Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 08, 2024 8:31 pm

Smeta nam izjava jer smo sebi uvukli luzerski mentalitet.
Smeta nam jer nismo navikli na pritisak da se borimo za nesto nego ako sta ucinimo onda ide neko hajcanje.

Kad igraci znaju traziti ogromne ugovore onda treba im i staviti ciljeve kakvi trebaju da budu za nas klub.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

BC1921
Kontakt:

ned sep 08, 2024 9:16 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned sep 08, 2024 8:31 pm
Smeta nam izjava jer smo sebi uvukli luzerski mentalitet.
Smeta nam jer nismo navikli na pritisak da se borimo za nesto nego ako sta ucinimo onda ide neko hajcanje.

Kad igraci znaju traziti ogromne ugovore onda treba im i staviti ciljeve kakvi trebaju da budu za nas klub.

Nemas argumenata da ono izjavis, nemas tim, nemas sudjenje, nemas ni sirinu. Sa tom izjavom si stvorio samo pritisak Coricu i SD, da lakse lete na prve kikseve.
Osoba koja dovede u klub Bibera, Turanjanina i Alysona, nema pravo a da kaze. Izmedju ostalog, nisi ni trener a ni prvi covjek kluba da tako pricas.
Nismo mi luzeri, nego samo realni, velika je razlika u tome .
Krivina Jug

Hare79
Kontakt:

ned sep 08, 2024 9:32 pm

Evo Vargas igra za Svicarsku a nama nije valjao.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:05 am

Joooj, yebem mu vise i izjavu i portale i novinare, nek svi idu u vrazju mater, hocemo li jos godinu dana palamuditi o ovome ? Tacno bih volio da je izjavio da nam je cilj pobijediti svaku utakmicu do kraja prvenstva, pa kada se svi natakare na to, da ih pitam da li je ikome ( ukljucujuci i nas ) ikada bio cilj da neku utakmicu izgube. A, sto se tice ovoga " clanka " kojeg je novinar napravio od samo jedne recenice i oko koga se podigla sva ova halabuka, ne mogu da vjerujem da nikome nije upao u oci nesklad izmedju naslova i ovih par redaka teksta. Da sam ja novinar i da mi je Badzak rekao ovo sto je stavljeno u prve dvije rijeci naslova, logicno je da bih ga priupitao zasto je i na koga je ljut. Drugo logicno pitanje bi mi bilo oko daljnje sudbine Al Jabera, sto bi mu donijelo jos vise klikova. Ali, o tome niti rijeci...Da li je Jasko stvarno ovo rekao ili nije, pa i ako jeste, da li je rekao u stanju afekta, pokazujuci nekakav inat, stvarno ne znam, ali, braco moja draga, pustimo se vise toga. Evo, jos jednom taj cuveni clanak, obratite paznju na naslov :

https://sportske.ba/clanak/jasmin-badza ... e_vignette
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pon sep 09, 2024 9:31 am

Ode nam Nera u Velez da im izbusi lopte

pintol_TM87
Kontakt:

pon sep 09, 2024 9:52 am

MATORI je napisao/la:
ned sep 08, 2024 2:18 pm
SamoIstina je napisao/la:
ned sep 08, 2024 2:01 pm
Ja nikad u zivotu nisam pljuvao Badzaka, niti cu. On ima iskren i dobar nijet i iskreno voli klub. To je barem moje misljenje i ja njega tako vidim.

Njegov problem je sto radi na nacin na koji radi. Nije mu ovo prvi put u klubu da ne znamo kakve su moguce posljedice takvog rada. I ne, ne govorim da ga nuzno treba maci. Ne mora ni to, ali treba on razumjeti da njegov nacin rada ne donosi ni stabilnost ni rezultate, cak moze stvoriti ozbiljne probleme klubu i znao je stvoriti u proslosti.

Pokusaji sa Ljajicem i Vargasom su savrsen primjer toga.
Jednu vaznu stvar treba imati na umu:
Bude li Mamic..ili neki dugi "Mamic" predlagao a Jasmin npr dovodio igrace - dvojac Rahimic - Coric ce SIGURNO napustiti klub jer im je to bio i GLAVNI uslov kad su prihvatili da dodju kod nas - da im se niko ne mijesa u posao.
Dakle .. u tom slucaju najbolje je brate da se Jasmin prihvati posla i bude sportski direktor.
Eh , jbg onda i da ON odgovara za sportske rezultate.
Ko god misli da su General i Cora spremni biti "kurbani" - za.jebao se doooobro!
Davno su ga trebali napustiti onda, to nije istina prijatelju. Kao sto je neko neki dan meni odgovorio Uprava odlucuje ko ce doci od igraca. Uprava nije Mamic a ni Rahimic niti Coric.

MATORI
Kontakt:

pon sep 09, 2024 10:10 am

pintol_TM87 je napisao/la:
MATORI je napisao/la:
ned sep 08, 2024 2:01 pm
Ja nikad u zivotu nisam pljuvao Badzaka, niti cu. On ima iskren i dobar nijet i iskreno voli klub. To je barem moje misljenje i ja njega tako vidim.

Njegov problem je sto radi na nacin na koji radi. Nije mu ovo prvi put u klubu da ne znamo kakve su moguce posljedice takvog rada. I ne, ne govorim da ga nuzno treba maci. Ne mora ni to, ali treba on razumjeti da njegov nacin rada ne donosi ni stabilnost ni rezultate, cak moze stvoriti ozbiljne probleme klubu i znao je stvoriti u proslosti.

Pokusaji sa Ljajicem i Vargasom su savrsen primjer toga.
Bude li Mamic..ili neki dugi "Mamic" predlagao a Jasmin npr dovodio igrace - dvojac Rahimic - Coric ce SIGURNO napustiti klub jer im je to bio i GLAVNI uslov kad su prihvatili da dodju kod nas - da im se niko ne mijesa u posao.
Dakle .. u tom slucaju najbolje je brate da se Jasmin prihvati posla i bude sportski direktor.
Ko god misli da su General i Cora spremni biti "kurbani" - za.jebao se doooobro!
Davno su ga trebali napustiti onda, to nije istina prijatelju. Kao sto je neko neki dan meni odgovorio Uprava odlucuje ko ce doci od igraca. Uprava nije Mamic a ni Rahimic niti Coric.
Da naravno...ali ne na nacin da neko iz uprave dovodi igrace na svoju ruku (npr cileanac) a da su i trener i sp.direktor protiv tog igraca???
Tj... naravno da uprava donosi KONACNU odluku...ali uz prethodnu saglasnost - ili na inicijativu generala i Core.
Vrijeme pred nama ce pokazati sve....da ne palamudimo dalje.

Dzezvar
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:10 pm

MATORI je napisao/la:
pon sep 09, 2024 10:10 am
pintol_TM87 je napisao/la:
MATORI je napisao/la:

Da naravno...ali ne na nacin da neko iz uprave dovodi igrace na svoju ruku (npr cileanac) a da su i trener i sp.direktor protiv tog igraca???
Tj... naravno da uprava donosi KONACNU odluku...ali uz prethodnu saglasnost - ili na inicijativu generala i Core.
Vrijeme pred nama ce pokazati sve....da ne palamudimo dalje.
Upravo tako.Ako struka ne odobri dovodjenje odnosno ako struka kaze da je taj igrac nepotreban ili nezadovoljava,tu sva prica staje.Ukoliko je sutprotno SD ispregovara sve sa igracem i to salje upravnom odboru koji odobri ili ne odobri...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Okolele
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:34 pm

Evo Mustafe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GegenPress
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:44 pm

ᴇᴋꜱᴋʟᴜᴢɪᴠɴᴏ otkrivamo ime novog pojacanja Zeljeznicara !!!

Klubu sa Grbavice ce se pridruziti hrvatski veznjak Antonio Trograncic.

🗯 Antonio je prosao skole Bayerna, Ajaxa, Dinamo Z., a u Zeljeznicar stize iz Lafnitza iz Austrije.
1921

GegenPress
Kontakt:

🗯 Antonio je prosao skole Bayerna, Ajaxa, Dinamo Z., a u Zeljeznicar stize iz Lafnitza iz Austrije.
1921

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:47 pm

GegenPress je napisao/la:

Tom ni majka ne zna da se bavi fudbalom :D

Okolele
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:51 pm

Al kad napišu prošao škole bajerna Ajaxa itd a dolazi iz lafnitza nekog odmah znaš da je to krampa neka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Meha87
Kontakt:

pon sep 09, 2024 12:57 pm

Sad ce naslovi u medijima bivsi igrac Bayerna i Ajaxa pojacava Zeljeznicar a lik nije mogao igrati u drugoj ligi Austrije.

SamoIstina
Kontakt:

pon sep 09, 2024 1:00 pm

Odakle ovo, koji je izvor?

fanaticZeljin
Kontakt:

pon sep 09, 2024 1:05 pm

Kakav crni Trograncic , neki se zaebava sa nama . Mustafa dobro dosao .
Srcu draga, boja PLAVA !

GegenPress
Kontakt:

pon sep 09, 2024 1:37 pm

Neka FB stranica, transfers rumours BiH.
1921

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon sep 09, 2024 1:42 pm

Mustafa samo jako :pljesak: jos jedna opcija za U21.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon sep 09, 2024 1:45 pm

pon sep 09, 2024 1:37 pm

Neka FB stranica, transfers rumours BiH.
Ako je prosao te skole fudbala, sposobniji je od 90% nasih mladih fudbalera.

Sukilovic solidno pojacanje, kapiten Tuzle City s 19 godina postao ja mislim. Cuo samo rijeci hvale za njega, a i bice bolja opcija od Mahmića to je sigurno.

DR.HOUSE
Kontakt:

pon sep 09, 2024 2:00 pm

slikaPa po slikama taj trograncic je tu vec
slika
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Trenutno korisnika/ca: cala i 36 gostiju.

Prijava