Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 08, 2023 11:18 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
ned okt 08, 2023 11:13 pm
Amar Amar, Osim Osim slika

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ne sjećam se da su pojedini babuku tjerali kad su ga uhljupi na sred Grbavice 0:3 mlatnuli. A imao je bolju ekipu od ove, ako ništa bolje izbalansiranu.

black64
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:19 pm

taman da zavrsi sto je poceo, pa da krenemo kao FK Željezničar 2024 iz kantonalne lige

fanaticZeljin
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:20 pm

Maestro_1921 je napisao/la:

Ne sjećam se da su pojedini babuku tjerali kad su ga uhljupi na sred Grbavice 0:3 mlatnuli. A imao je bolju ekipu od ove, ako ništa bolje izbalansiranu.
Nabijem i tebe i Amara na tuki , zbog takvih kao ti i jesmo ovdje gdje jesmo
Srcu draga, boja PLAVA !

Maestro_1921
Kontakt:

fanaticZeljin je napisao/la:
ned okt 08, 2023 10:56 pm
ned okt 08, 2023 10:55 pm
vinston.cercil je napisao/la:
ned okt 08, 2023 10:52 pm

ko je zubanov?
Hasić, inače veliki navijač Želje.. :kafa:
Zet mu , je.bo mu on zenu
Znam, i ženu i sve redom što hoda na dvije noge.

staaarinavijac
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:22 pm

Dakle logički , sve naredne utakmice do momenta potpune stabilizacije gube smisao ? ... kako za one na terenu tako i za one na tribinama ...

Jacksparrow
Kontakt:

Samo na zvanicnoj treba zakljucat komentare na svim drustvenim mrezama.
FCŽ

ubaceni element
Kontakt:

Zasto Basic da ide? Pa danas je igrao protiv ekipe koja je jaca na svakoj poziciji, i pola sata je uspio nesto izmajmunisati da izgledamo cak i bolje na terenu od protivnika. Previse smo sterilni naprijed, nemamo nikakve ideje, nazad suplji i ispadamo nakon dva dodavanja. Meni je jasno bilo kod 0-0 kad Jasar trci u kontru i moze vuci loptu jos 15 metara da ga niko ne napadne, a on dize balon u 16…

Jedan igrac poput Hasica pravi razliku, dodas jos Renana i Ziljkica i shvatis koliko su oni opasniji. Mi smo imali veci posjed i nula suteva iz toga, a oni su sutali osam puta u okvir tako da smo jos dobro i prosli.

Na to jos i Gigovic gdje je bilo vise prekrsaja u napadu nego u odbrani, gdje njima cini se pusti milimetarski ofsajd za 2-0 i kraj price (ima li neko sliku one situacije?), dok nama mase slicnu situaciju…

plavi kanarinac
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:23 pm

Navijači kluba, a ne rezultata.

Uz Želju, za klub dokle god treba. Pusimo foru nasih prekobrojnih legendi što nas uvaljase u govna. I trenutno u ekipi nema hemije niti neke sloge čim starosjedioci ovako imaju obraza prije svega divljati, a pruže očajnu partiju.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:25 pm

sta ste se upalili kao kakve zenturace...poraz kao poraz boli, ali nismo lose stajali na terenu...treba u zivotu biti realan, iako znam da je tesko nama bolesnicima Zelju gledati sa te realne strane, i reci da smo izgubili iskljucivo zbog nesrazmjernog individualnog kvaliteta njihovih igraca naspram nasih...najlakse je reci tjerajmo sve po 100000ti put, teze je biti realan i spustiti loptu...treba nam kvalitete u ekipi, nadam se da ce ova 2 nova donijeti dimenziju vise, pogotovo nekako ocekujem od Boljevica da pokaze klasu...takodjer se nekako ne mogu oteti utisku da nam fali pojacanje na sredini terena i neko ko bi adekvatno mogao zamijeniti Mekica....ne budimo glupi i ne nasjedajmo na provokacije sto pitara a sto nasih dusebriznika i postivaoca lika i djela kite amara, znaju oni kad treba napasti a i da smo poslije poraza u derbiju najranjiviji...U PAMET!!!
Zadnja izmjena: KogaBrigaZaNick, dana/u ned okt 08, 2023 11:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Jacksparrow
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:25 pm

Bilo bi dobra opcija imas clansku pa mozes nesto i napisat, nemas onda i ne mozes. Bar onda znas da je platio nesto da kaze. Takva opcija bi nam sigurno donijela dobru korist 😂 190 000 + pratilaca na fb... bar 50k clanova i onda mozemo i mi dovoditi igrace koji znaju dodat, ubacit i osutat 😂👍
FCŽ

fanaticZeljin
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:26 pm

Vala bas mrtvi Stilic nesto psuje , grana ,a radijus kretanja 10 metara , a onda podguzna buba Bekric dodze pa ga tapse ..Eeeeee moj Zeljo
Srcu draga, boja PLAVA !

Refa1987
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:27 pm

Koje su igrači pi.čke mrtve. Izgubi nije problem ali da te neko ponižava i to ti bude okej ja bi se okanio fudbala odmah. **** te lopta Aston Vila jedva dobije Zrinjskog jer su ginuli a ove balerine isto p.ičke. Svaki napad njihov je opasnost za nas gol. Imaš dva stopera od 2 metra i skače ti igrač od 1.50 i daje ti gol. A kofol vježbaju ubacivanja pred svaku utakmicu. Jašarević, Alison, Cocalić, Biber, Ćosić, Mekić svi nek se okanu fudbala ima i drugih poslova. Bašić kao što rekoh izgubio se u svemu ovome. Živa katastrofa, svaka lopta na sredini je njihova bila. Al Jaber kad je ušao ko nešta smo malo i živnuli bili. Drljo je za Alisona - Pele.

Jacksparrow
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:28 pm

Da napomenem kad se 50k pomozi sa dvadeset maraka dobijemo milion maraka. Onda mozes placat igrace i srat sta hoces ako ne ispunjavaju svoje obaveze. Do tada budimo zadovoljni drljom kako pokusava isprve ubacit ili smirit loptu pa mu prodje ispod noge ili Mekica kako se ljuti nesto i mlatara rukicama.
FCŽ

Zvaka72
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:29 pm

Jeste li vi svjesni da mi nemamo igrača koji pravi razliku, niti jednog jedinog?! Ponekad Štila ako ga protivnik malo pusti i da mu prostora, ako mu se igra naravno, kao i Amoah ponekad kad hoće. A oni igrača koji pravi razliku imaju u svakoj liniji. I onda neko krivi trenera, a amateri i poluamateri igraju. Oni na svakoj poziciji imaju po NAJMANJE dva kvalitetna igrača, na nekim pozicijama i po trojicu. Mi imamo jednog lijevog beka (Jašarević) koji je jedva prosječan, i krilo (Ovčina) koje si primoran da stavljaš na bekove jer nema ko drugi pa se sa njim krpiš. Za skoro sve ove igrače večeras oni su platili obeštećenje, a mi Allysona iz treće lige preko probe doveli, jer je bio jedino krilo na probi a poslije Santosa nismo imali nikog pa je bilo daj šta daš. Oni da su bili pametniji i prošli put su nas mogli uzeti, a tad smo imali Santosa i Hodžića. Bolje su prošli derbi odigrali nego ovaj, al ovaj put su imali Gigovića.
Sve dok nama igrači dolaze "da pomognu Želji", nema od nas ništa. Pa yebo te, Štila, koliko god ga ja volio, hodat ne može. Boga molimo da napravi neki čarobni potez, nekad ga napravi, a nekad ga zatvore pa dobiješ ovo večeras. On kad ispadne, imaš veznjake koji nisu dovoljno dobri da zatvore kontru kad ih on u vatru baci i primiš gol. Odbrana nam ispada ko iz tramvaja, jedva čekam Selimovića, bar da malo stabilniji budemo.
Buraz sve si u pravu ali mi nemamo sredine večeras ti zatvorili Štilu a Mekić najgori igrač na terenu i ko bolan da ti organizuje napad Biber ili Ćosić Odbrana nam pravi greške zbog sredine jer nemamo destruktivca da prekida napade pa nam odbrana ponekad izgleda smiješno a to je upravo uočljivo kad ti protivnik igra brzu tranziciju i kontranapade a naši bekovi su u fazi napada.
To ja vidim kao amater, nije mi jasno kako to trener i igrači ne vide.
I prošle sezone kad Hodžić nije igrao ili je bio loš te utakmice smo gubili. Samo tada smo imali Santosa koji je x utakmica sam riješio. Što golovima što asistencijama ili kartonima.
Plava porodica me ubi u pojam.

igla
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:29 pm

Zahvaliti se brkatom truhlom moržu zvanom Amar Osim i svim njegovim sektašima koji su ga doveli tu u onim danima pobjede. Ima ih i na ovom forumu.

Ovo večeras je vaš poraz.

Maestro_1921
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:30 pm

Nabijem i ja i tebe i Amara. Iako mislim da si pogriješio, možda si mislio originalni post citirati. :D

fanaticZeljin
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:31 pm

ned okt 08, 2023 11:30 pm

Nabijem i ja i tebe i Amara. Iako mislim da si pogriješio, možda si mislio originalni post citirati. :D
A ovog bolida iznad tvog posta 😂
Srcu draga, boja PLAVA !

SanMan
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:36 pm

Ma jesmo pošteno zijanili, al trebalo je biti 2:1 za njih po igri, onaj Haračićev nam je mogo priznati, a onda nam ne bi dali treći. Ovdje nismo više ni očekivali (sem u snovima), i nije neko spec razočarenje
Treba se fokusirati na utakmice protiv Igmana, GOŠK-a, Sloge... . E ti porazi treba da nas brinu i više su nego tragični
Evo sad nam dolazi Zvjezda na Grbavicu a mi nismo sigurni u pobjedu - bruka komlet Želje - od Uprave, igrača trenera, svih uposlenika, pa i nas navijača koji smo dozvolili da do ovoga dođe

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:38 pm

Pa onaj ofsajd kad je dignut Amoahu uopste nije bio, izlazi sam na golmana a rezultat 0:0.
Željezničar ante portas !

Valter
Kontakt:

ned okt 08, 2023 11:38 pm

Ekipa smo koja je dala najmanje golova u prvih 10 kola u najslabijoj ligi Europe . U pet utakmica u gostima (uključujući Slobodu) dali samo samo jedan gol. Sramota Nermine pa da smo igrali i sa juniorima.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 61 gost.

Prijava