Sad još lažira i povredu na treninzima,da ga boli, a nakon svih pretraga i snimaka ništa apsolutno nema,neće da trenira a hoće da igra.damirfile je napisao/la:Prijavi se da to napisem.
Previše ja volim ovaj Klub da bi dozvolio da mu neko naudi i da se neko za.jebaje s njim. Nisam to dozvoljavao ni davne 2004 kada sam pisao o Moržu kao najvećem katilu Kluba, pa su mi prijetili, pljuvali, psovali, ali nikad nisam odustao od istine, a tako je i ovaj put. Lažni crnac mora ići čim prije!revolt je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:07 pmSad još lažira i povredu na treninzima,da ga boli, a nakon svih pretraga i snimaka ništa apsolutno nema,neće da trenira a hoće da igra.damirfile je napisao/la:Prijavi se da to napisem.
Hoće da ga damo za "badava"...
Nikad ne pravit zvijezde od igrača,samo Željo je bitan. Svaka čast za večeras svima. Ponosno je bilo gledati modernog Želju.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Hvala Klubu što je ispoštovao žrtve masakra u Gradačcu nepuštanjem pjesama prije tekme!Sulevelicanstveni je napisao/la:Cisto sumnjam da ce ista biti, ne ide mi nekako uz to.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 3:10 pmParola, poruka, minuta šutnje na tribini uz transparent MANIJACI UZ GRADAČAC bilo sta, tome se nadam i očekujem. Kad već država i grad Sarajevo nisu to u stanju, to odnManijaka se nadam, ne zahtijevam. Dobronamjerno mislim i nadam se.Sulevelicanstveni je napisao/la: Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk