina.... i sa par pojedinaca uz njega (plus jug) imamo ovo sto imamo danas, a ne ugasen klub....
Zar zbog svega toga ne zasluzuje barem da ga ne pljujemo? Mozda je pogrijesio, mozda je imao neki motiv, al jok... hajmo odmah na prvi post sa orga da skacemo i je.bemo mu sve... i onda se pitamo sto nece niko u Zelju...
Ne bih ni ja... nikad... jer koliko god da se pise "zeljo vise od zivota"... jest al u k****...
I da neko riskira svoje zdravlje i gore nabrojano zbog Zelje, pa da mu se za 3 godine ovako zahvalimo....
Mnogni od nas...
Polahko ba, polahko....
Mi da imamo 2% mozga u glavi, svi kvalitetni ljudi i zeljovci bi bili u klubu i doprinosili na svoj nacin... a ovako smo ih potrosili kamion... evo bas ovako...
Edit: da dodam, ja da nešto slično u firmi uradim, dobio bih otkaz, još bi me nogom nabili usput
Prozove li onako hinjski podjahkad.....Valter je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 10:17 amČitam tamo forumaša Dželu (sa pripremljenim postom), sada ovdje slično, prošao vakat da se veliča lik i djelo Amara, sada došli drugi na red. Istina po običaju uvijek na sredini, ako nisu u pitanju interesi jednih onda su u pitanju interesi drugih. A Željo uvijek da izvinete na trečem mjestu.
Što bi neki ovdje rekli: Helem nejse....Dzezvar je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 11:15 amProzove li onako hinjski podjahkad.....Valter je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 10:17 amČitam tamo forumaša Dželu (sa pripremljenim postom), sada ovdje slično, prošao vakat da se veliča lik i djelo Amara, sada došli drugi na red. Istina po običaju uvijek na sredini, ako nisu u pitanju interesi jednih onda su u pitanju interesi drugih. A Željo uvijek da izvinete na trečem mjestu.![]()
Kakva strana? Trbonja pošalje institucijama dopise sa dokazima o malverzacijama Čolpe i kompanije, umjesto da ga svi podržimo, Cernica se ograđuje od njega i tako indirektno stane na stranu Čolpine bratije? Šta će mi takav u klubu? Onda hajmo Čolpu, Gvozdena, Spahića… zvati u klub. O tome da nisu svi organi kluba dali Cernici uopće dozvolu da piše u ime kluba da ne govorim. Evo dalje od ovog ne treba ni ići.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 10:37 amZato sto za svoj posao primas PLATU i radis sta je jasno definisano.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 9:44 amS obzirom na to kako je i šta uradio, da ima obraza sam bi otišaoTheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 1:17 am
Da te pitam nesto...
Mnogni od nas...
Polahko ba, polahko....
Edit: da dodam, ja da nešto slično u firmi uradim, dobio bih otkaz, još bi me nogom nabili usput
Ovdje dodju ljudi da DZABA, U SLOBODNO VRIJEME, u skladu sa svojim sposobnostima rade neki posao (koji god da je u pitanju)...
Opet kazem, na branim nikog, al nemoj da se pravimo ludi i da GODINAMA tjeramo bez pokrica i alternative... i na prvi glasz post, ili situaciju vrijedjamo nekog... barem se toga mozemo drzati... ok je pozvati na odgovornost i saslusati NECIJU STRANU... al vrijedjati i tjerati odmah nije ok....
Ma ja ba...Valter je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 11:30 amŠto bi neki ovdje rekli: Helem nejse....Dzezvar je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 11:15 amProzove li onako hinjski podjahkad.....Valter je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 10:17 amČitam tamo forumaša Dželu (sa pripremljenim postom), sada ovdje slično, prošao vakat da se veliča lik i djelo Amara, sada došli drugi na red. Istina po običaju uvijek na sredini, ako nisu u pitanju interesi jednih onda su u pitanju interesi drugih. A Željo uvijek da izvinete na trečem mjestu.![]()
Ne znam jesi li na orgu, jesi citao nastavak diskusije?kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 11:31 amKakva strana? Trbonja pošalje institucijama dopise sa dokazima o malverzacijama Čolpe i kompanije, umjesto da ga svi podržimo, Cernica se ograđuje od njega i tako indirektno stane na stranu Čolpine bratije? Šta će mi takav u klubu? Onda hajmo Čolpu, Gvozdena, Spahića… zvati u klub. O tome da nisu svi organi kluba dali Cernici uopće dozvolu da piše u ime kluba da ne govorim. Evo dalje od ovog ne treba ni ići.TheBlue je napisao/la: ↑ned nov 17, 2024 10:37 amZato sto za svoj posao primas PLATU i radis sta je jasno definisano.
Ovdje dodju ljudi da DZABA, U SLOBODNO VRIJEME, u skladu sa svojim sposobnostima rade neki posao (koji god da je u pitanju)...
Opet kazem, na branim nikog, al nemoj da se pravimo ludi i da GODINAMA tjeramo bez pokrica i alternative... i na prvi glasz post, ili situaciju vrijedjamo nekog... barem se toga mozemo drzati... ok je pozvati na odgovornost i saslusati NECIJU STRANU... al vrijedjati i tjerati odmah nije ok....