A šta su alternative? Kosorić koji prošlu tekmu kičmu slomi da izbije jednostavnu loptu iz 16, i opet ne uspije?Valter je napisao/la: ↑ned sep 03, 2023 10:21 pmNermine paša izvini, al preslabo je ovo. Dva pickasta gostovanja. Niđe, ništa, s niščim. Za ovoliko vrijeme u Želji mogao si izanalizirati mogučnosti Drine i koliko nas je bodova koštao. Dva zadnja gostovanja nas "pripazio". Mjesto na kojem igra je najosjetljivije u momčadi. Možeš pogriješiti jednu utakmicu, možeš i sljedecu, i onu poslije nje, ali kako i sljedecu narednu. Kada su pogodili stativu odlično je asistirao, bolje da su ga tada zabili. Al ustvari svejedno, sa ovakvim gostujućim izdanjima možemo igrati svaku 180 minuta al gola neće da bude. Objektivno je.bu nas sudije, nemaš igrače al onda barem pola ovih klupiraj a probaj sa tom nekom djecom iz omladinskog. Ma ustvari pišem vruć, nije ti lako, nije nam lako, al jbg mora se dalje.
Naravno Nermine podrška da ne bi bilo da ti tražim "glavu".
Nemamo mi taj roster još uvijek. Ne može se ni svaka utakmica taktički postaviti besprijekorno. Bašić je dobar, za naše pojmove odličan, ali nije Bielsa. Da jeste, znate i sami već...
Drina prošle sezone dugo bio bez greške. Vidjelo se da momak zna i hoće. Da li je samopouzdanje, da li je sprema - ne znam. Kakav je Jašarević bio prošlu sezonu? Tuta. Sad je to već bolje. Mufta nas izvadio zadnjih par kola direktno svojim odbranama, evo sad ni on nije za fudbal.
Sve mi smrdi da se probudio val koji (što namjerno/što radi ovog pljuvačkog mentaliteta koji imamo i koji nas potkopava svaki dan u svemu) će uskoro tjerati i prvog pismenog trenera nakon, evo ne znam, vi mi recite koliko godina.
Doduše, sad se zviždi našim igračima kod izmjena, tako da je sve tu jasno... Stpljenja i qrtza.