Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dzulijano_pike
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 01, 2023 11:46 am

Ide li još neko sa Nerminom ili SD i ovi što su mu dali podršku prije mjesec ostaju?
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:47 am

Jeb.em li ga usta ona rumena zalizana...

dovedes mu kvazi fudbalere, jos mu radis iza ledja sa.... IDI I TI ODMAH! SADA JE SAMO NERMIN KRIV, A ETO ON NIJE NISTA....

Jedva cekam utakmicu... govno rumeno..
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Meha87
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:52 am

Meni je smiješno da se Bekric ovoliko psuje kao da je guardiolu otjerao.

super1
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:53 am

Ne razumijem i našu raju koja brani Bašića.. pa ljudi moji dragi radi i boljih rezultata smo otjerali Mulalica a pitanje je zašto? Očigledno da je naša raja još uvijek podijeljena na raznorazne načine a nikako da se ujedinimo jer u konačnici svi smo tu zbog kluba ( doduše ima i raje koja podrzava i neke pojedince za koje iskreno mislim da ne trebaju više nikad biti u klubu iz raznoraznih razloga) i nadam se da ćemo podrzati novog trenera ko god bio . Nadam se da Ce novi trener uvidjeti dal' ima ima klanova unutar igraca i sam procjeniti jel ti igrači zaslužuju da igraju. Do sada sam se naslušao raznoraznih teorija o bojkotu igraca prema Bašiću a na kraju on opet iste igrače stavlja da igraju ( ako je toliko glup bio da to radi sebi i neka je otjeran) .. budite pozdravljeni i vidimo se u subotu na utakmici i nadamo se da ćemo svi bodriti klub prema pobjedama i podrškom prema UO jer u konačnici oni su za dvije godine uspjeli prepoloviti dug koji su napravili ljudi koji i danas vjerojatno pokušavaju ući u klub,nadam se da shvatate moju poentu i nadam se da ćemo podrzati novog trenera a njegov zadatak je da uoči nedostatak medju igracima

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:56 am

alenmesanovic je napisao/la:
sri nov 01, 2023 11:34 am
storm_raider je napisao/la:
sri nov 01, 2023 11:18 am
alenmesanovic je napisao/la:
sri nov 01, 2023 11:16 am
Treba banovat ove što šire dezinformacije da će Bašić biti smijenjen.
Ma zna se vec 20 dana da ce biti smjenjen. Doslovno pola grada zna... strasno je ovo sto se radi nasem Zelji. Dok god se istina iznosi, pa kakva god da je, nece biti banova.
Ma znam, ovo je bilo čisto za one što su pisali prije dva dana da treba dijeliti banove za laži, a eto zapravo ispalo je da nisu laži već istina.
Al si nas zajebo druze strasno hahahahaah.
Bas ti je drago sto si imao neke informacije koje su se ispostavile tacnim, da si morao ovdje uc i nabadat na nos ljudima.

super1
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:58 am

I da dodam još nešto,99.9% raje je prošle sezone napisalo da bi Bekrica za doživotnog direktora ostavio,, ljudi dragi ja sam gledao imena pojedinih igrača koje je on završio bio ali su ti isti igraci zbog 1000-3000 km više koje su dobili iz drugih klubova tamo i otišli. Samo nam malo nedostaje da stanemo na pravu granu i da se riješimo dugova koje plaćamo 200k km mjesečno+ trenutne obaveze i shvatite šta smo mogli dovesti da nemamo starog duga,nemojte zaboraviti šta nam je cilj bio prije dvije godine kada smo bili pred gašenjem, izmirenje dugova i normalno funkcionisanje...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

S ovim potezom se uprava popisala sama po sebi. Fol vjerujemo u proces itd. Kakva bruka
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:02 pm

Neko napisa ne radi se o Nerminu i treneru, da je bilo ko na njegovom mjestu isto bi se pisalo.... jer doslovno on je predstavljao "odbranu" protiv svih struja koje su u KLUBU i oko KLUBA....

Svi mi znamo da nije Nermin Klop, ali ovo sto se radi je OCAJNO... pa o cemu pricamo u mjesec dana ODBIJES OSTAVKU, pa onda pricas o VIZIJI KLUBA, pa mu onda iza ledja trazis trenera, i sjebes ga SELJACKIM FORAMA zbog TALOVA....

Ovo je prvi put nakon sto su dosli, da napisem nesto PROTIV UO, ali ako SAMIR OSTANE i oni su pizde VELIKE.... JER SE NISTA NECE PROMJENITI, mozemo dovesti jos 100 trenera, dok god je ovaj poredak i nacin rada na terenu....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

dzulijano_pike
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:03 pm

Ovako je nekad uprava i Slavku podržala, prošao pripreme i pred prvenstvo dali mu nogu.

fcz
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:04 pm

super1 je napisao/la:
ljudi dragi ja sam gledao imena pojedinih igrača koje je on završio bio ali su ti isti igraci zbog 1000-3000 km više koje su dobili iz drugih klubova tamo i otišli.
Ako su otisli negdje drugo znaci da ih nije zavrsio. Mogu i ja "zavrsiti" igraca tako sto cu mu obecati nesto sto ne moze dobiti pa kad on skonta da sam ga slagao pobjegne glavom bez obzira.
super1 je napisao/la:
Samo nam malo nedostaje da stanemo na pravu granu i da se riješimo dugova koje plaćamo 200k km mjesečno+ trenutne obaveze i shvatite šta smo mogli dovesti da nemamo starog duga
Kako cemo se rijesiti duga kad gomilamo nove. Evo danas smo napravili jos jedan - Basica.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

dzulijano_pike
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:04 pm

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:06 pm

Kakvo smece od covjek, picko rumena odlazi!!!
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:07 pm

super1 je napisao/la:
Ne razumijem i našu raju koja brani Bašića.. pa ljudi moji dragi radi i boljih rezultata smo otjerali Mulalica a pitanje je zašto? Očigledno da je naša raja još uvijek podijeljena na raznorazne načine a nikako da se ujedinimo jer u konačnici svi smo tu zbog kluba ( doduše ima i raje koja podrzava i neke pojedince za koje iskreno mislim da ne trebaju više nikad biti u klubu iz raznoraznih razloga) i nadam se da ćemo podrzati novog trenera ko god bio . Nadam se da Ce novi trener uvidjeti dal' ima ima klanova unutar igraca i sam procjeniti jel ti igrači zaslužuju da igraju. Do sada sam se naslušao raznoraznih teorija o bojkotu igraca prema Bašiću a na kraju on opet iste igrače stavlja da igraju ( ako je toliko glup bio da to radi sebi i neka je otjeran) .. budite pozdravljeni i vidimo se u subotu na utakmici i nadamo se da ćemo svi bodriti klub prema pobjedama i podrškom prema UO jer u konačnici oni su za dvije godine uspjeli prepoloviti dug koji su napravili ljudi koji i danas vjerojatno pokušavaju ući u klub,nadam se da shvatate moju poentu i nadam se da ćemo podrzati novog trenera a njegov zadatak je da uoči nedostatak medju igracima
Razumijem ja tebe, ali meni se cini da ne gledas vecu sliku. Davanjem podrske Basicu i stajanje iza njega od strane uprave, moze dovesti do smjene njih samih. Jer su oni ti koji nas cupaju iz govana, uz naravno plavu porodicu najboljih navijaca na svijetu.
Mozda smo podijeljeni jos uvijek, ali samo na one koji daju podrsku paščetu i one koji žele dobro klubu. Sreca pa su ovi prvi u manjini..

Ja cu podrzati novog trenera ko god on bio, ali uprava se mora podržati i mora ostati jer ocito je to jedini nacin da se ne vrate lešinari i ugase klub.

Sky1
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:17 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri nov 01, 2023 12:07 pm
super1 je napisao/la:
Razumijem ja tebe, ali meni se cini da ne gledas vecu sliku. Davanjem podrske Basicu i stajanje iza njega od strane uprave, moze dovesti do smjene njih samih. Jer su oni ti koji nas cupaju iz govana, uz naravno plavu porodicu najboljih navijaca na svijetu.
Mozda smo podijeljeni jos uvijek, ali samo na one koji daju podrsku paščetu i one koji žele dobro klubu. Sreca pa su ovi prvi u manjini..

Ja cu podrzati novog trenera ko god on bio, ali uprava se mora podržati i mora ostati jer ocito je to jedini nacin da se ne vrate lešinari i ugase klub.
Zamolio bih te da se ne ofiraš, onako bratski savjet. @super1

Sky1
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:19 pm

Koštat će nas rumenko Bgm podobro, e moj Edise Kovačeviću džaba škole, diplome. Yes vidio šta je seljačka politika.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:23 pm

zalosno. tek nam sad slijedi tezak period. borba za opstanak i vjerovatno ispadanje u federalku. e moj zeljo. nermine oprosti nam za sve sto smo ti ucinili, nisi ti kriv!
100/94/37/34 - i to je to!

proha
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:26 pm

Dovedi nam Amara Bekriću, sad kad smo rijesili dugove da probamo opet ispočetka. Nevjerovatno šta ljudi rade.

fanaticZeljin
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:27 pm

Rumena ubleha da ostane , a Basica otjerase je smijesno. Basa ne budi p.... Ako voliš Zelju kao sto si pricao , iznesi sve javno sto ti je smetalo , svi portali prenijeli samo nasa zvanična nista , j.bo vas Maksimović i Krunic u dupe
Srcu draga, boja PLAVA !

super1
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:28 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
sri nov 01, 2023 12:23 pm
zalosno. tek nam sad slijedi tezak period. borba za opstanak i vjerovatno ispadanje u federalku. e moj zeljo. nermine oprosti nam za sve sto smo ti ucinili, nisi ti kriv!
Po čemu si zaključio da cemo ispasti? Prošle sezone smo trebali po svim segmentima ispasti pa smo i Evropu uhvatili stvarno ne razumijem toliki pesimizam zbog Bašića ili bilo koga drugoga u klubu da ode ili dodje

Hare79
Kontakt:

sri nov 01, 2023 12:29 pm

Ne znam sto se toliko tragicno dozivljava otpustanje trenera koji je s vremenom postizao sve losije rezultate. Da smo imali mladu neiskusnu ekipu pa osvojili samo 15 bodova rekao bih ok, moramo istrpiti. Ali ova ekipa, sa toliko iskusnih igraca, uz sve probleme koje imamo, morala je vise, pet pobjeda i sedam poraza, jedan gol u gostima, je sramota, a odgovoran je uvijek trener, svi mi to znamo.
A to sto je Bekric (ne branim ga) razgovarao sa drugim trenerima, pa to mu je posao kao SD, mora unaprijed razmisljati i imati spremno rjesenje. Sigurni je skontao da je Basic izgubio autoritet, ako ga je ikad imao, nema rezultata i vrijeme je da se potraze druga rjesenja.
Ako cemo biti iskreni, dojam je da se Basic u zadnje vrijeme pogubio, taktika nejasna, uvijek isti igraci igraju itd. , to su ovdje svi govorili, a sad kao katastrofa sto ide. Ti raskidi i odlasci nisu nikad ugodni al nekad se mora presjeci...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.

Prijava