Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2023 10:38 pm

salle86 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:35 pm
storm_raider je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:22 pm
salle86 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:42 pm

Ma iskreno vala nije neka pljačka ni da odu, ni da ostanu.
Znas li nekoga boljeg ko ce ih zamjeniti u tom slucaju?
Ne bih zaista o tome dovoljno mi je usrana veče, sedmica, mjesec, godina...nema potrebe
Ako smo spali na ove da se ne ugasimo, de da se i ugasimo više onda jer odlažemo neodgodivo onda. Ljudi rade nešto ok, daleko je to od idealnog. Ne kažem ni da su lopovi, neradnici i slično ali svako treba da ima odgovornost za nešto i da mu se sudi na osnovu toga onda. To što nisu izjavili da nam je cilj europa ih ne amnestira da su im mandati pod lupom ako ne odemo u nju. Jer nije njihovo samo da vraćaju dugove, ne znam eto koliko im sav taj mukotrpni posao oduzima vremena pa nemaju isto da se posvete nekim sitnicama koje se mogu popraviti, unaprijediti, dovesti do profesionalnog sa amaterskog nivoa, ali se eto to "nema kad".
No nejse, jedinstvo nam treba pa sad u tjeranju ili branjenu nebitno...
Ne mogu vise stvarno..., a mnogo toga imam za napisati, drugom prilikom ti odgovorim. Ziv bio.

Samo privatizacija.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:38 pm

Gdje bi bilo te uprave da nisu navijaci spasavali klub od gasenja ?
Hvala njima sto drze pozicije koje niko nece, ali dokle vise ovako da prezivljavamo i s kojim to argumentom mi odbijamo tih 51%, a kako mislimo namaci pare za sljedecu sezonu, kako se spasit poreske, pljenidbe imovine itd..
Teska vremena a mi nesposobni.

SamoNapad
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:41 pm

Ma danas smo imali sansi da ih dobijemo 2 razlike. Puno bolje smo odigrali ovu utakmicu u odnosu na onu u Mostaru. Prvi put ove sezone vidis da krila ulaze u sredinu otvara se prostor,daje gol iz povratne lopte. Definitivno ima nesto, druga prica je golman i ovi katastrofa golovi koje primamo. Da smo normalne glave mi bi kroz ligu mogli svasta napravit, imamo solidan raspored ali mislim da sad ide frka od psovanja po tribinama tjeranje uprave i slično. Mene samo zanima da li je nama stecaj moguc i kako uopste stojimo sa finansijama buduci da nismo prodali nikog a Evropa upitna?

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:42 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:05 pm
Šta sjever danas pjeva uprava napolje. Bože sačuvaj
Kad sam čuo, kosa mi se na glavi digla.. Bože me sačuvaj, ništa mi nismo naučili, ne mogu da vjerujem kakvih debila ima. I tako se grudva zakotrlja, pa kad nas lavina poklopi i zatrpa, kuku majko, šta nam je sa Željom, kad ćemo na zelenu granu...

salle86
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:43 pm

To da, definitivno. U bilo kojem obliku privatizacija.
Jer ovi sad nas mogu držati na nivou "slobode". Ako nam to paše, onda ok.
Lično bolje onda putem Čelika nego Slobode
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MATORI
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:44 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:02 pm
salle86 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:57 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:54 pm

Bolje da je sjever prozvao Upravu i pojedince koja je dovela do ovog stanja, a ne ljude koji su danas u Upravi i pokušavaju izvući klub iz dugova i problema.

Nikad mi do pameti nećemo doći, najlakše je sa tribina uzvikivati "Uprava napolje", a hvala Bogu imamo toliko čestitih i iskrenih da ih zamijene kvalitetno...jah

Kakav mentalitet, samo odraz stanja u kojem se društvo nalazi!
Nije sjever već 10-ak ljudi. Ali ako ne bude europe treba biti i na to spremno da zagrmi. Na koncu niko nije veći od Želje, moje neko lično mišljenje kako rekoh nije pljačka ni da odu ni da ostanu ovi
A daj mi navedi jedan razlog zašto kriviti ovu Upravu kojoj je prvenstvena zadaća da Klub izvuku iz dugovanja i ne uvedu u nova, odnosno stabilno poslovanje. Ja od ove Uprave kada su došli nisam ni očekivao Evropu, niti bih im to ikad stavio na teret da moraju obezbijediti. Sjećate li se Vi ljudi pod kojim okolnostima su ti ljudi ušli u Klub i sa čime se sve susreću, i uz to još da budemo toliko bezobrazni da tražimo Evropu pod moranje, dok je Klub idalje na ivici opstanka.

Izlazak u Evropu bi olakšao brži izlazak iz finansijske krize, a tjeranjem ovih ljudi (ne kažem da su idealni, treba nadogradnja, svakako) mi ćemo tek doći u problem da nećemo imati kapacitet ljudi koji su spremni baviti se spašavanjem Kluba.
Kakvih sve Zelji navijaca ima - izgleda da je za klub mjera onaj glavonja sto je doveo klub MINUTU do gubljenja licence i gasenja.
Ne mogu da vjerujem Boga mi.
Ova garnitura za kratko vrijeme smanjila obaveze kluba za milion maraka.
Heeeeeej milion.
Sad ce pametari reci j.ebo to trebali su rijesiti onih svih 10 ili koliko vec jos miliona.
....
Amare vrati se sve ti je oprosteno.
'Bem te zivote.

kokoška
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:45 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
kokoška je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:24 pm
blueheart je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:21 pm
ma mi moramo istrpiti ovog trenera.... naravno ako i on bude zelio nas trpiti.... pokusati pripremati ekipu za narednu godinu jer za ovu fali da se svasta poklopi, u malo vremena...
Cim on Bekrica ubacuje, necemo ga dugo trpiti....
A stani majstore, koga bi to ti ubacio umjesto Štilića?? Kosorića možda? Treba ti kreativac, glavni kreativac ti ne može više, umoran. Jedina zamjena na njegovoj poziciji, i bilo ko ko može iskreirati i stvoriti nešto, da li iz prekida ili nekim lucidnim potezom, je Bekrić. Normalno da će njega ubaciti, jer nema koga drugog. Čovjek je tu sedam dana, polako..
Prvo, covjek se vise ne bavi fudbalom, sto se moze primijetiti na prvu, zapustio se pomalo trenira rekreativno....Hahahahhah e cuj lucidnim potezom, samo cu reci bravo..za takve kao ti i jesu Bekrici i Kosorici, a ovaj nastavi li sa Bekricem kreativcem noga mu je ubrzo.

exbabilon
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:47 pm

Raja se zasitila tog osjecaja da vec godinama nista ne ocekujemo i nikakvih ambicija nemamo, samo da se ne ugasimo. Nije stvar ni poraza, danasnjeg ili bilo kojeg drugog, nego da smo konstantno u situaciji šuti, dobro je, moze biti gore, kakva Evropa, samo da ne ispadnemo, ne moze pita od govana, daj skupi para za licencu, vrati dug, odblokiraj racun.

Pitam se do kad cemo imati dobre posjete i podrsku navijaca na ovom nivou, ako nam i naredna sezona pocne bez ikakvih ambicija.

Privatizacija.

igla
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:48 pm

Pod broj jedan, evropa kroz ligu nije nedokučiva. Nakon večerašnje partije i fizičkog i psihičkog izdanja, ne očekujem je, ali je moguća.

Pod broj dva, nema nama bez investitora ništa. U svakom segmentu. Kad imaš pare, možeš nešto.

theoriginals
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:51 pm

Samo privatizacija kluba moze nesto promjeniti,a na tome se mora pocet radit...a vide valjda da vako vise ne ide ,ne moze se vječito vako to da se zna.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:53 pm

igla je napisao/la:
Pod broj jedan, evropa kroz ligu nije nedokučiva. Nakon večerašnje partije i fizičkog i psihičkog izdanja, ne očekujem je, ali je moguća.

Pod broj dva, nema nama bez investitora ništa. U svakom segmentu. Kad imaš pare, možeš nešto.
Bar smo pravili neke sanse nesto, bilo je finih akcija. Tesko se iz ovoga dici mentalno, ali Basic ne radi los posao, s obzirom da je tu 10-ak dana. Ako je neko bio u blizini, sta je Bender pricao sa nekim momcima na jugu? I ova izjava Basica za Hodzica jr., zar on nema kartone?

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:54 pm

kokoška je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:45 pm
kokoška je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:24 pm

Cim on Bekrica ubacuje, necemo ga dugo trpiti....
A stani majstore, koga bi to ti ubacio umjesto Štilića?? Kosorića možda? Treba ti kreativac, glavni kreativac ti ne može više, umoran. Jedina zamjena na njegovoj poziciji, i bilo ko ko može iskreirati i stvoriti nešto, da li iz prekida ili nekim lucidnim potezom, je Bekrić. Normalno da će njega ubaciti, jer nema koga drugog. Čovjek je tu sedam dana, polako..
Prvo, covjek se vise ne bavi fudbalom, sto se moze primijetiti na prvu, zapustio se pomalo trenira rekreativno....Hahahahhah e cuj lucidnim potezom, samo cu reci bravo..za takve kao ti i jesu Bekrici i Kosorici, a ovaj nastavi li sa Bekricem kreativcem noga mu je ubrzo.
Hahahahh kakav lik... I dalje nisi napisao koga bi ti ubacio. Ja kažem da je samo njega imao, zato mu ne zamjeram što ga je ubacio. Da je imao bilo koga drugog, a ubacio njega, onda bih i ja tu odluku doveo u pitanje. Slobodno pogledaj klupu, ni jednu zamjenu oslm njega nemaš za tu poziciju, pa razmisli koga bi ubacio. Sjeti se šta je taj "rekreativac" uradio na derbiju, u zadnjim minutama nam asistencijom i golom spasio utakmicu. A to mu je trebala biti oproštajna btw..

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2023 11:04 pm

Sami smo krivi, pojma nemamo.

U najbitnijem dijelu sezone mi pravimo smjenu trenera, unosimo nemir, gubimo konce.

Sad će neko reći, eto s Edisom bi uzeli. Mi smo samo trebali da budemo skromni i normalni. Pravimo pritisak, dižemo ambicije, apetite...
Skroz bespotrebno. Sad je već gotovo.

1921.ba
Kontakt:

sri apr 19, 2023 11:05 pm

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

thierryhenry21
Kontakt:

sri apr 19, 2023 11:06 pm

Ljudi koji su klub spasili od totalnog kolapsa i gašenja najmanje zaslužuju ovo što im se pruža. Mi smo izrazito glup narod i društvo, mi smo društvo koje želi sve i odmah i svi sve znaju.

Pustite ljude da rade svoj posao, prerano su nam se apetiti otvorili, prije par mjeseci nismo znali hoćemo li postojati. Zbog takvih "znalaca" koji pljuju svakoga i jesmo gdje jesmo.

Što se tiče Bašića, ja sam prezadovoljan ovim što je on napravio za 10 dana otkako je tu. Napokon igramo nešto a da to nije nabij na Santosa pa on šta uradi. Konačno da nešto i od Beće vidimo, a definitivno najveće zasluge za to idu Bašiću.
Samo sabura, izdići ćemo se iznad svega kao što smo i dosad. Ne može se klub nakon svega što su mu dušmani priredili "izliječiti" tako brzo. Potrebno je jako puno vremena i sabura.

Limvo te ljože.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2023 11:07 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:53 pm
igla je napisao/la:

Bar smo pravili neke sanse nesto, bilo je finih akcija. Tesko se iz ovoga dici mentalno, ali Basic ne radi los posao, s obzirom da je tu 10-ak dana. Ako je neko bio u blizini, sta je Bender pricao sa nekim momcima na jugu? I ova izjava Basica za Hodzica jr., zar on nema kartone?
Ma mi smo njih bili stjerali i trebali smo vrlo rano imati 2-0. Onda primaš onakav gol i to te presjeca i završava se tekma za nas. Sasvim je očekivano da onaj gol poljulja ionako nestabilnu ekipu.

Sramota je primiti onaj gol. Al to je ono naše kad ne ide onda baš ne ide.

thierryhenry21
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:

U najbitnijem dijelu sezone mi pravimo smjenu trenera, unosimo nemir, gubimo konce.

Sad će neko reći, eto s Edisom bi uzeli. Mi smo samo trebali da budemo skromni i normalni. Pravimo pritisak, dižemo ambicije, apetite...
Edis je trebao biti bivši prije godinu dana i to je jedina greška koju je uprava napravila, ali opet bolje ikad nego nikad. Bolje sad što je smijenjen nego na kraju sezone.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 19, 2023 11:11 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:19 pm
sri apr 19, 2023 10:08 pm
Maksimalna podrška treneru!!
Dati čovjeku odriješene ruke, da uigrava ekipu za sljedeću sezonu, da uradi šta treba, znanje ima. Na kraju sezone mu dati potpunu slobodu u selekciji igrača i pravljenju ekipe. I OBAVEZNO OBEZBJEDITI KVALITETNE PRIPREME, nek nađu sredstva kako znaju i umiju. Nek očisti ekipu od amatera, i zajedno sa Bekrićem dovede pojačanja koja su nam potrebna i koja se uklapaju u ekipu i naš stil igre koji će se do tada valjda bar malo iskristalisati.
Nema davanja "odrijesenih ruku", pa da svaki trener radi sta mu je volja zarad nekog kratkorocnog rezultata.

Mora se i njemu i svakom buducem treneru staviti do znanja da je INTERES kluba da igraju talentovani mladici i da svake godine klub MORA "proizvesti" 2-3 takva igraca minimalno.Od toga kluba treba da zivi, a ono novca koji se daje na 10 polovnjaka, dati u 2-3 ozbiljnija igraca koji ce igrati uz te mladice i nositi ih dok ne stasaju.
Ne pričam o nikakvom kratkoročnom rezultatu, nego DUGOROČNOM planu. Za mlade igrače se slažem, naravno. Bašić zna sa mladim igračima, sve je prošao, trenirao je i omladince, radio je i kao koordinator omladinskog pogona, bio i sportski direktor. Ne sumnjam da će on znati integrisati mlade igrače u prvu ekipu, uz saradnju sa Ćurićem kao direktorom OP-a. Ima znanje, ambiciozan je, i pun želje da nešto napravi sa nama. Zato kažem, dati mu odriješene ruke u selekciji igrača i konačno pravljenju sistema u ekipi i igri. Ne može ništa preko noći, minimalno dva prelazna roka i dvoje priprema, tek tad se može očekivati nešto. Moramo jednom prelomiti i istrpiti trenera, pružiti mu podršku i maksimalno stati iza njega, kako uprava, tako i navijači. Pa Mulalića smo trpili haman godinu i po, sad bar imamo trenera koji itekako ima znanja, a i želje da uči i dodatno se edukuje.

Simply Blue
Kontakt:

Edis nikad nije ni trebao dobiti drugu sansu, pa ne bi morali raspravljati o tajmingu otkaza, ili sto se popularno kaze, tjeranja
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Leon_Professional
Kontakt:

thierryhenry21 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:

Edis je trebao biti bivši prije godinu dana i to je jedina greška koju je uprava napravila, ali opet bolje ikad nego nikad. Bolje sad što je smijenjen nego na kraju sezone.
Mislim da nije bolje. Ali eto, svako ima svoje.

Svakako ne bih s njim u novu sezonu ušao. Ali priča, samo ga smijeni, ne mora nas niko voditi, evo gdje nas je dovelo i šta imamo. Ne ide to baš tako.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA i 42 gosta.

Prijava