https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... sBcD2EjBGg
Wtf zna li ko sta o ovome
ne zaboravimo, da je Zeljo prvi klub koji je igrao glavnu fazu evropskog takmicenja poslije rata i to dva puta (ne pretkola i pretkvalifikacije). bilo je to 2002/03 i 2003/04. tako da se sistem ovaj ne moze porediti sa onim prije 20 godina. bilo je mnogo teze uci u glavnu fazu nego sada.CuneLastavica je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 1:56 pmI ovo je jako vazno i odredjuje velicinu... Qrac bi iko drugi isplivao na nacin na koji je ZeljiSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 6:08 pmMa s kojom evropom porediti? Sistem ulaska u grupe takmičenja je nebo i zemlja, sad i prije. Prije si zapravo morao licit na neki ***** da bi usao u grupnu fazu LIGE EVROPE. Dolaze ti ozbiljne ekipe koje su jace od tebe i moras 4 dvomeca biti bolji da prodjes u grupe.
Sad imas ligu konferencije i igras s jebenim vikinzima s Islanda i mornarima s Malte za grupnu fazu.
Sad ako si prvak drzave i prodjes prvo pretkolo lige prvaka, ti si fakticki u grupnoj fazi.. Jer imas pravo ispadanja i ne moras dobiti 4 dvomeca zaredom protiv mnogo jacih ekipa.
Sramota je porediti Borac s Željezničarom u bilo kojem smislu. Jedini klub koji je moze porediti s nama je Sarajevo, a i to je tesko.
To sto smo mi pali kao klub u borbi za trofeje je druga prica. To sto se ne borimo za trofej vec 5 6 godina ne mora znaciti da je usrani Borac veci klub od nas jer igra grupnu fazu hahahahaha. Sta nam je sve uradjeno dobro postojimo i dan danas.
CuneLastavica je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 2:02 pmhttps://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... sBcD2EjBGg
Wtf zna li ko sta o ovome
Jedina je istina da haman niko blage nema sta se desava, ali vole ljudi da se osjecaju bitnima. Ko zna nesto taj sigurno to ne pise na mjestima kojima svako s internet konekcijom moze pristupiti.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 2:58 pmJel istina da odose Denis i Rahimic ? Ili suplja jos jedna kao i za santosa
Gori su nasi sto se svassta povlaci po forumima i medijima , a nasi samo suteSamoIstina je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 3:04 pmJedina je istina da haman niko blage nema sta se desava, ali vole ljudi da se osjecaju bitnima. Ko zna nesto taj sigurno to ne pise na mjestima kojima svako s internet konekcijom moze pristupiti.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 2:58 pmJel istina da odose Denis i Rahimic ? Ili suplja jos jedna kao i za santosa
Vidis da se svaki dan pojavi neka nova prica, nekad i vise nego jedna. Od deset informacija koje isplivaju, mozda je jedna polovicno tacna. Vidimo da i mediji potpomazu. Ovo o Kinezima i Rusima mi je nesto najdebilnije do sad.
Treba se opustiti i cekati zvanicne vijesti.
Pa ljudi dragi iz kluba cure infornacije prena medijima...recimo prema faktoru uredno idu informacije...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 3:36 pmGori su nasi sto se svassta povlaci po forumima i medijima , a nasi samo suteSamoIstina je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 3:04 pmJedina je istina da haman niko blage nema sta se desava, ali vole ljudi da se osjecaju bitnima. Ko zna nesto taj sigurno to ne pise na mjestima kojima svako s internet konekcijom moze pristupiti.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 2:58 pmJel istina da odose Denis i Rahimic ? Ili suplja jos jedna kao i za santosa
Vidis da se svaki dan pojavi neka nova prica, nekad i vise nego jedna. Od deset informacija koje isplivaju, mozda je jedna polovicno tacna. Vidimo da i mediji potpomazu. Ovo o Kinezima i Rusima mi je nesto najdebilnije do sad.
Treba se opustiti i cekati zvanicne vijesti.
Znas i ti da cure prvenstveno dezinformacije. Sto iz kluba, sto sa nekih drugih strana.
Nakon 5 kola su u donjem dijelu tabele...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 5:18 pmJuniori zijanili od Radnika iz Hadzica i onda kazu mogu za prvi tim![]()
Maca ako mislis na mene sto sam gore poslao ovaj link, jednostavno, vidio, procitao ovo, poslao vamo gdje ima upucenih ljudi da vidim sta misle zna li ko sta i tjtGegenPress je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 3:51 pmPuno se ovdje aktiviralo novih profila u zadnjih par dana, nadam se da su istinski navijači a ne ljudi na zadatku.
TheBlue je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 6:02 pmNe znam sta nam se desava.
Taman jedan mjesec fine price i sranja na sve strane.
I onda neko kaze svi nas mrze, zavjere itd.
Mi smo sebi najveci dusmani. Bez gazde ovdje nema napretka.
Ja sam smirivao 7 dana, al danas ne mogu ni sebe da smirim...
Jeb.em ti ja i ovaj klub, i ovaj vjecni ciganluk...
Isti oni od kojih informacije dobija ciko, drogba, dzevar, itd cure informacije i u Faktor. Faktoru je posao da to prenese, namahala i nakiti. A sta cemo sa nama koji volimo Zelju a sirimo te informacije? I koji stitimo te koji plasiraju informacije svojim jaranima, poznanicima, novinarima, itd? Zasto niko ne objavi ime onoga ko mu je dao povjerljive informacije iz kluba pa da se taj nabije nogom?
A izvini, ko je taj sto nabija nogom?ubaceni element je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 6:21 pmIsti oni od kojih informacije dobija ciko, drogba, dzevar, itd cure informacije i u Faktor. Faktoru je posao da to prenese, namahala i nakiti. A sta cemo sa nama koji volimo Zelju a sirimo te informacije? I koji stitimo te koji plasiraju informacije svojim jaranima, poznanicima, novinarima, itd? Zasto niko ne objavi ime onoga ko mu je dao povjerljive informacije iz kluba pa da se taj nabije nogom?