Doci ce i stoper.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 12:48 pmPotpuno bespotreban igrac, skup na popunjenim pozicijama ali aj. Stoper bi trebao kroz par dana trazi se jos jedan dodatni u21
A sto tebe imam...
Pozdravpintol_TM87 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 11:32 pmSredina-krilofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 11:24 pmKo brate ?pintol_TM87 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2024 10:10 pmValjda bude spreman za slikanja u naredna dva dana![]()
Najbolji stoper lige prošle sezone u BIH!!!Masinovodja je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 1:48 pmhttps://www.jabuka.tv/ilija-masic-se-vr ... /#comments
Po ovim komentarima sa pocetka godine, necemo se usreciti sa Ilijom.
Minut u 4 mjeseca za lokomotivu, alkos i jos skripar![]()
realnoPlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 1:47 pmNa yt sto se da vidjet, cilenac paklen igrac (ili ti ga qarina).
Daj stopera jos i da pukne pedarda u Tuzli.
Puno se kofrčite, sa tim jačim imenima, a skoro je zadnja linija bila Drina-Dubačkić. Zapamtite, imena ne igraju, tim igra.SamoIstina je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 2:31 pmMasic bi nam mogao popraviti zadnju liniju, iako sam se nadao nekom jacem imenu na tom mjestu.
Ne kofrcim se, to je samo bila moja pretpostavka na osnovu spekulacija (Gojkovic). Svakako je za stopere najbitnije da su kompatibilni i uigrani, j tri tacke imena. Ja sam za sad prezadovoljan svime, debelo ali debelo iznad ocekivanja.cikoradovic je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 2:43 pmPuno se kofrčite, sa tim jačim imenima, a skoro je zadnja linija bila Drina-Dubačkić. Zapamtite, imena ne igraju, tim igra.SamoIstina je napisao/la: ↑čet avg 22, 2024 2:31 pmMasic bi nam mogao popraviti zadnju liniju, iako sam se nadao nekom jacem imenu na tom mjestu.