Ne pisem dugo na te teme, oko igraca, nit mi se raspravlja ovdje s ljudima. Pisem ponekad kad treba hajcat pred tekmu i kupiti godisnje pred sezone. Na to se moze uticati malo. Uzivajte.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 5:05 pmMa ja ba....svraka je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 4:57 pmVelika je razlika. Znas i ti sam sigurno to. Ja sam ti rekao da ima dosta mahalastine u postu i takodjer u tvojim postovima. U ovom trenutknu i nije bas lijepo obiavljivati stvari koje nisu sto posto tacno. Sto ne pisete stvari od sinoc ili cekate da se preprica na stotine strane pa da skupite svega pomalo.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 4:20 pm
I koja je razlika izmedju toga sto post kruzi po viber grupama i postavljanja na javni forum hajde mi objasni.
Pa lik ti haman preprica citav post prije mene i ti se mene nakacio.
Sjasi ba i ti svako onaj koji misli da je ovo pogresno.
Znam.ja jako dobro sta mogu a sta ne mogu objaviti...
Eto napisi nam ti sta je istina
Pametnom je dosta da vidi da su licni interesi pojedinaca ispred kluba. Ne mora se uopste biti upucen u desavanja. Imas deset bodova i dobar start prvenstva, potentnu ekipu, pravi ti se stadion, redovne plate, odlicne ljude na klupi, postenog direktora i ti napravis nemir u klubu. I sta tu treba da se prica vise?PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 5:15 pmMa mi smo idioti realno, nestvarno sta se nama desava.
Ma svi su ba isti, jedni drugima smo palili kuće, malo smo se ubijalinikson je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 5:55 pmPrvo naci ovog sto radi za faktor pa ga nabiti nogom, a onda sve rastjerati pa makar opet skupljali pare. Klub je iznad svih vas uvrijedjene pickice, prihvatite se posla i ocekujete da ce sve teci kao po loju, svi se uvrijedite za sve, ko u pmsu da ste, u usta vas ***** paradna. I prvu i drugu i trecu struju, i onu prije i ovu poslije sto ce doci. Et ukratko
Ne treba ti press vjeruj mi na rijec.Gyasi13 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 7:15 pmPo meni bi najbolje bilo da neko iz kluba odrzi press ili izda saopstenje da navijaci konacno znaju o cemu se radi, svi cujemo da se nesto dogadja sa 100 razlicitih verzija, a i oni sami znaju da su navijaci sada u zabludi, ko, koga, sta, da se ovo pokusa ili malo smiriti ili da se presjece pa da vidimo kako dalje
A evo da uzmemo da nije tacno nista, nije ni prvi ni posljednji post koji je neko napisao da nije tacan. Ili ti smeta sto itekako ovdje ima istine. Jel treba da se ponovi Kovacevic zbog sitnih interesa pojedinaca!?svraka je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 4:57 pmVelika je razlika. Znas i ti sam sigurno to. Ja sam ti rekao da ima dosta mahalastine u postu i takodjer u tvojim postovima. U ovom trenutknu i nije bas lijepo obiavljivati stvari koje nisu sto posto tacno. Sto ne pisete stvari od sinoc ili cekate da se preprica na stotine strane pa da skupite svega pomalo.Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 4:20 pmI koja je razlika izmedju toga sto post kruzi po viber grupama i postavljanja na javni forum hajde mi objasni.
Pa lik ti haman preprica citav post prije mene i ti se mene nakacio.
Sjasi ba i ti svako onaj koji misli da je ovo pogresno.
Znam.ja jako dobro sta mogu a sta ne mogu objaviti...
Ovo ?MATORI je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 3:51 pmIma jos minimalno 1 opasan (po pitanju talova) koga ja znam...a koga ne bih upustio u svoj plastenik da ga imam...milanribar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 3:08 pmIstina je da je ovdje upozoravano na tog Džafića, bio je u Željeznicama nema baš čistu historiju ali ostali su članovi UO izgledali uredu pa je raja prešla preko toga nekako...
....ukucati na netu ...afera SA Tower
Ti si onaj bekricev haver?pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:38 pmSta sve procitah, a dosta ovoga nije istina. Bas mislite ljudi dragi da su Mamici sebi dozvolili u zivotu da idu u Borac da nesto pokusavaju, da bi im Dodik i Vico nesto dopustili. Nemojte biti smijesni, ljudima nit to treba u zivotu nit zele. Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak : UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ? Koga je on doveo ?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.
Volim te Željo !!
I tu smo negdje zavrsili. (Ne)sretno s krecenjem.pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:38 pmRahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ?
Kakve veze ima to sa zivotom? Osjecas se prozvanim izgleda. Nikog nisam mislio uvrijediti niti osuditi, samo sam iznio svoje viđenje situacije. Haver ne haver mozes me vecinom sresti na gostovanjima gdje odem podrzati naseg Zelju. Lijep pozdrav.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:46 pmTi si onaj bekricev haver?pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:38 pmSta sve procitah, a dosta ovoga nije istina. Bas mislite ljudi dragi da su Mamici sebi dozvolili u zivotu da idu u Borac da nesto pokusavaju, da bi im Dodik i Vico nesto dopustili. Nemojte biti smijesni, ljudima nit to treba u zivotu nit zele. Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Zakljucak : UO odobrava pojacanja, Rahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ? Koga je on doveo ?
Nemam nista protiv covjeka naprotiv smatram ga jako postenim covjekom koji ima dobre konekcije i moze nam koristiti. Mogao bi jos pisati ali samo malo otvorite oci i razmislite sta ljudi sve pisu, i ko za koga “igra”.
Volim te Željo !!
Pa evo napisi mi zasto ce nam bilo kakav SD kad UO odobrava pojacanja ? Jer se sve ovo desava jer neko ne odobrava pojacanja ili odobrava zavisi. Normalni ce shvatiti da branim Rahimica i da kazem da covjek niti je luk jeo niti luk mirisao. I tebi lijep pozdrav.fcz je napisao/la: ↑sub sep 14, 2024 1:18 amI tu smo negdje zavrsili. (Ne)sretno s krecenjem.pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:38 pmRahimic treba naci pojacanje po isaretu Corica. Zasto ce nama onda Rahimic ?
Evo sam ja promislio,ako je sve sto je napisano neistina zasto ne demantujete?pintol_TM87 je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 10:38 pmSta sve procitah, a dosta ovoga nije istina. Bas mislite ljudi dragi da su Mamici sebi dozvolili u zivotu da idu u Borac da nesto pokusavaju, da bi im Dodik i Vico nesto dopustili. Nemojte biti smijesni, ljudima nit to treba u zivotu nit zele. Ja mogu zakljuciti da se ovdje skupila grupa ljudi koja namjerno pise neke stvari zbog njima poznatih interesa. Samo cinite situaciju gorom nego sto jeste. Mozete vrtiti te price ljudima, navijacima koji nisu toliko upuceni, ali dovoljno je samo malo promisliti o nekim stvarima.
Volim te Željo !!