Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zlocestibradonja
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 15, 2024 10:33 am

cipiripi je napisao/la:
pet nov 15, 2024 9:16 am
Nije mi jasno sto se prenosi postovi sa org-a.

Ne moraju dusmani citati bas sve, ako ste vec clan org-a bolje prepricajte i napisite ovdje status nekog clana, nego da se kopira i da se sve zna.
Vrtilo se po facebook-u, puno prije nego je ovdje postavljeno, i kunto i panto je to vec procitao

kvalitet
Kontakt:

pet nov 15, 2024 10:54 am

zlocestibradonja je napisao/la:
pet nov 15, 2024 10:33 am
cipiripi je napisao/la:
pet nov 15, 2024 9:16 am
Nije mi jasno sto se prenosi postovi sa org-a.

Ne moraju dusmani citati bas sve, ako ste vec clan org-a bolje prepricajte i napisite ovdje status nekog clana, nego da se kopira i da se sve zna.
Vrtilo se po facebook-u, puno prije nego je ovdje postavljeno, i kunto i panto je to vec procitao
Bukvalno, ovo je za one koji ne prate druge forume i grupe, da bude malo jasnija situacija
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

pet nov 15, 2024 11:38 am

svraka je napisao/la:
pet nov 15, 2024 10:24 am
Dzezvar je napisao/la:
pet nov 15, 2024 7:58 am
kvalitet je napisao/la:
čet nov 14, 2024 2:34 pm
slika
Porazna je cinjenica da mi kao klub nemamo nikakvog cilja,nikakvih planova,ne razmisljamo unaprijed... Tako se oonasamo i u prvenstvu.Sreca pa Denis ima neki
rezultat inace bi letile glave. Strasno je sto vecinu skupstinara boli qrac za ova desavanja u savezu.
Ne ide mi u glavu da se glasa po viber grupama ili cemu vec...I onda se cudimo kako informacije cure.
Zalosno je da zoves covjeka da bude nas predstavnik u savezu i onda na toj viber grupi glasas protiv njega,i to glasa prvi protiv,lik koji ga je prvi pozvao....
Meni je to strasno.
Ne trebaju nama pitari da nas povale,sami cemo sebe povaliti...
Kako ce imati plan mijenjaju se svako pola godine. Cure informacije a ti pises za neko glasanje na viber grupi. Da nemamo plan to je zalosno slazem se.
Hajd procitaj sta sam napisao...zivota ti...za curenje...ne mjenja se skupstina vecinom su tu svi duzi period
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

pet nov 15, 2024 12:53 pm

Ja ne razumijem kako neko ocekuje da klub u kojem se svi pitaju moze da funkcioniše besprijekorno. Pa u nasoj ligi svaki klub je udruzenje i svojataju ga svi. Samo periodicno se skupi par ljudi sa slicnim interesima i to traje 2 do 3 godine i ide raspad. U nasem klubu imas u skupstini previse ljudi i normalno je da ima previse razilazenja , pa nama u upravi do skoro nisu mogli da se sloze jer su htjeli gurati svoju pricu. Broj ljudi se mora smanjiti ako zelimo uspjeh u bilo kom segmentu. Mi nemamo problema sa drugim klubovima koliko imamo nerazumijevanje unutar nas samih. Pa Mirvic koji upravlja klubom pitara zamaze povremeno navijacima oci (skloni direktorcu u sjenu, mrzi Vicu javno, tajno suradjuje na svim poljima) i ako nije duzan jer oni nista ne donose klubu. A nasi nisu u stanju da se dogovore za opste dobro kluba i ako niko nije tu nesto bitno se zavalio para za klub u skupstini.
Tako da kapitalizam je majka za nase drustvo jer kod nas misle svi da znaju bolje a niko ne bi svoje pare dao.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet nov 15, 2024 1:47 pm

Raja jedno pitanje znate li da li se ima negdje online pregledati film Dolina cupova, ako ima da postavite stranicu ?

Hvala
Alea iacta est!

milanribar
Kontakt:

pet nov 15, 2024 2:46 pm

cipiripi je napisao/la:
pet nov 15, 2024 1:47 pm
Raja jedno pitanje znate li da li se ima negdje online pregledati film Dolina cupova, ako ima da postavite stranicu ?

Hvala
Nije bila tv premijera još, biće uskoro na BHRT.

kvalitet
Kontakt:

pet nov 15, 2024 6:46 pm

Cernica još nije odhebao od kluba? Idi, bruko, ogradi se od familije kompletne!!!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

fanaticZeljin
Kontakt:

sub nov 16, 2024 12:15 am

Ima dobar post na govno.govno forumu od Dzele Muharemovica. Dosta stvari o Nijazu Brkovicu, svi mi koji duze pratimo Zelju znamo sta nam je taj covjek znacio, koliko je stitio Zelju i koliko je bio jak . Steta sto ga par papaka tipa Sijercica i Cernice zavalise , al nama Nijaz treba itekako
Srcu draga, boja PLAVA !

salle86
Kontakt:

sub nov 16, 2024 12:47 am

Dzezvar je napisao/la:
pet nov 15, 2024 7:58 am
kvalitet je napisao/la:
čet nov 14, 2024 2:34 pm
slika
Porazna je cinjenica da mi kao klub nemamo nikakvog cilja,nikakvih planova,ne razmisljamo unaprijed... Tako se oonasamo i u prvenstvu.Sreca pa Denis ima neki
rezultat inace bi letile glave. Strasno je sto vecinu skupstinara boli qrac za ova desavanja u savezu.
Ne ide mi u glavu da se glasa po viber grupama ili cemu vec...I onda se cudimo kako informacije cure.
Zalosno je da zoves covjeka da bude nas predstavnik u savezu i onda na toj viber grupi glasas protiv njega,i to glasa prvi protiv,lik koji ga je prvi pozvao....
Meni je to strasno.
Ne trebaju nama pitari da nas povale,sami cemo sebe povaliti...
Da se ne uvrijede iz Vrbanjuše, ali taj smo nivo...ako i taj
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

sub nov 16, 2024 11:20 am

fanaticZeljin je napisao/la:
Ima dobar post na govno.govno forumu od Dzele Muharemovica. Dosta stvari o Nijazu Brkovicu, svi mi koji duze pratimo Zelju znamo sta nam je taj covjek znacio, koliko je stitio Zelju i koliko je bio jak . Steta sto ga par papaka tipa Sijercica i Cernice zavalise , al nama Nijaz treba itekako
Nista sto se nije pisalo ovdje ranije...

Dzezvar
Kontakt:

sub nov 16, 2024 11:54 am

Mali osvrt na tu utakmicu sa slavijom....istina je da je Nijaz obrlatio delegata za nastavak utakmice,ali ovi su dobili instrukcije da ne nastave utakmicu ali zahvaljujuci pokojnom Odi koji im je tada bio trener utakmica je nastavljena.
Jedna od prekinutih utakmica u Banja luci mislim da je bio onaj upad lesinara na teren.Nasi se povukli sa terena i krenuli u svlacionicu,na Nijazov poziv amar je vratio ekipu jer propozicijama moras ostati tu 15 minuta od prekida....da smo odmah otisli morali bi nastaviti utakmicu ovako je bilo 0 3 za nas.

SamoNapad
Kontakt:

sub nov 16, 2024 12:48 pm

U sustini Nijaz da je kod pitara ili kod laznih mostaraca bio bi ikona i borac za pravdu. A kod nas je diskreditovan , stvorena slika od strane istih ti lj pitara, Beusa i onih delegata iz Banja Luke. Ljudi se boje takve osobe jer bi malo sutra nas klali kako hoce, na kraju krajeva mi smo klub koji je najvise izgubio u ovom periodu od 5 godina. Ubilj nas u doba korone , zavadili i okaljali ljude koji su nam mogli valjati. Sad kad se budimo i ide to sloznije odmah imas price kako smo mi nesto protiv fudbala i bla bla...
Ljudi se boje da se Zeljo pita , zato u pamet!

ISB87
Kontakt:

sub nov 16, 2024 1:47 pm

sto, izgleda, znaci da treba smanjiti broj skupstinara. ne moze se kontrolisat jer uvijek ima onih "najpametnijih".
MIRZA RASCIC

Diverzant
Kontakt:

sub nov 16, 2024 3:20 pm

Taman nas krenulo na terenu al ne moze da se ne zakuha van njega. Kako mrzim ovo, odrazit će se sigurno i na igrače.
Ne možemo mi dva dobra spojiti nikad u životu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub nov 16, 2024 3:39 pm

Diverzant je napisao/la:
sub nov 16, 2024 3:20 pm
Taman nas krenulo na terenu al ne moze da se ne zakuha van njega. Kako mrzim ovo, odrazit će se sigurno i na igrače.
Ne možemo mi dva dobra spojiti nikad u životu
Šta je sad bilo

Dzezvar
Kontakt:

sub nov 16, 2024 4:18 pm

Zamisli samo kada clan skupstine koji ne mirise Nijaza,da glas za njega jer kako kazee klubu Nijaz treba,a meni klub na prvom mjestu.

BC1921
Kontakt:

sub nov 16, 2024 4:48 pm

Dzezvar je napisao/la:

Nesto se ne sjecam, mozda i jeste se pisalo o tome kako je Brkovic slao ljude da se samaraju momci po tribinama, ne treba ni taj dio zaboraviti, sukob zbog sina, karte za evropske utakmice maksuz samo za sebe, odjeca iz gepeka, uzimanje stvari na racun kluba itd itd... Nemojte sad da o Brkovicu pisemo ko da je Svabo. Istinija je negdje na sredini, da bi nam valjao itekako bi ali mi ko klub smo jos godinama daleko od bilo cega ozbiljnog, cak i od ozbiljne ekipe u ligi. Cernica je davno trebao biti bivsi, al hajd vidjecemo sta nosi buduce vrijeme...
Krivina Jug

Valter
Kontakt:

sub nov 16, 2024 5:46 pm

BC1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nesto se ne sjecam, mozda i jeste se pisalo o tome kako je Brkovic slao ljude da se samaraju momci po tribinama, ne treba ni taj dio zaboraviti, sukob zbog sina, karte za evropske utakmice maksuz samo za sebe, odjeca iz gepeka, uzimanje stvari na racun kluba itd itd... Nemojte sad da o Brkovicu pisemo ko da je Svabo. Istinija je negdje na sredini, da bi nam valjao itekako bi ali mi ko klub smo jos godinama daleko od bilo cega ozbiljnog, cak i od ozbiljne ekipe u ligi. Cernica je davno trebao biti bivsi, al hajd vidjecemo sta nosi buduce vrijeme...
:palacgore: :pljesak:
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

sub nov 16, 2024 6:58 pm

BC1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nidje veze ta prica Boga mi....to je prica koja kruzi oko 25 godina jbt....isto sve...sukob zbog sina nije bio nego zbog amarovog drkanja po njemu ....mozemo i tome...a nije zbog toga sto mu sina nije poveo na pripreme.Na kraju vidi se kako je veliki mag zavrsio odlaskom Nijaza...tada mu je i poceo pad...To sto se na toj utakmici skandiralo protiv njega i uprave ne mora da znaci da je on poslao Nisku i ekipu....znamo svi ko je bio nisko u to vrijeme...Bio tu i gledao sve...Picke smo svi ispali redom komplet Jug tada koji nije odreagovao na taj belaj.
Svi su tada hajrovali od tih viska karata svi....pocev od predsjednika ,nijaza ,amara i svih ostalih...
Kao sto rece istina je tu negdje na sredini.
O pisanju ovdje imas postove veterana kojeg ste svi redom ovdje iznapusavali.....tako sa covjek ne pise ovdje vise.

BC1921
Kontakt:

sub nov 16, 2024 8:04 pm

Dzezvar je napisao/la:
sub nov 16, 2024 6:58 pm
BC1921 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nidje veze ta prica Boga mi....to je prica koja kruzi oko 25 godina jbt....isto sve...sukob zbog sina nije bio nego zbog amarovog drkanja po njemu ....mozemo i tome...a nije zbog toga sto mu sina nije poveo na pripreme.Na kraju vidi se kako je veliki mag zavrsio odlaskom Nijaza...tada mu je i poceo pad...To sto se na toj utakmici skandiralo protiv njega i uprave ne mora da znaci da je on poslao Nisku i ekipu....znamo svi ko je bio nisko u to vrijeme...Bio tu i gledao sve...Picke smo svi ispali redom komplet Jug tada koji nije odreagovao na taj belaj.
Svi su tada hajrovali od tih viska karata svi....pocev od predsjednika ,nijaza ,amara i svih ostalih...
Kao sto rece istina je tu negdje na sredini.
O pisanju ovdje imas postove veterana kojeg ste svi redom ovdje iznapusavali.....tako sa covjek ne pise ovdje vise.

Znam da kruzi masu godina, onako cisto napisao jer ispade Brkovic kralj, sah, idol... Naravno da je bilo zbog sina, na stranu sukob Amar-Nijaz koji su imali i prije. Ne znam, mozda se ne sjecas ili ne zelis, ali ja znam da ih je Nijaz poslao na Jug. Svakako da ih je vise hajrovalo od karti, bitno je da se od Zelje uzelo. Ne znam, jos da pokusas malo opravdati i prodaju iz gepeka.
Ne znam sta mislis pod tim svi, rijetko kada napisem ruznu rijec, ne vjerujem da sam mu nesto lose napisao, a da ti ne lazem ni ne sjecam se sta je pisao....
Nijazu daleko kuca od Grbavice bila, kao i slicnim njemu.
Nas je prioritet dodatno ojacati UO, pomoci ovim ljudima u klubu, uciniti klub stabilnim... Procice jos vremena da mi budemo ozbiljni i da nam treba podrska unutar saveza.
Krivina Jug

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bozidar Radosevic, Hare79, salle86 i 52 gosta.

Prijava