cikoradovic je predsjednik UOcikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 7:19 pmNe mogu pisati, traje sjednica još, nije fer prema ostatku odbora.![]()
cikoradovic je predsjednik UOcikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 7:19 pmNe mogu pisati, traje sjednica još, nije fer prema ostatku odbora.![]()
Realno ja ne bih dao Zubandan za grupnu fazu lige šampiona evo sad odma.
Može l' se skontat ko je cikoradovicubaceni element je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 9:28 pmSad ce ciko, samo da osuta penal za mininogometnu reprezentaciju.
Sjedinca je bila, riješeno je zbog čega su sjedili, saopštenje neće biti danas, odmori.
Odmorio bi da ne radim trećucikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:45 pmSjedinca je bila, riješeno je zbog čega su sjedili, saopštenje neće biti danas, odmori.
Od ekipe koja je bila jedan od ozbiljnih pretendenata za ispadanje napravio ekipu sa kojom je u zadnjoj polusezoni Ako se samo ta polusezona gleda zavrsio treci na tabeli iza zrinjskog I borca Koji je titulu uzeo. Vodio gosk I selektirao ekipu koja je bez vecih problema izborila mjesto u premijer ligi iznad stupcanice sa manjim budzetom. Izabran za najboljeg trenera sezone. Da ne spominjemo da se poigrao sa bruninim sistemima sa igracem manje, nismo 2 sanse napravilibianco blu je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:37 pmŠta je to Ćorić uradio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri pa da slavimo njegov dolazak?
Radio je dobar posao sa ekipama koje su bile kandidati za ispadanje ... doduše i mi smo sad taj level ...
Nemoj lagat ljudima, znamo da si preko bareGegenPress je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:54 pmOdmorio bi da ne radim trećucikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 05, 2024 11:45 pmSjedinca je bila, riješeno je zbog čega su sjedili, saopštenje neće biti danas, odmori.![]()
Hahaha vjeruj mi da sam istog mišljenja i sad kad se sjetim jeza me uzme ali ne zbog krajnjeg rezultata već zbog pauze u poluvremenu kad hiljade ljudi oko tebe zrači optimizmom i samo čuješ uzet ćemo ih milion posto bukvalno ni jednu negativnu riječ nisam čuo. Realno ljudi nas ubili u prvom poluvremenu i nismo znali đe gonimo.