Upravo tako. Mi smo potrošili u ovo par godina toliko ljudi da je to čudo, mnogi su popljuvani neopravdano a uradili su dosta. Neki dobri likovi se vraćaju opet, znamo svi ko je vodio projekat izgradnje istoka, taj čovjek je sad opet u upravi. Mislim da to govori u kom smijeru će se ići u narednom periodu...Dzezvar je napisao/la: ↑čet okt 03, 2024 7:09 amJel vi ozbiljno kontate da ljudi stoje u redu da udju u upravni odbor ?
Ovi sto su pismo pisali su zaboravili iznijeti jednu jako bitnu cinjenicu,a to da su upravo oni izgubili povjerenje onih koji itekako rade za dobrobit kluba a to su navijaci koji su im rekli da upravo njih ne zele u klubu.....
Cubela je tu,Tuna je tu.....uskoro idu neke vidljive i opipljive stvari,posebno oko fan shopa...
Ovi što su pisali ovaj dopis su na ružan način pred samu skupštinu poslali ovo i iznijeli optužbe na račun predsjednika bez da su potkrijepili to činjenicama, naravno s ciljem da mu se ne izglasa povjerenje. Iako ne znam čovjeka lično, iz njegovog rada i onoga što mu je u planu da se radi vidi se i mislim da je to ono što uglavom nas 90% hoće da klub radi i da ide u tom smjeru, tako da je dobio punu podršku.