Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2023 4:11 pm

Gdje su branioci lika i djela najboljeg sofa score igraca.
Covjek prohodao 95minuta utakmice, izgubio 20+lopti. Cosic je promasio sport, Drljo imao tri minute dobre igre i 250 padova.

Ali vrhunac neinteligencije covjek stize rezultat, dva vezna Stilic i Mekic. Vise ja pretrcao na tribini nego oni danas.

salle86
Kontakt:

ned nov 26, 2023 4:19 pm

storm_raider je napisao/la:
ned nov 26, 2023 3:46 pm
"Nismo dobro počeli meč, iako smo kontrolisali utakmicu, nije bilo agresije u igri. To se promijenilo u drugom poluvremenu, bili smo dominantniji, osim u prvom poluvremenu. Završilo je remijem, iako to nismo zaslužili, zaslužili smo pobjedu", rekao je trener iz Saudijske Arabije.

Kako smo bolan zasluzili pobjedu?
Ovo ako je on izjavio, yebem i njega i one koji su ga doveli i garantuju za njega.
Dok god nam u klubu budu oni kojima je svaki drugi kriv, sve je ok ali "veća sila" se umiješala...i na taj način opravdavali svoj/naš amaterizam, nikad mi jednog milimetra naprijed nećemo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

ned nov 26, 2023 4:22 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Covjek prohodao 95minuta utakmice, izgubio 20+lopti. Cosic je promasio sport, Drljo imao tri minute dobre igre i 250 padova.

Ali vrhunac neinteligencije covjek stize rezultat, dva vezna Stilic i Mekic. Vise ja pretrcao na tribini nego oni danas.
Očajan je bio, nema dvojbe.
Ali nikad nije samo do jednog igrača, mi nemamo nikakav sistem igre, razmišljanja, ničega.
Oni što se više spremaju, sve su gori.
Bolje onda preko sedmice dati svima slobodno, u petak da se do 20h jave samo da se vide da su živi i zdravi, u subotu meč bez ikakvih priprema. Ne bi gore izgledali.
10 igrača u polju, niko ne zna gdje treba da stoji na terenu i šta je njegov posao. Isto muhe bez glave. U ovakvom sistemu, nema toga igrača koji ne bi propao.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned nov 26, 2023 4:32 pm

salle86 je napisao/la:
ned nov 26, 2023 4:22 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:

Očajan je bio, nema dvojbe.
Ali nikad nije samo do jednog igrača, mi nemamo nikakav sistem igre, razmišljanja, ničega.
Oni što se više spremaju, sve su gori.
Bolje onda preko sedmice dati svima slobodno, u petak da se do 20h jave samo da se vide da su živi i zdravi, u subotu meč bez ikakvih priprema. Ne bi gore izgledali.
10 igrača u polju, niko ne zna gdje treba da stoji na terenu i šta je njegov posao. Isto muhe bez glave. U ovakvom sistemu, nema toga igrača koji ne bi propao.
Ovo danas ne mozes opravdati nicim, covjek nas unistava svojim nastupima, ljudi pljuju Amoaha, Haracica Krpica a glavni krivac je on. Tj kriv je onaj koji ga forsira da igra. Radje Biber i Rustemovic ako vec ne vjerujes arapu, makar trku da imamo. Ovako nit trke nit kreacije nit icega.

svabo
Kontakt:

ned nov 26, 2023 4:45 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned nov 26, 2023 4:00 pm
svabo je napisao/la:
ned nov 26, 2023 3:47 pm
Dzezvar je napisao/la:
ned nov 26, 2023 3:36 pm

Ma ja ba.....hajd cao....🤣
Ćao i tebi. I pripazi slijedeći put hoćeš li mi spomenuti majku u bilo kojem kontekstu a ne znamo se uopće niti me zanima ko si, biće itekako drukčija komunikacija.
Neka te ba ....miran budi....
Vrlo sam miran, dok mi razni anonimusi ne pređu granicu i počnu mi spominjati članove porodice na forumu FK Željezničar. Pozdrav.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned nov 26, 2023 4:58 pm

Mi trenutno izgledamo kao klub koji postoji čisto onako reda radi,da popunimo broj ekipa u Premijer ligi.
Onako u fazonu haj da rekreativno igramo,samo da se ne ugasimo zbog te neke historije i navijača

Nikakve volje niti želje ne pokazujemo za napredovanjem i gradjenjem nekog uspjesnog kluba,to se vidi i po upravi i po igracima a Bogami i po navijacima jer vidim da je nekih 80% ravnodusno prokomentarisao utakmicu danas

O kakvom dizanju kondicije pricamo kad nas je Posusje nadtrcalo danas?

O kakvoj pobjedi Hakime pricamo kad smo zasluzili izgubiti

Diverzant
Kontakt:

ned nov 26, 2023 5:20 pm

Aleksandar kosorić i nedim mekić su zločini koji traju
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Timscho
Kontakt:

ned nov 26, 2023 5:23 pm

Pronašao sam danas na stadionu jednu sezonsku ulaznicu. Neka mi se vlasnik javi privatnom porukom. Hvala!
svojim snagama na svojoj zemlji

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 26, 2023 5:43 pm

Eh cuj hocemo Eldara Mehmedovica :DD: Jel ga to arap negdje gledao ili je ovo Bekric na djelu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

gavran
Kontakt:

ned nov 26, 2023 5:49 pm

provuce se posusje...
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dzezvar
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:16 pm

svabo je napisao/la:
ned nov 26, 2023 4:45 pm
Dzezvar je napisao/la:
ned nov 26, 2023 4:00 pm
svabo je napisao/la:
ned nov 26, 2023 3:47 pm

Ćao i tebi. I pripazi slijedeći put hoćeš li mi spomenuti majku u bilo kojem kontekstu a ne znamo se uopće niti me zanima ko si, biće itekako drukčija komunikacija.
Neka te ba ....miran budi....
Vrlo sam miran, dok mi razni anonimusi ne pređu granicu i počnu mi spominjati članove porodice na forumu FK Željezničar. Pozdrav.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dijete drago smanji malo dozivljaj...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

mismoZeljo

ned nov 26, 2023 6:21 pm

Jedna jako loša utakmica, više sreće nego pameti.
Boljević i Selimović su jedini koji mogu da dobiju prolaznu ocjenu.
Najgori ubjedljivo Cosic, odavno lošiji igrač nije igrao.
Muftić - koliko god da nas je vadio, forma mu je u padu.
Kosorić - standardno, više loš, nego dobar
Selimović - gol, nazad dobar
Galić - momak jednostavno ne zna bolje.
Cosic - preloš
Biber - zalutao
Mekić - jedini nešto pokušava da igra, ali njegove greške se vide.
Drljo - standardno, nismo ni naučili bolje od njega.
Boljević - jer mu u napadu pomaže Cosic, odličan. Asistencija danas.
Haracic - vidi se da ne može igrati u prvoj, samo sa klupe.
Krpić - 3 fina ubačaja imao, iskreno da je zabio u 11 minuti glavom, drugačije bi se sve odvijalo. P.S da je danas Bilbija bio umjesto njega hattrick bi zabio.
Štilić, Šabić, Amoah, Al Jaber - ništa specijalno.

Eric Cantona
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:38 pm

"Nismo dobro počeli meč, iako smo kontrolisali utakmicu, nije bilo agresije u igri. To se promijenilo u drugom poluvremenu, bili smo dominantniji, osim u prvom poluvremenu. Završilo je remijem, iako to nismo zaslužili, zaslužili smo pobjedu", rekao je trener iz Saudijske Arabije.

Nije mlada dama pravilno prevela sa engleskog jezika. Google translate :kafa:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:38 pm

mismoZeljo je napisao/la:
ned nov 26, 2023 6:21 pm
Jedna jako loša utakmica, više sreće nego pameti.
Boljević i Selimović su jedini koji mogu da dobiju prolaznu ocjenu.
Najgori ubjedljivo Cosic, odavno lošiji igrač nije igrao.
Muftić - koliko god da nas je vadio, forma mu je u padu.
Kosorić - standardno, više loš, nego dobar
Selimović - gol, nazad dobar
Galić - momak jednostavno ne zna bolje.
Cosic - preloš
Biber - zalutao
Mekić - jedini nešto pokušava da igra, ali njegove greške se vide.
Drljo - standardno, nismo ni naučili bolje od njega.
Boljević - jer mu u napadu pomaže Cosic, odličan. Asistencija danas.
Haracic - vidi se da ne može igrati u prvoj, samo sa klupe.
Krpić - 3 fina ubačaja imao, iskreno da je zabio u 11 minuti glavom, drugačije bi se sve odvijalo. P.S da je danas Bilbija bio umjesto njega hattrick bi zabio.
Štilić, Šabić, Amoah, Al Jaber - ništa specijalno.
Cosic je zavaljen na lijevom beku ali da je los bio jeste.
Danas samo prolaznu imaju Boljevic i Selimovic.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

g 1
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:39 pm

Kome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.

Zvaka72
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:44 pm

Ja fakat ne mogu da vjerujem kako Posušje i kad napamet nabije loptu ima svog igrača tu da je primi fizika naših igrača je nula ljudi nas 70 minuta ganjali po terenu mi nismo imali snage ni faula da napravimo jer nam njihov igrač pobjegne bukvalno.
Može li mi neko reći gdje je Biber bio i gdje se skrivao prvo poluvrijeme.
Neko je za Selimovića, poslije Konjica, upitao kako smo sigurni da je dobar igrač jbg. Vidjelo se danas da liči na Niemu i da zna lopte malu nesigurnost je imao u prvom zbog grešaka Ćosića i Galića ali Galić je griješio jer je igrao o za sebe a i za Drlju.
Plava porodica me ubi u pojam.

mismoZeljo

ned nov 26, 2023 6:46 pm

Ma da je Ćosić zavaljen i nije, pokazao bi barem jednu utakmicu da ima neki kvalitet, zavaljeni smo mi što ga moramo gledati.

Borimo se za opstanak i da im aplaudiramo? Ne kontam?

Valter
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:53 pm

Kako poslije svake reprezentativne pauze uspijemo biti još lošiji je za izučavanja. Hemija u ekipi odavno ne postoji al ovo danas u pojedinim trenucima je nadmašilo sve do sada viđeno. I mi navijači polako se navikavamo na ovaj standard pa nema više ni potrebne ljutnje na sve što već dugo gledamo od strane ovih igrača I struke.
Alihodžić – hvala mu što je upao u datom trenutku na klupu zbog licence, nije kriv ni za pripremljenost ekipe al tužno je da se doima da mu je svejedno dal vodimo 3:0 nula ili gubimo tim rezultatom. Pa ako ti igrači izgledaju beživotno barem ti pokaži male znake života. Ja bih svako tri minute utrčao do pola terena da ih pokušam barem malo dohavizati bez da sam za to plačen I jednu marku, a imam osječaj da on ne zna ni protiv koga smo danas igrali. Analiza pojedinaca, prve postave, taktike (koja ba taktika) postaje besmislena. Tužno je kada nismo više interesantni ni pitarima da nas meze. Kamo dalje rođače …
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Zvaka72
Kontakt:

ned nov 26, 2023 6:53 pm

Diverzant je napisao/la:
ned nov 26, 2023 5:20 pm
Aleksandar kosorić i nedim mekić su zločini koji traju
Ma Acu ne možeš porediti sa bordo duxom ni u snu. Frajer od derbija na utakmicama samo hoda i dodaje lopte protivniku. Aco bar pogriješi u žaru borbe ovaj protivniku doda loptu u for a našim vrati unazad nakon što se okrene oko sebe 5 puta ko džukela kad rep ganja.
Plava porodica me ubi u pojam.

Qooler
Kontakt:

ned nov 26, 2023 7:02 pm

Čekam da se javi "Miroslav Kuzik" i da nam kaže koliki procenat od ovih arapa ima, ili koji mu je interes i da li je zadovoljan vidjenim. Kakav fudbal je danas vidjen, Bašića ćemo od blata praviti. A tek je počelo.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 90 gostiju.

Prijava