Vjerovatno najlogičnije trenutačno rješenje i da Bašić bude i SD, dati mu maksimalno odriješene ruke. Ne mogu se oteti dojmu i priče o fizičkoj spremi i onome što je Talijan uočio. Razmisliti o nekoj drugoj opciji za kondicionog trenera ili ozbiljno porazgovarati sa trenutnim.
"ozbiljno porazgovarati sa trenutnim" ovo bi bilo sjajno, ukomponovati nekoga ko zna našu ligu, mislim na trenera i nekog stranog modernog kondicionog, ali prije svega Bekrić vozdra, svakako nema podršku navijača, tako da mu zaista nije pametan potez ostajati i pokušavati da se opravda...Minotaur je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 11:51 amVjerovatno najlogičnije trenutačno rješenje i da Bašić bude i SD, dati mu maksimalno odriješene ruke. Ne mogu se oteti dojmu i priče o fizičkoj spremi i onome što je Talijan uočio. Razmisliti o nekoj drugoj opciji za kondicionog trenera ili ozbiljno porazgovarati sa trenutnim.
Dugoročno jedino rješenje nikakav investitor, već vlasnik 1/1 i to što prije.
fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 11:15 amNemoj Sky mene u taj kos, ja sam uvijek bio za Misketa i bicu
Ništa to ne bi bilo strašno da nešto naučimo iz svega do sada, da sakupimo iskustva da budućnost, ali jok, mi ostali u zaglavljeni u 99-toj. Daj nam golfa peticu, ali nemoj da se potrudim malo više za sedmicu.cipiripi je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 11:53 amKako smo samo glupi i naivni ispali, doslovice sami smo sebi "pucali u noge".
Prije dva mjeseca dodje novi trener i krene prica kako cemo se odreci najmanje 10-tak igraca i onda taj isti trener gura te igrace u prvu postavu jer nema koga drugog.
Igraci svjesni situacije i znajuci da su jedni od tih 10 pocinju sabotirati klub i igre na terenu i imamo situaciju kakvu imamo.
Danas nemamo trenera koji je najavio odlaske, a imamo igrace koji su namjerno sabotirali klub i doveli ga do zone ispadanja.
Nama trener treba u ovih dan dva, nama treba ekipa koja ce izboriti opstanak, fakat smo u losoj poziciji i pitanje je sta uradit
Pa koji ljudi je.vo vas vise led seljacki i mahalaski???Uvijekprvi01 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:47 amŠto se tiće trenutne situacije, odmah da znate da je saopštenje od kluba čista LAŽ. Kao prvo strana koja nije ispoštovala ništa od dogovorenog je UO...Zamolio sam gospodina Jozaka da mi proslijedi mail-ove koje sam lićno vidio svojim očima kao i privatne poruke. Kao prvo najveći problem kluba su strašne legende, čast izuzecima, nehljebovići i neradnici i njihovi plaćenici koji od starta sve čine da ljude otjeraju sa Grbavice, prije nego su i došli, kroz razne prijeteće poruke, kako neće smijeti preći granicu, prohodat gradom a kamoli prići Grbavici, lićno vidio svojim očima i to traje dugo niz godina, valja živjet od Želje i piti po kafanama, pokušat doći do pozicije i dići nove kredite na ručun kluba i zadužit ga, pa prodat pomoćni itd itd....znači ljudima se prijeti i da dobiju najgori mogući dojam o klubu i sredini gdje dolaze. Druga stvar je i ona koja je presudila što se nije napravio prvi korak od strane kluba, tj UO koji je trebao do nove godine da se riješi par igrača i par uposlenika, koji nisu dorasli poslu i onih koji su iznosili informacije iz kluba i svlaćionice, al to je jedna družina koja ne želi svom drugu reči u oči da griješi i da nije pokazao što je trebao, bolje opet sutra kafu zajedno popiti. Sa 9 igrača se trebao prekinuti ugovor, nisu ni sa jednim osim dva koja su sama napustila klub, 3 osobe koje iznose sve informacije i dobijaju pare za iste, tri legende i riješit se pojedinih pomoćnika i koordinatora koji samo na papiru rade, a u praksi ih nema nigdje. Samo ću reći da se ista stvar desila i sa Diglisićem, isti ljudi nam godinama rade o glavi kluba, tjeraju ko god pokuša prići iz dobre namjere, svaki put naprave istu atmosferu oko kluba i u klubu preko svojih pijuna, uspiju doći i do igrača i ove igre nisu bile odraz kvaliteta ekipe, već bojkot pojedinaca da znate i to se uvijek radi kad hoče da mi svi kažemo da nikad gore uprava nije radila, da bi oni ponovo ušli u klub, stabilizovalo se koliko toliko, ponovo dići kredite, uzet sebi para za narednih 5 godina, zavalit klub, naće se neko ko će ponovo spašavat zaduženja i tako u krug.
Neka te miran budi...
Jel vratio kreditMulalic Edis je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 1:13 pmNe bi me cudilo da Adzema s psihijatrije postave i da svi zajedno s njim predjemo na tramadole odmah nakon Ramazana.