Al si nas zajebo druze strasno hahahahaah.alenmesanovic je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:34 amMa znam, ovo je bilo čisto za one što su pisali prije dva dana da treba dijeliti banove za laži, a eto zapravo ispalo je da nisu laži već istina.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:18 amMa zna se vec 20 dana da ce biti smjenjen. Doslovno pola grada zna... strasno je ovo sto se radi nasem Zelji. Dok god se istina iznosi, pa kakva god da je, nece biti banova.alenmesanovic je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:16 amTreba banovat ove što šire dezinformacije da će Bašić biti smijenjen.
Ako su otisli negdje drugo znaci da ih nije zavrsio. Mogu i ja "zavrsiti" igraca tako sto cu mu obecati nesto sto ne moze dobiti pa kad on skonta da sam ga slagao pobjegne glavom bez obzira.
Kako cemo se rijesiti duga kad gomilamo nove. Evo danas smo napravili jos jedan - Basica.
Razumijem ja tebe, ali meni se cini da ne gledas vecu sliku. Davanjem podrske Basicu i stajanje iza njega od strane uprave, moze dovesti do smjene njih samih. Jer su oni ti koji nas cupaju iz govana, uz naravno plavu porodicu najboljih navijaca na svijetu.super1 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:53 amNe razumijem i našu raju koja brani Bašića.. pa ljudi moji dragi radi i boljih rezultata smo otjerali Mulalica a pitanje je zašto? Očigledno da je naša raja još uvijek podijeljena na raznorazne načine a nikako da se ujedinimo jer u konačnici svi smo tu zbog kluba ( doduše ima i raje koja podrzava i neke pojedince za koje iskreno mislim da ne trebaju više nikad biti u klubu iz raznoraznih razloga) i nadam se da ćemo podrzati novog trenera ko god bio . Nadam se da Ce novi trener uvidjeti dal' ima ima klanova unutar igraca i sam procjeniti jel ti igrači zaslužuju da igraju. Do sada sam se naslušao raznoraznih teorija o bojkotu igraca prema Bašiću a na kraju on opet iste igrače stavlja da igraju ( ako je toliko glup bio da to radi sebi i neka je otjeran) .. budite pozdravljeni i vidimo se u subotu na utakmici i nadamo se da ćemo svi bodriti klub prema pobjedama i podrškom prema UO jer u konačnici oni su za dvije godine uspjeli prepoloviti dug koji su napravili ljudi koji i danas vjerojatno pokušavaju ući u klub,nadam se da shvatate moju poentu i nadam se da ćemo podrzati novog trenera a njegov zadatak je da uoči nedostatak medju igracima
Zamolio bih te da se ne ofiraš, onako bratski savjet. @super1SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:07 pmRazumijem ja tebe, ali meni se cini da ne gledas vecu sliku. Davanjem podrske Basicu i stajanje iza njega od strane uprave, moze dovesti do smjene njih samih. Jer su oni ti koji nas cupaju iz govana, uz naravno plavu porodicu najboljih navijaca na svijetu.super1 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 11:53 amNe razumijem i našu raju koja brani Bašića.. pa ljudi moji dragi radi i boljih rezultata smo otjerali Mulalica a pitanje je zašto? Očigledno da je naša raja još uvijek podijeljena na raznorazne načine a nikako da se ujedinimo jer u konačnici svi smo tu zbog kluba ( doduše ima i raje koja podrzava i neke pojedince za koje iskreno mislim da ne trebaju više nikad biti u klubu iz raznoraznih razloga) i nadam se da ćemo podrzati novog trenera ko god bio . Nadam se da Ce novi trener uvidjeti dal' ima ima klanova unutar igraca i sam procjeniti jel ti igrači zaslužuju da igraju. Do sada sam se naslušao raznoraznih teorija o bojkotu igraca prema Bašiću a na kraju on opet iste igrače stavlja da igraju ( ako je toliko glup bio da to radi sebi i neka je otjeran) .. budite pozdravljeni i vidimo se u subotu na utakmici i nadamo se da ćemo svi bodriti klub prema pobjedama i podrškom prema UO jer u konačnici oni su za dvije godine uspjeli prepoloviti dug koji su napravili ljudi koji i danas vjerojatno pokušavaju ući u klub,nadam se da shvatate moju poentu i nadam se da ćemo podrzati novog trenera a njegov zadatak je da uoči nedostatak medju igracima
Mozda smo podijeljeni jos uvijek, ali samo na one koji daju podrsku paščetu i one koji žele dobro klubu. Sreca pa su ovi prvi u manjini..
Ja cu podrzati novog trenera ko god on bio, ali uprava se mora podržati i mora ostati jer ocito je to jedini nacin da se ne vrate lešinari i ugase klub.
Po čemu si zaključio da cemo ispasti? Prošle sezone smo trebali po svim segmentima ispasti pa smo i Evropu uhvatili stvarno ne razumijem toliki pesimizam zbog Bašića ili bilo koga drugoga u klubu da ode ili dodjejovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 12:23 pmzalosno. tek nam sad slijedi tezak period. borba za opstanak i vjerovatno ispadanje u federalku. e moj zeljo. nermine oprosti nam za sve sto smo ti ucinili, nisi ti kriv!