Vrtilo se po facebook-u, puno prije nego je ovdje postavljeno, i kunto i panto je to vec procitao
Vrtilo se po facebook-u, puno prije nego je ovdje postavljeno, i kunto i panto je to vec procitao
Bukvalno, ovo je za one koji ne prate druge forume i grupe, da bude malo jasnija situacijazlocestibradonja je napisao/la: ↑pet nov 15, 2024 10:33 amVrtilo se po facebook-u, puno prije nego je ovdje postavljeno, i kunto i panto je to vec procitao
Hajd procitaj sta sam napisao...zivota ti...za curenje...ne mjenja se skupstina vecinom su tu svi duzi periodsvraka je napisao/la: ↑pet nov 15, 2024 10:24 amKako ce imati plan mijenjaju se svako pola godine. Cure informacije a ti pises za neko glasanje na viber grupi. Da nemamo plan to je zalosno slazem se.Dzezvar je napisao/la: ↑pet nov 15, 2024 7:58 amPorazna je cinjenica da mi kao klub nemamo nikakvog cilja,nikakvih planova,ne razmisljamo unaprijed... Tako se oonasamo i u prvenstvu.Sreca pa Denis ima neki
rezultat inace bi letile glave. Strasno je sto vecinu skupstinara boli qrac za ova desavanja u savezu.
Ne ide mi u glavu da se glasa po viber grupama ili cemu vec...I onda se cudimo kako informacije cure.
Zalosno je da zoves covjeka da bude nas predstavnik u savezu i onda na toj viber grupi glasas protiv njega,i to glasa prvi protiv,lik koji ga je prvi pozvao....
Meni je to strasno.
Ne trebaju nama pitari da nas povale,sami cemo sebe povaliti...
Da se ne uvrijede iz Vrbanjuše, ali taj smo nivo...ako i tajDzezvar je napisao/la: ↑pet nov 15, 2024 7:58 amPorazna je cinjenica da mi kao klub nemamo nikakvog cilja,nikakvih planova,ne razmisljamo unaprijed... Tako se oonasamo i u prvenstvu.Sreca pa Denis ima neki
rezultat inace bi letile glave. Strasno je sto vecinu skupstinara boli qrac za ova desavanja u savezu.
Ne ide mi u glavu da se glasa po viber grupama ili cemu vec...I onda se cudimo kako informacije cure.
Zalosno je da zoves covjeka da bude nas predstavnik u savezu i onda na toj viber grupi glasas protiv njega,i to glasa prvi protiv,lik koji ga je prvi pozvao....
Meni je to strasno.
Ne trebaju nama pitari da nas povale,sami cemo sebe povaliti...
Nista sto se nije pisalo ovdje ranije...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 12:15 amIma dobar post na govno.govno forumu od Dzele Muharemovica. Dosta stvari o Nijazu Brkovicu, svi mi koji duze pratimo Zelju znamo sta nam je taj covjek znacio, koliko je stitio Zelju i koliko je bio jak . Steta sto ga par papaka tipa Sijercica i Cernice zavalise , al nama Nijaz treba itekako
Dzezvar je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 11:20 amNista sto se nije pisalo ovdje ranije...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 12:15 amIma dobar post na govno.govno forumu od Dzele Muharemovica. Dosta stvari o Nijazu Brkovicu, svi mi koji duze pratimo Zelju znamo sta nam je taj covjek znacio, koliko je stitio Zelju i koliko je bio jak . Steta sto ga par papaka tipa Sijercica i Cernice zavalise , al nama Nijaz treba itekako
BC1921 je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 4:48 pmDzezvar je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 11:20 amNista sto se nije pisalo ovdje ranije...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 12:15 amIma dobar post na govno.govno forumu od Dzele Muharemovica. Dosta stvari o Nijazu Brkovicu, svi mi koji duze pratimo Zelju znamo sta nam je taj covjek znacio, koliko je stitio Zelju i koliko je bio jak . Steta sto ga par papaka tipa Sijercica i Cernice zavalise , al nama Nijaz treba itekako
Nesto se ne sjecam, mozda i jeste se pisalo o tome kako je Brkovic slao ljude da se samaraju momci po tribinama, ne treba ni taj dio zaboraviti, sukob zbog sina, karte za evropske utakmice maksuz samo za sebe, odjeca iz gepeka, uzimanje stvari na racun kluba itd itd... Nemojte sad da o Brkovicu pisemo ko da je Svabo. Istinija je negdje na sredini, da bi nam valjao itekako bi ali mi ko klub smo jos godinama daleko od bilo cega ozbiljnog, cak i od ozbiljne ekipe u ligi. Cernica je davno trebao biti bivsi, al hajd vidjecemo sta nosi buduce vrijeme...
Nidje veze ta prica Boga mi....to je prica koja kruzi oko 25 godina jbt....isto sve...sukob zbog sina nije bio nego zbog amarovog drkanja po njemu ....mozemo i tome...a nije zbog toga sto mu sina nije poveo na pripreme.Na kraju vidi se kako je veliki mag zavrsio odlaskom Nijaza...tada mu je i poceo pad...To sto se na toj utakmici skandiralo protiv njega i uprave ne mora da znaci da je on poslao Nisku i ekipu....znamo svi ko je bio nisko u to vrijeme...Bio tu i gledao sve...Picke smo svi ispali redom komplet Jug tada koji nije odreagovao na taj belaj.BC1921 je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 4:48 pmDzezvar je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 11:20 amNista sto se nije pisalo ovdje ranije...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 12:15 amIma dobar post na govno.govno forumu od Dzele Muharemovica. Dosta stvari o Nijazu Brkovicu, svi mi koji duze pratimo Zelju znamo sta nam je taj covjek znacio, koliko je stitio Zelju i koliko je bio jak . Steta sto ga par papaka tipa Sijercica i Cernice zavalise , al nama Nijaz treba itekako
Nesto se ne sjecam, mozda i jeste se pisalo o tome kako je Brkovic slao ljude da se samaraju momci po tribinama, ne treba ni taj dio zaboraviti, sukob zbog sina, karte za evropske utakmice maksuz samo za sebe, odjeca iz gepeka, uzimanje stvari na racun kluba itd itd... Nemojte sad da o Brkovicu pisemo ko da je Svabo. Istinija je negdje na sredini, da bi nam valjao itekako bi ali mi ko klub smo jos godinama daleko od bilo cega ozbiljnog, cak i od ozbiljne ekipe u ligi. Cernica je davno trebao biti bivsi, al hajd vidjecemo sta nosi buduce vrijeme...
Dzezvar je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 6:58 pmNidje veze ta prica Boga mi....to je prica koja kruzi oko 25 godina jbt....isto sve...sukob zbog sina nije bio nego zbog amarovog drkanja po njemu ....mozemo i tome...a nije zbog toga sto mu sina nije poveo na pripreme.Na kraju vidi se kako je veliki mag zavrsio odlaskom Nijaza...tada mu je i poceo pad...To sto se na toj utakmici skandiralo protiv njega i uprave ne mora da znaci da je on poslao Nisku i ekipu....znamo svi ko je bio nisko u to vrijeme...Bio tu i gledao sve...Picke smo svi ispali redom komplet Jug tada koji nije odreagovao na taj belaj.BC1921 je napisao/la: ↑sub nov 16, 2024 4:48 pm
Svi su tada hajrovali od tih viska karata svi....pocev od predsjednika ,nijaza ,amara i svih ostalih...
Kao sto rece istina je tu negdje na sredini.
O pisanju ovdje imas postove veterana kojeg ste svi redom ovdje iznapusavali.....tako sa covjek ne pise ovdje vise.