Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

santakuruz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 01, 2023 11:03 am

Ne mozes u periodu stabilizacije otpustiti trenera koji je imao jedne pripreme i jedan poprilicno los prelazni rok. Nisam bio ni za otpustanje Mulalica prije kraja sezone a pogotovo nisam za ovo otpustanje Basica sad. To ne moze donijeti ama bas nista dobro. Ima previse stvari koje treba srediti da bi dosli do trenera.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

MiroslavKruzik

sri nov 01, 2023 11:08 am

Otjerali su Bašića kao zadnje smeće, čovjek izbezumljen otišao prije početka treninga. Stidite se svi komplet u Upravi na čelu sa kolovođom Bekrićem koji je kreator ovog svega, pu stoko, povalio si desetine ljudi. Bašić ti je samo jedan u nizu kojeg si po svom isprobanom hinjskom receptu povalio.

https://www.oslobodjenje.ba/s1/fudbal/p ... car-904255

"Treninge tima sa Grbavice će voditi sportski direktor Samir Bekrić sve do imenovanja novog šefa stručnog štaba."

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

BHDragons
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:14 am

Fuj stidite se svi. Gadite mi se.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

alenmesanovic
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:16 am

Treba banovat ove što šire dezinformacije da će Bašić biti smijenjen.

Diverzant
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:17 am

Ubleho rumena usta te *****
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

south side
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:17 am

Fala Bogu pa se rijesimo trenerke ublehe koja nas je vjerovatno kostala europe. On ako i gdje napravi rezultat ja prestanjem pratiti fudbal.Ljudi dragi lik nije za vecih klubova jos ga doveli ovdje da se uci na Zelji, halo nismo mi pofalicki. Al su ovi smjesni sto Bekrica prozivaju, pa covjek sa nikakvim budzetom doveo solidne zamjene e sad sto ih je ublehas ubio svojom vizijom i taktikama formacijama to je druga stvar. evo primjer ovcine i cosica dva ponajbolja igraca veleza gdje bi u svakom klubu mogli igrati prvu postavu pogotovo hare.Pa evo ovaj Boljevic ce biti extra pojacanje .Hajmo sada udarite posto ovdje vlada jednoumlje jer ako drukcije razmisljas odma si dusman ili neciji
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:18 am

alenmesanovic je napisao/la:
Ma zna se vec 20 dana da ce biti smjenjen. Doslovno pola grada zna... strasno je ovo sto se radi nasem Zelji. Dok god se istina iznosi, pa kakva god da je, nece biti banova.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:20 am

Dok je trajala prica oko produzenja ugovora Armina Hodzica u isto vrijeme je trajao i pritisak na istog da potpise ugovor sa menadjerskom agencijom.Pritisak je vrsio Samir Bekric.Armin je zavrsio i kod psihologa jer nije mogao to sve podnijeti i to je jedan od razloga zasto Arminov otac ganja Bekrica da ga bije.
Prvi koji dosli sa konkretnom ponudom su bili turci gdje je ovaj kedva docekao samo da se rijesi problema.
Andrija Drljo je igrac Ivice Dzidica,sa kojim sportski direktor ima sada dobre odnose jer Andrija ima minutazu kakvu ima.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

MiroslavKruzik

sri nov 01, 2023 11:23 am

south side je napisao/la:Fala Bogu pa se rijesimo trenerke ublehe koja nas je vjerovatno kostala europe. On ako i gdje napravi rezultat ja prestanjem pratiti fudbal.Ljudi dragi lik nije za vecih klubova jos ga doveli ovdje da se uci na Zelji, halo nismo mi pofalicki. Al su ovi smjesni sto Bekrica prozivaju, pa covjek sa nikakvim budzetom doveo solidne zamjene e sad sto ih je ublehas ubio svojom vizijom i taktikama formacijama to je druga stvar. evo primjer ovcine i cosica dva ponajbolja igraca veleza gdje bi u svakom klubu mogli igrati prvu postavu pogotovo hare.Pa evo ovaj Boljevic ce biti extra pojacanje .Hajmo sada udarite posto ovdje vlada jednoumlje jer ako drukcije razmisljas odma si dusman ili neciji
Aa sad si okrenuo plocu, ide druga tema, odbrana Samira Bekrica, jer otjeran ne Basic i zadovoljni ste time a problemi se nisu rijesili njegovim odlaskom, kako to vi zelite predstaviti

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

cala
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:27 am

Smijurija od kluba, majke mi. Jedva cekam da vidim atmosferu u Subotu...

Tryg
Kontakt:

south side je napisao/la:Fala Bogu pa se rijesimo trenerke ublehe koja nas je vjerovatno kostala europe. On ako i gdje napravi rezultat ja prestanjem pratiti fudbal.Ljudi dragi lik nije za vecih klubova jos ga doveli ovdje da se uci na Zelji, halo nismo mi pofalicki. Al su ovi smjesni sto Bekrica prozivaju, pa covjek sa nikakvim budzetom doveo solidne zamjene e sad sto ih je ublehas ubio svojom vizijom i taktikama formacijama to je druga stvar. evo primjer ovcine i cosica dva ponajbolja igraca veleza gdje bi u svakom klubu mogli igrati prvu postavu pogotovo hare.Pa evo ovaj Boljevic ce biti extra pojacanje .Hajmo sada udarite posto ovdje vlada jednoumlje jer ako drukcije razmisljas odma si dusman ili neciji
Samire jesi li to ti?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:28 am

Jel ovo taj proces stabilizacije koji nam predstavljaju? Od mene vise ovakva uprava nece marke dobiti, kunem vam se eto.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:29 am

cala je napisao/la:
Ide glatka pobjeda iz Mekicev strasan doprinos toj pobjedi.ocekujem da bude rastrcan kap i na pocetku sezone.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Nesto razmisljam Bekric mi nije toliki kapacitet da ovo sve sam osmisli i realizuje. Pitanje je iz koje kuhinje se ovo kuha. Kome odgovara destabilizacija kluba.

Bekricu hinjo cut ces moj glas u subotu sa sjevera, cuj ti da vodis treninge, hocete li se vec danas dogovoriti da NABIJETE Slogu i da ubjedljivom pobjedom zacementiras sebi mjesto na klupi
Alea iacta est!

cikazubo
Kontakt:

Znate da ne simpatiziram Basica al ovo je dno dna.
Prosla utakmica nije bila losa, dosla dva nova igraca, umjesto da se sacekalo il bar dao neki ultimatum, a ne ovako seljacke poteze povlacit.

Samire seoska varalico najgore vrste, odlazi !!!

storm_raider
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:32 am

I ja ocekujem da se Mekic pretvori u Iniestu sljedecu utakmicu.

alenmesanovic
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:34 am

storm_raider je napisao/la:
sri nov 01, 2023 11:18 am
alenmesanovic je napisao/la:
Ma zna se vec 20 dana da ce biti smjenjen. Doslovno pola grada zna... strasno je ovo sto se radi nasem Zelji. Dok god se istina iznosi, pa kakva god da je, nece biti banova.
Ma znam, ovo je bilo čisto za one što su pisali prije dva dana da treba dijeliti banove za laži, a eto zapravo ispalo je da nisu laži već istina.

storm_raider
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:38 am

Ta Zeljina imovina je i prednost i uteg...

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:38 am

cipiripi je napisao/la:
Nesto razmisljam Bekric mi nije toliki kapacitet da ovo sve sam osmisli i realizuje. Pitanje je iz koje kuhinje se ovo kuha. Kome odgovara destabilizacija kluba.

Bekricu hinjo cut ces moj glas u subotu sa sjevera, cuj ti da vodis treninge, hocete li se vec danas dogovoriti da NABIJETE Slogu i da ubjedljivom pobjedom zacementiras sebi mjesto na klupi
Jest vjeruj mi....papka nikada ne podcjenjuj.

cala
Kontakt:

sri nov 01, 2023 11:45 am

Dzezvar je napisao/la:
cala je napisao/la:
Ide glatka pobjeda iz Mekicev strasan doprinos toj pobjedi.ocekujem da bude rastrcan kap i na pocetku sezone.
I ja kontam, sad kad odjednom proigraju svi ovi sto su nas "kocili". Kad odjednom proigraju Ovcina, Cosic, Alyson pa cak i ona smlata Drljo...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Shooter1 i 71 gost.

Prijava