Nevjerojatno
Jel ima netko da mu je Željo na prvom mjestu u ovom upravnom ili se uslo da se takmici ko je jaci
Bože moj kao djeca nekakva..
Tri mjeseca izdrzali 🥱🥱
ubaceni element je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 6:21 pmIsti oni od kojih informacije dobija ciko, drogba, dzevar, itd cure informacije i u Faktor. Faktoru je posao da to prenese, namahala i nakiti. A sta cemo sa nama koji volimo Zelju a sirimo te informacije? I koji stitimo te koji plasiraju informacije svojim jaranima, poznanicima, novinarima, itd? Zasto niko ne objavi ime onoga ko mu je dao povjerljive informacije iz kluba pa da se taj nabije nogom?
Vjeruj bratu, nisam na tebe pomislio ni sekunde.CuneLastavica je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 6:13 pmMaca ako mislis na mene sto sam gore poslao ovaj link, jednostavno, vidio, procitao ovo, poslao vamo gdje ima upucenih ljudi da vidim sta misle zna li ko sta i tjtGegenPress je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 3:51 pmPuno se ovdje aktiviralo novih profila u zadnjih par dana, nadam se da su istinski navijači a ne ljudi na zadatku.
Sukilovic ?
Nije problem najaviti borbu za titulu ako je to sluzbeni stav upravnog odbora,i tako treba.svabo je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 10:13 pm20 stranica foruma se ispisalo zato što je konačno neko iz Uprave, nakon bar 4-5 godina, izašao i rekao cilj nam je ove sezone to i to. Mi smo godinama bez ikakvog sportskog cilja, evo sad znamo šta ciljamo pa sačekajmo kraj sezone da vidimo šta smo napravili.
Vidim da ti znas u cemu je problem. Zasto ne Mamic?Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 6:52 amNije problem najaviti borbu za titulu ako je to sluzbeni stav upravnog odbora,i tako treba.svabo je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 10:13 pm20 stranica foruma se ispisalo zato što je konačno neko iz Uprave, nakon bar 4-5 godina, izašao i rekao cilj nam je ove sezone to i to. Mi smo godinama bez ikakvog sportskog cilja, evo sad znamo šta ciljamo pa sačekajmo kraj sezone da vidimo šta smo napravili.
Problem je kada to pojedinac uradi u svoje ime samo da se opere pred navijacima zato sto je usrao motku i unio razdor unutar upravnog odbora.Ne moze pojedinac samostalno Istupati u ime upravnog odbora ako to nije dogovoreno medju njima.
Poslije kada se povuce iz istog ostaje njegova izjava i onda ce raja da yebe mater ljudima koji budu u tom trenutku tu....
Dakle,sluzbeni stav ok 100%
Pojedinacni stav nikako....
I da isto tako,Zdravko Mamic moze biti tu samo kao zvanicni clan uprave nikako da okolo mesetari....
Jer je presuđeni kriminalac, dovoljno?Norsborg je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 11:01 amVidim da ti znas u cemu je problem. Zasto ne Mamic?Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 6:52 amNije problem najaviti borbu za titulu ako je to sluzbeni stav upravnog odbora,i tako treba.svabo je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 10:13 pm20 stranica foruma se ispisalo zato što je konačno neko iz Uprave, nakon bar 4-5 godina, izašao i rekao cilj nam je ove sezone to i to. Mi smo godinama bez ikakvog sportskog cilja, evo sad znamo šta ciljamo pa sačekajmo kraj sezone da vidimo šta smo napravili.
Problem je kada to pojedinac uradi u svoje ime samo da se opere pred navijacima zato sto je usrao motku i unio razdor unutar upravnog odbora.Ne moze pojedinac samostalno Istupati u ime upravnog odbora ako to nije dogovoreno medju njima.
Poslije kada se povuce iz istog ostaje njegova izjava i onda ce raja da yebe mater ljudima koji budu u tom trenutku tu....
I da isto tako,Zdravko Mamic moze biti tu samo kao zvanicni clan uprave nikako da okolo mesetari....
Pa on je napravio danasnji Dinamo. Dovodio igrace, placao ih svojim parama, vracao svoje pare prodajom igraca. Istini za volju uzimao je kod transfera vecu proviziju nego sto Uefa propisuje.
Krajnje je vrijeme da ukinemo "nikom te ne damo" i da konacno neko moze uloziti u najperspektivniji klub, jedini klub koji ima svoju imovinu.
Steta je ako Mamic bude sjeme razdora.
Vidi druze,nemam ja nista protiv Mamica ali zvanicno u upravnom odboru ,znaci sa svim pravima i obavezama ali i odgovornosti koje to mjesto donosi. Nikakvo mesetarenje sa strane mu ne treba dozvoliti jer to nije nikako dobro za klub.Norsborg je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 11:01 amVidim da ti znas u cemu je problem. Zasto ne Mamic?Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 6:52 amNije problem najaviti borbu za titulu ako je to sluzbeni stav upravnog odbora,i tako treba.svabo je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 10:13 pm20 stranica foruma se ispisalo zato što je konačno neko iz Uprave, nakon bar 4-5 godina, izašao i rekao cilj nam je ove sezone to i to. Mi smo godinama bez ikakvog sportskog cilja, evo sad znamo šta ciljamo pa sačekajmo kraj sezone da vidimo šta smo napravili.
Pa on je napravio danasnji Dinamo. Dovodio igrace, placao ih svojim parama, vracao svoje pare prodajom igraca. Istini za volju uzimao je kod transfera vecu proviziju nego sto Uefa propisuje.
Krajnje je vrijeme da ukinemo "nikom te ne damo" i da konacno neko moze uloziti u najperspektivniji klub, jedini klub koji ima svoju imovinu.
Steta je ako Mamic bude sjeme razdora.
Ti očigledno imaš neki lični problem s Jaskom, jer nema posta da ga ne spomeneš u negativnom kontekstu, ali je to uvijek uvijeno. Uostalom, je li neko od ostatka uprave demantovao ovo što je on rekao da nam je cilj?Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 6:52 amNije problem najaviti borbu za titulu ako je to sluzbeni stav upravnog odbora,i tako treba.svabo je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 10:13 pm20 stranica foruma se ispisalo zato što je konačno neko iz Uprave, nakon bar 4-5 godina, izašao i rekao cilj nam je ove sezone to i to. Mi smo godinama bez ikakvog sportskog cilja, evo sad znamo šta ciljamo pa sačekajmo kraj sezone da vidimo šta smo napravili.
Tacno sam znao da ce doci do ovoga....isto je bilo i sa Amarom....pa ispade da sam 100% u pravu...svabo je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 12:44 pmTi očigledno imaš neki lični problem s Jaskom, jer nema posta da ga ne spomeneš u negativnom kontekstu, ali je to uvijek uvijeno. Uostalom, je li neko od ostatka uprave demantovao ovo što je on rekao da nam je cilj?Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 08, 2024 6:52 amNije problem najaviti borbu za titulu ako je to sluzbeni stav upravnog odbora,i tako treba.svabo je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 10:13 pm20 stranica foruma se ispisalo zato što je konačno neko iz Uprave, nakon bar 4-5 godina, izašao i rekao cilj nam je ove sezone to i to. Mi smo godinama bez ikakvog sportskog cilja, evo sad znamo šta ciljamo pa sačekajmo kraj sezone da vidimo šta smo napravili.