Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 03, 2024 8:13 am

Dzezvar je napisao/la:
čet okt 03, 2024 7:09 am
Jel vi ozbiljno kontate da ljudi stoje u redu da udju u upravni odbor ?
Ovi sto su pismo pisali su zaboravili iznijeti jednu jako bitnu cinjenicu,a to da su upravo oni izgubili povjerenje onih koji itekako rade za dobrobit kluba a to su navijaci koji su im rekli da upravo njih ne zele u klubu.....
Cubela je tu,Tuna je tu.....uskoro idu neke vidljive i opipljive stvari,posebno oko fan shopa...
Upravo tako. Mi smo potrošili u ovo par godina toliko ljudi da je to čudo, mnogi su popljuvani neopravdano a uradili su dosta. Neki dobri likovi se vraćaju opet, znamo svi ko je vodio projekat izgradnje istoka, taj čovjek je sad opet u upravi. Mislim da to govori u kom smijeru će se ići u narednom periodu...

Ovi što su pisali ovaj dopis su na ružan način pred samu skupštinu poslali ovo i iznijeli optužbe na račun predsjednika bez da su potkrijepili to činjenicama, naravno s ciljem da mu se ne izglasa povjerenje. Iako ne znam čovjeka lično, iz njegovog rada i onoga što mu je u planu da se radi vidi se i mislim da je to ono što uglavom nas 90% hoće da klub radi i da ide u tom smjeru, tako da je dobio punu podršku.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet okt 03, 2024 8:48 am

Badzak crni Badzak . A titula ?? A pojcanja ?? Ispade ti naj veci lazov
Srcu draga, boja PLAVA !

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet okt 03, 2024 9:25 am

Zvaka72 je napisao/la:
čet okt 03, 2024 12:36 am
Mulalic Edis je napisao/la:
sri okt 02, 2024 11:18 pm
Zvaka, pobrkao si loncice iskreno. Kakav crni Amar...Tanovic je tad bio predsjednik, a sad je samo clan. Tunovic i Cubela su najbitniji likovi u ovoj prici. Ovo ostalo ne moras ni gledati. A njih dvojica su ostala u klubu.
Svejedno šta je sad činjenica je da nas je strovalio do federalne i on nema tražiti šta u Želji nikad više, Da ima obraza a ne da se ponovno vrati i da ponovno odlučuje. Znači mogu strovaliti Želju i ko fol se povući a onda iz sjene da ponovno odlučujem o to istom Želji kojeg sam poslao u federalku. Fuj mi je to, nit obraza nit stida, takvi nam ne trebaju.
Ko te ba strovalio u federalnu?Pa ne igra predsjednik UO na terenu!!Jel to igracima nesto falilo tada??Da jeste, da nema plata, nema karantina i sl., onda mozemo pricati da UO ne radi posao. Jel se pokusavalo sa novim trenerima? Jel se pollkusao traziti investitor itd. Sve jeste i sve bi to nas 90% isto uradilo, glavu dajem.

Nadalje, ko je dosao i preuzeo nas kad smo pred gasnjem bili fakticki? Ko? I ko je otisao, ostavivsi klub koliko toliko stabilnim finansijski i dignutim iznad provalije i sa igracem koji ce mozda biti nas najveci transfer poslije rata!?

Nije fino tako pisati o ljudima, koliko god strucni ili nestrucni bili, ali koji nisu mutni, nisu uhljebi i ne traze od Zelje nista, a evo opet su spremni da daju.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

400000razloga
Kontakt:

čet okt 03, 2024 9:42 am

fanaticZeljin je napisao/la:
čet okt 03, 2024 8:48 am
Badzak crni Badzak . A titula ?? A pojcanja ?? Ispade ti naj veci lazov
Lažov ili ne, mi njemu sad dugujemo lovu, a i Zec još nije isplaćen.
Samo da ne bude i poslije Amara Amar.

ubaceni element
Kontakt:

čet okt 03, 2024 9:53 am

Napisano je vec da se Badzak ogradio, u OK je odnosima sa Tunom i ne slaze se sa napisanim tekstom gdje se naslo i njegovo ime. Covjek nije bio zvanicno clan nicega pa kako moze podnijeti ostavku uopste? Koliko se da naslutiti bice tu i bice ono sto je i do sad bio, spoljni saradnik. :)

Majkel
Kontakt:

čet okt 03, 2024 9:56 am

Uvijek neke podjele kod nas, hajd razumio bih nekako da raspolažemo budžetom od stotinu miliona pa da neko vidi interes u svemu tome, ne znam.

Zvaka72
Kontakt:

čet okt 03, 2024 9:57 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet okt 03, 2024 9:25 am
Zvaka72 je napisao/la:
čet okt 03, 2024 12:36 am
Mulalic Edis je napisao/la:
sri okt 02, 2024 11:18 pm
Zvaka, pobrkao si loncice iskreno. Kakav crni Amar...Tanovic je tad bio predsjednik, a sad je samo clan. Tunovic i Cubela su najbitniji likovi u ovoj prici. Ovo ostalo ne moras ni gledati. A njih dvojica su ostala u klubu.
Svejedno šta je sad činjenica je da nas je strovalio do federalne i on nema tražiti šta u Želji nikad više, Da ima obraza a ne da se ponovno vrati i da ponovno odlučuje. Znači mogu strovaliti Želju i ko fol se povući a onda iz sjene da ponovno odlučujem o to istom Želji kojeg sam poslao u federalku. Fuj mi je to, nit obraza nit stida, takvi nam ne trebaju.
Ko te ba strovalio u federalnu?Pa ne igra predsjednik UO na terenu!!Jel to igracima nesto falilo tada??Da jeste, da nema plata, nema karantina i sl., onda mozemo pricati da UO ne radi posao. Jel se pokusavalo sa novim trenerima? Jel se pollkusao traziti investitor itd. Sve jeste i sve bi to nas 90% isto uradilo, glavu dajem.

Nadalje, ko je dosao i preuzeo nas kad smo pred gasnjem bili fakticki? Ko? I ko je otisao, ostavivsi klub koliko toliko stabilnim finansijski i dignutim iznad provalije i sa igracem koji ce mozda biti nas najveci transfer poslije rata!?

Nije fino tako pisati o ljudima, koliko god strucni ili nestrucni bili, ali koji nisu mutni, nisu uhljebi i ne traze od Zelje nista, a evo opet su spremni da daju.
Tanović nas strovalio ako baš hoćeš da znaš otjerao Kovačevića preko noći našao pare da isplati Bašića i doveo ublehu koji je od mogućih 15 osvojio samo 1 bod pa smo završili na predposljednjem mjestu jesenski dio prvenstva. Ja nemam kratko pamćenje kao zlatna ribica. Taj čovjek je trebao u zatvoru završiti šta nam je uradio a za nagradu mi ga vraćamo u UO. Daj nam sad i Amara jbg šta fali što nam je naplaćivao kamate a može i Violina šta fali.
Nemojmo se poslije žaliti i kukati što ovo što ono.
Moje mjesto je na tribini i uvijek ću biti ali kao član i navijač FK Željezničar imam pravo na kritiku i mišljenje u radu uprave.
Tanović je svoje rekao i bila je glupost što ga vraćaju.
Vidjet ćemo gdje smo na proljeće.
Plava porodica me ubi u pojam.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:09 am

Majkel je napisao/la:
Uvijek neke podjele kod nas, hajd razumio bih nekako da raspolažemo budžetom od stotinu miliona pa da neko vidi interes u svemu tome, ne znam.
Raspolazemo sa imovinom vrijednom desetine miliona KM i to su oni namirisali, j.ebe se njima za klub i za njegov napredak.
Alea iacta est!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:13 am

Boga mi cestitke skupstini i npvim/starim clanovima uo, oslobodili smo se kandzi politickih hijena koji su imali za cilj samo jedno a to je imovina.
Zeljo Zeljovcima

svraka
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:22 am

Majkel je napisao/la:
Kakve podjele? Otjerana politika iz kluba. Nisam nigdje vidio da neko brani tu stranu, otjerani su i tako treba biti.
Forza 1921!

Oda majstore!

400000razloga
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:29 am

SamoIstina je napisao/la:
sri okt 02, 2024 11:05 pm
Moze neko ovo rastumaciti?
slika
Na ovih 9 pitanja što su naveli, su i oni itekako mogli ponuditi odgovore, rješenja i ostalo. Imali su dovoljno vremena, a nisu ni s neba pali pa da su toliko zatečeni.
A o njihovim kapacitetima, sposobnostima i posvećenosti poslu bi se tek mogla postaviti pitanja.

SamoNapad
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:37 am

Sto se tice milion KM koje su naveli, pa do kraja godine nek vide koliko ima domacih utakmica plus godisnje od januara plus derbi ti je prva utakmica u narednoj godini. Samo u tih mjesec dva imas preko 300 hiljada maraka. Ova lista je toliko smijesna i tendeciozna kao da su oni sve to odradili pa sad ovim tovare. Toliko nekih pisanja koja su klasicno guranje vode na neciji mlin i to se vidi po forumima i komentarima da se covjek zapita za koga ljudi navijaju za osobe, sebe ili nesto trece.

SamoIstina
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:40 am

ubaceni element je napisao/la:
čet okt 03, 2024 9:53 am
Napisano je vec da se Badzak ogradio, u OK je odnosima sa Tunom i ne slaze se sa napisanim tekstom gdje se naslo i njegovo ime. Covjek nije bio zvanicno clan nicega pa kako moze podnijeti ostavku uopste? Koliko se da naslutiti bice tu i bice ono sto je i do sad bio, spoljni saradnik. :)
Naravno da jeste, bio je clan UO.

Da ce na neki nacin ostati uz klub i nastaviti da sponzorise, to ne sumnjam.

Desile su se rokade koje su dobre za klub. Tunovic i Cubela su najvazniji u ovom sastavu i zasluzuju podrsku, a i imaju je od vecine navijaca. Da je svako ime unutra idealno nije, ali nije bas da se sposobni i uspjesni ljudi otimaju da dodju u Zelju i trose svoj novac i vrijeme.

Mislim da je onim pismom i pustanjem tog istog pisma u javnost ova grupa sto je otisla rekla i vise nego dovoljno o sebi.

Dzezvar
Kontakt:

čet okt 03, 2024 10:43 am

400000razloga je napisao/la:
slika
Na ovih 9 pitanja što su naveli, su i oni itekako mogli ponuditi odgovore, rješenja i ostalo. Imali su dovoljno vremena, a nisu ni s neba pali pa da su toliko zatečeni.
A o njihovim kapacitetima, sposobnostima i posvećenosti poslu bi se tek mogla postaviti pitanja.
Mene vise brine odkuda klupski pecat na pismu....
To je Boga mi problem...zna se ciji potpis ima pravo na pecat .......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Gyasi13
Kontakt:

čet okt 03, 2024 11:16 am

Dzezvar je napisao/la:
čet okt 03, 2024 10:43 am
400000razloga je napisao/la:
slika
Mene vise brine odkuda klupski pecat na pismu....
To je Boga mi problem...zna se ciji potpis ima pravo na pecat .......
Koja je procedura da se direktorica nabije nogom

fanaticZeljin
Kontakt:

čet okt 03, 2024 11:26 am

A kako te nego moze staviti na ovu listu ,tj.Badzaka a ti se ne slazes sa ovim napisanim ? I ako te stavi bez tvoje volje ti i dalje na to sutis , i ako znas da to steti tvom ugledu i kvari ti reputaciju kod navijaca .
Srcu draga, boja PLAVA !

gavran
Kontakt:

čet okt 03, 2024 11:29 am

sve raŠĆerat
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Gagi tm 87
Kontakt:

čet okt 03, 2024 11:33 am

Navodno badzak ostsje u klupu samo ne u uo,zna li iko je li istina,i hoce li bit sada neko pojacanje posto sad nema ko blokirat transfere?

Eldar
Kontakt:

čet okt 03, 2024 11:35 am

Almir Hadziosmanovic, veliko pojacanje u UO. U onaj Misketov vakat, vođa projekta evropske Grbavice. Mnogo posla i mnogo dobrog uradio.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet okt 03, 2024 11:35 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
čet okt 03, 2024 11:33 am
Navodno badzak ostsje u klupu samo ne u uo,zna li iko je li istina,i hoce li bit sada neko pojacanje posto sad nema ko blokirat transfere?
Hoce Santos , samo da rijesi papire
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], nikson, South i 79 gostiju.

Prijava