Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 30, 2024 7:05 pm

santakuruz je napisao/la:
uto jul 30, 2024 2:50 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
cala je napisao/la:
uto jul 30, 2024 2:12 pm
Treba debelo spustiti ocekivanja nakon onakve prosle sezone. Buduci da se nismo nesto pojacali, vise smo izvrtili igrace slicnog kalibra, ne ocekujem vise od 5, 6 mjesta iduce sezone.

Ako vec pisete da su na forumu novinari koji jedva docekaju da bilo sta prenesu na svoje portale da bi nabili posjete stranici, nemojte brate nista ni pisat. Neka se barem potrude da izadju iz sobe/kancelarije da nadju neke informacije pa makar to bilo i u kaficu.

Lijepa vijest za Jug, naravno da je tempirano pred izbore ali moramo to trpiti ako vec nismo u stanju da sami finansiramo izgradnju tribine. Samo se nadam da ce projekt pratit izgled ostatka stadiona ili eventualno onaj Misketov jug da ide, samo da ne bude previse odstupanja od trenutnih kontura tribina.
Nismo mi doveli igrace slicnog kalibra, nego gore od ovih sto su otisli vjerovao ili ne. Mekic, koliko god nas nervirao, je igrac za ovog Djorica, a Vukoja je za termina, Stila bez jedne noge je Ronaldinho za njeg. Slijedi grcevita borba za opstanak, ovi sto ocekuju top 4 nisu realni sekunde
Bolji igraci ne znace nuzno i bolju ekipu. Mi prosle sezone nismo imali tim, ekipu. To je bio skup igraca koji su otaljavali posao. Ako Coric uspije napraviti ekipu u kojoj su se spremni potuci jedni za druge, to je odmah plus u odnosu na proslu sezoni.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ako cemo realno, to je prica za malu djecu. To je nekad mozda moglo, ali sada pored kona, zrinjskog i borca, koji imaju ogroman budzet, sva ta prica pada u vodu...

Iz prazne ne puca, pa da je podmazana koliko hoces..
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jul 30, 2024 7:24 pm

Ako smo imali pare za tipa Ljajica zasto nisu ganjali nekog igraca koji je realniji? Bacamo pare na neke Djorice, Vukoje itd i onda eto nema se.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ubaceni element
Kontakt:

uto jul 30, 2024 7:42 pm

Trebamo se prestati praviti pametni i dovesti Mehanovica, i potpisati Dangubica na godinu, ako moze barem to.

Sky1
Kontakt:

uto jul 30, 2024 7:54 pm

Ljudi, rade Amawovi botovi sto na sat. Moramo puniti Grbavicu kao i do sada, ekipi i Upravi maksimalna podrška. Mora im se dati do znanja da odyebu od Želje jednom zauvijek. Sve ih je aktivirao bukvalno rade 0-24.

SamoIstina
Kontakt:

uto jul 30, 2024 7:59 pm

Sky1 je napisao/la:
Ljudi, rade Amawovi botovi sto na sat. Moramo puniti Grbavicu kao i do sada, ekipi i Upravi maksimalna podrška. Mora im se dati do znanja da odyebu od Želje jednom zauvijek. Sve ih je aktivirao bukvalno rade 0-24.
Amar niti hoce niti moze u klub, niti iko hoce da ga vidi opet u klubu. Nema on sta aktivirati, botuju ljudi koji su vazda botovali iz nekih svojih razloga. Stvarno nema potrebe da se ljude prepada sa ovim stvarima.

BHDragons
Kontakt:
Status: Online

uto jul 30, 2024 8:01 pm

Ovdje se neki stvarno ili prave glupi ili su glupi. Ljajić je bio dogovoren, pružene ruke, tražio zbog žene i djeteta da u ponedjeljak, najdalje utorak dođe. Tako je i bilo dok mu ovi iz Sandžaka nisu dali i više nego naši i javio se ljudima u klubu izvinio se i to je to. Da li je nas koristio da bi mu oni pare dali to ne znam. Fudbalski Klub Željezničar bi brojem i slovima potrošio 0 (nula) KM na njega. Neke ljude je Badžak okupio da dovedu neko veliko ime i da naprave pravu stvar za Klub, da li će nekog drugog sada tražiti vidjet ćemo. Kriviti insajdere ili Upravu jer su ljudi generalno pokvareni i ne drže obećanu riječ je van svake pameti. Čovjek je ispao nekorektan, mi idemo dalje. Neku nervozu po forumu prosipati je bezveze, svi smo razočarani jer je ovo propalo, velika je stvar trebala biti za Klub, ali pobogu hajmo malo stisnuti redove bar mi ovdje na forumu. Ovaj forum je pokrenuo mnoge pozitivne procese u Klubu. Ko ne može da se sjeti toga, nek pogleda u reflektor na Ljepotici. Malo manje kenjanja i malo više ljubavi prema najdražem Klubu.
Zadnja izmjena: BHDragons, dana/u uto jul 30, 2024 8:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Sky1
Kontakt:

uto jul 30, 2024 8:06 pm

SamoIstina je napisao/la:
uto jul 30, 2024 7:59 pm
Sky1 je napisao/la:
Amar niti hoce niti moze u klub, niti iko hoce da ga vidi opet u klubu. Nema on sta aktivirati, botuju ljudi koji su vazda botovali iz nekih svojih razloga. Stvarno nema potrebe da se ljude prepada sa ovim stvarima.
Ma Bgm druže, ne odustaje taj nikad i sa njim i ekipom nikada opreza dovoljno. Samo ti prati one koji botuju uvijek i sve će ti biti jasno.

SamoIstina
Kontakt:

uto jul 30, 2024 8:12 pm

Ma ne bih ja trosio energiju na to. Ogromna vecina navijaca ga ne zeli vidjeti u klubu i to je to. Ne bi nikad proslo.

Nama sad treba biti prioritet da se dovede jos igraca koji mogu doprinjeti ovoj ekipi. Raduje sto ima ljudi koji su spremni da se uhvate za dzep, znaci ima nade da ce doci neka provjerenija imena od ovih do sad.

blueord
Kontakt:

uto jul 30, 2024 8:47 pm

Da li ste svjesni kakvu ste stetu nanijeli trenutnoj atmosferi oko kluba? Svaka naredna lijepa vijest koja nas ceka u buducem periodu bit ce docekana na noz iako se radi o necemu sto bi se prije 7 dana radovali kao ludi. Sve to radi zalijetanja…Rekao bi covjek da imate po 20 godina, nevjerovatno.. vjerujem da ste i sami svjesni, nadam se da se nece odraziti na trening i utakmicu u subotu, ali izvjesno je da hoce u velikoj mjeri. Nek nam je sretno u novoj sezoni, vidimo se na Grbavici i u svim selima.

nikson
Kontakt:

uto jul 30, 2024 8:50 pm

Kako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Sky1
Kontakt:

uto jul 30, 2024 8:54 pm

nikson je napisao/la:
Kako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.
Ja sam siguran da će biti još pojačanja. Nemam nikakvih info ali čim ima ljudi da su spremni dati pare, znači da će biti.

nikson
Kontakt:

uto jul 30, 2024 9:11 pm

Sky1 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 8:54 pm
nikson je napisao/la:
Ja sam siguran da će biti još pojačanja. Nemam nikakvih info ali čim ima ljudi da su spremni dati pare, znači da će biti.
Ocigledno da ima ljudi koji su spremni dati pare za neko mega giga ime ali ne i za 4-5 dobrih igraca koji nisu mega ime jer da je tako mi bi pojedine vec doveli.
Mislim na kraju krajeva sezona pocinje za 3 dana, kad se to planiraju dovesti te prevage??? U januaru? Pa da opet na proljece strahujemo hocemo li s novog juga gledati Tosk, jedinstvo i ostale vedete iz federalne
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

SamoIstina
Kontakt:

uto jul 30, 2024 9:40 pm

Pretpostavljam da Al Jaber ostaje jer se prestalo pricati o transferu? Nama ce njegov ostanak u sustini biti najvece pojacanje. Nadam se da ce mu se ugovor uskoro produziti i podebljati.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto jul 30, 2024 9:41 pm

nikson je napisao/la:
:palacgore: Jos evo 4 dana do pocetka sezone ni dresova nemamo ko zna koji put. I u tom se ogleda nesposobnost

Mulalic Edis
Kontakt:

uto jul 30, 2024 10:02 pm

Dresove imamo
Grande Miske 💪

svraka
Kontakt:

uto jul 30, 2024 10:03 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
uto jul 30, 2024 10:02 pm
Dresove imamo
bolje plakati po forumu ko curice
Forza 1921!

Oda majstore!

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto jul 30, 2024 10:03 pm

cikoradovic je napisao/la:
uto jul 30, 2024 5:09 pm
505 VITEŠKA je napisao/la:
uto jul 30, 2024 5:03 pm
Ja onda ne znam ako nisu problem pare koji je mozak dovodio Djorica, Karjaševica, Mahmića a naprimjer mogao si Dalimana, Vadzea, Pantelića, Kuprešaka
I Saliman i Vadze su riješili status (transfere) puno ranije, mnoge ekipe su ih htjele, ali ih nisu dobile. U Želji su se pare na ruke samo mogle dobijati dok je Amar bio u klubu, 09, 10, 11, 12, ta praksa je ukinuta i vjerovatno se nikad više neće vratiti. Pantelić je u Radniku dobio ozbiljnu cifru na ruke, a na račun će ići minimalac. I njega boli briga sad, zabio 15 ili 1 gol, njemu je isto, on je pare dobio. Kuprešak je dobar igrač ali ne vrijedi 15k, iako je kod pitara dobio 20.
Nisu bitna imena jarane, to su samo primjeri, ti mene čovječe ne konta ili ne razumiješ, ako je tako koa što ti kažeš da nisu problem pare za igrače otkud onda kod nas ovi propaliteti Djorić i Huso

SanMan
Kontakt:

uto jul 30, 2024 10:25 pm

Mi trenutno imamo:
Muftić
xxx xxx Cavnić xxx
Karić
Al Jaber Hiroš
xxx Boljević
xxx
Ovo ostalo koga god staviš nećeš pogrješiti.
Uzdam se samo u ovog novog trenera Ćorića (pa i Rahimića pomalo) da od ovih hrpu igrača napravi TIM što nismo imali prošle godine bez obzira što su pojedinačno bili puno jači od ovih trenutnih al su igrali kako im k.rcu ćejf i kad oni hoće.
Nije problem izgubiti od Zrinjskog, Sarajeva, Borca.. ali mi smo prošle godine gubili od GOŠKa, Igmana, Sloge,.....znači nije do znanja nego do kurc.obolje igrača

BHDragons
Kontakt:
Status: Online

uto jul 30, 2024 10:34 pm

SanMan je napisao/la:
uto jul 30, 2024 10:25 pm
Mi trenutno imamo:
Muftić
xxx xxx Cavnić xxx
Karić
Al Jaber Hiroš
xxx Boljević
xxx
Ovo ostalo koga god staviš nećeš pogrješiti.
Uzdam se samo u ovog novog trenera Ćorića (pa i Rahimića pomalo) da od ovih hrpu igrača napravi TIM što nismo imali prošle godine bez obzira što su pojedinačno bili puno jači od ovih trenutnih al su igrali kako im k.rcu ćejf i kad oni hoće.
Nije problem izgubiti od Zrinjskog, Sarajeva, Borca.. ali mi smo prošle godine gubili od GOŠKa, Igmana, Sloge,.....znači nije do znanja nego do kurc.obolje igrača
Imaš i lijevog i desnog beka (dva desna beka) sasvim solidnog za našu ligu, Šabić se fino pokazao na pripremama i on će biti taj u21 sigurno u prvim utakmicama. Karamarko i Mahmić su isto ok za drugog štopera, s tim da je Mahmić u21 pa onda možeš naprijed Cvetanoskog na krilo koji se isto dobro pokazao. Škripi nam špic baš a tu vjerujem da će se neko dovesti. Al Jaber vjerovatno ostaje, ne želi u SA da se vrati. Radovac, Karić, Đorić, Karjašević, Fočo uz Al Jabera je ok vezni red plus gore Hiroš i Vukoja. Nemamo mi toliko lošu ekipu koliko se priča, a i dovest će se sigurno još 2-3 igrača sada kada imaš više opcija jer im propadnu neke bolje opcije (nažalost ali i dalje moramo čekati to).
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, cipiripi, dobar tri, fanaticZeljin, g 1, Google [Bot], Gyasi13, Jacksparrow, Robi, SkenderijaTM87, svabo, ublehas, Ujko i 119 gostiju.

Prijava