oni su trenutno igracki daleko ozniljniji od nas, nisu ovako brzo
i kinkretno prema naprijed nikada igrali.... uz to mi jako spori u sredini i nazad... imamo pun q mana sto na terenu sto u klubu, ali mora se to nekako prevazici...
Ti si nas neshvaceni umjetnikMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:04 amDa Bogdom kontaš ironiju, al' jbgfanaticZeljin je napisao/la:A ovog bolida iznad tvog postaMaestro_1921 je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 11:30 pm
Nabijem i ja i tebe i Amara. Iako mislim da si pogriješio, možda si mislio originalni post citirati.![]()
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
2016 smo na zimu ulozili novac od Evrope i prodaje Bajica i Hadziahmetovica i pali na nos i gledali Evropu na tv. Uloziti pare u ekipu, a Vico i Beus ti kroje tabelu moze samo budala poput Mirvica. Sto ce i vidjeti sljedece kolo u Banja Luci i na kraju prvenstva.cipiripi je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 7:44 amTegoba jutros gore nego sinoc.
Ovaj derbi je pokazao i dokazao sta znaci novac.
Mi do zime nekako moramo odrzati zlatnu sredinu, a onda na sljedecoj skupstini MORAMO okrenuti novi list.
Ovo sada je puko prezivljavanje i klub kao Zeljo ne zasluzuje ovu situaciju.
Ovo je vec drugi ili treci put u posljednjih 10 godina da se mi stabilizujemo.
Dosta je vise. Borac, pitari, Zrinjski Velez svi su nas prestigli po svemu a imaju najmanje kapacitete za to.
Ako se na zimu nesto radiklano ne promjeni bice jos gore jer cemo izgubiti bazu navijaca koju smo godinama formirali.
Nadam se samo da se nece obistiniti rijeci SD-a i da nece ponuditi novi TROGODISNJI ugovor Mekicu.
Na zimu se zahvaliti njemu Stilicu, Kosoricu, Rustemovicu, Gasalu i novac od Hadziahmetovica i evrope uloziti u igracki kadar.
Ne mora se veliki novac uložiti u ekipu, slažem se. Ni ja ne bih velike pare lupao u igrače sad. Jasno je da će trebati dvije, tri godine da prodišemo, ali problem je što na ovaj način ni tad neće biti znatno bolje na terenu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 8:24 am2016 smo na zimu ulozili novac od Evrope i prodaje Bajica i Hadziahmetovica i pali na nos i gledali Evropu na tv. Uloziti pare u ekipu, a Vico i Beus ti kroje tabelu moze samo budala poput Mirvica. Sto ce i vidjeti sljedece kolo u Banja Luci i na kraju prvenstva.cipiripi je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 7:44 amTegoba jutros gore nego sinoc.
Mi do zime nekako moramo odrzati zlatnu sredinu, a onda na sljedecoj skupstini MORAMO okrenuti novi list.
Dosta je vise. Borac, pitari, Zrinjski Velez svi su nas prestigli po svemu a imaju najmanje kapacitete za to.
Ako se na zimu nesto radiklano ne promjeni bice jos gore jer cemo izgubiti bazu navijaca koju smo godinama formirali.
Nadam se samo da se nece obistiniti rijeci SD-a i da nece ponuditi novi TROGODISNJI ugovor Mekicu.
Na zimu se zahvaliti njemu Stilicu, Kosoricu, Rustemovicu, Gasalu i novac od Hadziahmetovica i evrope uloziti u igracki kadar.
Dugovi na 0 i bez aferima proslosti u bolju budućnost. Na nama je da se strpimo.
kvalitet je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 8:40 amNe mora se veliki novac uložiti u ekipu, slažem se. Ni ja ne bih velike pare lupao u igrače sad. Jasno je da će trebati dvije, tri godine da prodišemo, ali problem je što na ovaj način ni tad neće biti znatno bolje na terenu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 8:24 am2016 smo na zimu ulozili novac od Evrope i prodaje Bajica i Hadziahmetovica i pali na nos i gledali Evropu na tv. Uloziti pare u ekipu, a Vico i Beus ti kroje tabelu moze samo budala poput Mirvica. Sto ce i vidjeti sljedece kolo u Banja Luci i na kraju prvenstva.cipiripi je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 7:44 amTegoba jutros gore nego sinoc.
Dugovi na 0 i bez aferima proslosti u bolju budućnost. Na nama je da se strpimo.
Da nemamo marke duga, MI NE ZARAĐUJEMO DOVOLJNO. To je sva poenta. Drugi su odmakli, poprilično, ako hoćemo da budemo konkurentni, nama na ove prihode, pod uvjetom da smo bez dugova, treba još 3 ili 4 miliona godišnje. To možemo samo i isključivo uz pomoć investitora, vlasnika, kako god. Zato Uprava MORA 24/7 na tome raditi, uz saniranje dugova, sve drugo je manje bitno. A čini mi se da smo se previše okrenuli dugovima, a puno manje ovom prvom…
Da napravite i imate jos sto profila, te vase budalastine nemaju smisao nikakav.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:49 amVidi jednu stvar momčino, ti i još par ovih delegata koji krečite, meni se čini uzalud to radite.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:31 amIncident bila prosla sezona?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:24 amNe treba mijenjati radi kratkorocnih uspeha. Dok god se ne rijesimo dugova i "dugova" amaru necemo ni imati nekakve sp.ortske rezultate. Ovo sa Europom je bio incident. Ljudi su bolji, bice jos derbija, da boli, boli, ali idemo dalje. Podrska BASICU!
Prosle sezone kako god da okrenes, niko nas nije razbio. A klub je bio u gorem stanju.
Ali smo bili Zeljo i izborili smo evropu zahvaljujuci tim rezultatima na jesen.
Kakve veze ima dug prema Amaru. Zar nije isplacen?
Prosle godine nam je za vratom stajao i on i porezna. Nemoj na rende kora.
Sramota je to i ovo sto Zeljo prozivljava.
Meni je jasno da postoje ljudi kao što si npr. ti koji će do kraja života svršavati na Amarove komentare i demagogiju. Evo imao je vremena da se pokaže, a ustvari pokazao je samo kako se pljačka Klub koji navodno toliko voliš. Ok, otišao je i uskoro ćemo ga skinuti sa grbače za sva vremena. Vrlo dobro ti znaš o čemu Storm priča, ali ovo iznad navedeno ti ne dozvoljava da ispravno postupiš i kažeš jbg možda neko drugi treba dobiti vremena, pa da vidimo kakav je. Idi sa Amarom u birtiju u kojoj pije sa kondukterima da iskamči besplatnu vožnju do vikendice.
Što se tiče same utakmice ne bi više da se ponavljam i zamolio bi sve ove članove koji su tvrdili da Drinu treba istrpiti i da je štoper molim vas uzmite litar benzina, zapalite se i ako slučajno preživite idite komentrišite Skvoš. Ovaj momak je direktni krivac za sva tri gola i nadam se da više nikad neće odigrati ni minute.
Dalje, uz ovog malog molim te Nermine, evo molim te da više nikad ne zaigraju Štilić, Ćosić, Drljo i Amoah. Bolje da ih nema nego da se broji da su u timu. Molim te Nermine još jednom ko brata rođenog!
A kod nas Hajdar Mekic Resic Bekric Stilic Hodzic(spic).Ujko je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 1:27 amBilo je, ali uporedi njihov sastav iz te utakmice i ove danasnje. Dupovac & Covolimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:39 amhttps://youtu.be/sWHSX5vkecQ?feature=shared
Bilo je lijepo nekad..Svaki sa njihove klupe danas bi imao zabetonirano mjesto u nasem prvom timu, pa ti vidi...
Klubovi iz vrha lige su vise od 80%svojih utakmica igrali kao gosti tako da jeste incident,jer vidimo sada kako je kada su svi na svom.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:31 amIncident bila prosla sezona? Iskreno jel te bude bar malo stid da to napises?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:24 amNe treba mijenjati radi kratkorocnih uspeha. Dok god se ne rijesimo dugova i "dugova" amaru necemo ni imati nekakve sp.ortske rezultate. Ovo sa Europom je bio incident. Ljudi su bolji, bice jos derbija, da boli, boli, ali idemo dalje. Podrska BASICU!
Prosle sezone kako god da okrenes, niko nas nije razbio. A klub je bio u gorem stanju.
Pa koliko se jos ima duzno tom neljudu, ima li sanse da se s krajem godine zavrsi i s njim ili i njega vucemo i narednu godinu?Dzezvar je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 9:49 amKlubovi iz vrha lige su vise od 80%svojih utakmica igrali kao gosti tako da jeste incident,jer vidimo sada kako je kada su svi na svom.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:31 amIncident bila prosla sezona? Iskreno jel te bude bar malo stid da to napises?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:24 amNe treba mijenjati radi kratkorocnih uspeha. Dok god se ne rijesimo dugova i "dugova" amaru necemo ni imati nekakve sp.ortske rezultate. Ovo sa Europom je bio incident. Ljudi su bolji, bice jos derbija, da boli, boli, ali idemo dalje. Podrska BASICU!
Komlletan dug amaru njje isplacen,jma mjenicu koju aktivira svako malo....isto kao da karticu ubaci u bankomat i digne koliko mu treba.
Nisam napisao da je incident prosla sezona, vec sam se referirao na ovo kako smo u Europi igrali. Tako da, molim te o stidu nemoj. Zna se dobro sta je ko pisao, ovaj forum je testament tome. To se nece promjeniti. Sta god ko mislio, ovaj forum je apsolutno nezavisan od svih uticaja. Dalje, sve ovo danas je posljedica dolaska Amara i ljudi koje je okupio oko sebe. I Nermin Basic, i Edis Mulalic i sve ostalo. I 0:3 na Kosevu. Samo posljedica i to navijaci Zelje znaju. A upozoravalo se. Mi sada samo trunimo o posljedicama. Nemoj o stidu, imam ja uvida i u postove koje si napisao, pa obrisao.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:31 amIncident bila prosla sezona? Iskreno jel te bude bar malo stid da to napises?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2023 12:24 amNe treba mijenjati radi kratkorocnih uspeha. Dok god se ne rijesimo dugova i "dugova" amaru necemo ni imati nekakve sp.ortske rezultate. Ovo sa Europom je bio incident. Ljudi su bolji, bice jos derbija, da boli, boli, ali idemo dalje. Podrska BASICU!