Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2023 9:56 pm

Prvih 20-ak minuta nešto novo, svježe, pozitivno. Pas igra i pod pritiskom smo izlazili na kraj i iznosili loptu. Ali nakon glupog gola sve je opet palo u vodu. Znači treba nam golman koji neće primiti svaki yebeni šut, taman slijedeću branio Hasagić Bender ne smije na gol. Ista stvar i u napadu, ni Krpić ni Hodžić meda ne mogu, znači Haračić mora igrati ili u drugoj varijanti Amoa kao napadač. Za početak.
Nije još ništa gotovo, možemo biti četvrti ali kako stvari izgledaju to je gotovo nemoguće. No ništa nam drugo ne preostaje nego da se nadamo. Jbg
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

sri apr 19, 2023 9:57 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:54 pm
salle86 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:42 pm
storm_raider je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:38 pm

Nikad pameti doci...
Ma iskreno vala nije neka pljačka ni da odu, ni da ostanu.
Bolje da je sjever prozvao Upravu i pojedince koja je dovela do ovog stanja, a ne ljude koji su danas u Upravi i pokušavaju izvući klub iz dugova i problema.

Nikad mi do pameti nećemo doći, najlakše je sa tribina uzvikivati "Uprava napolje", a hvala Bogu imamo toliko čestitih i iskrenih da ih zamijene kvalitetno...jah

Kakav mentalitet, samo odraz stanja u kojem se društvo nalazi!
Nije sjever već 10-ak ljudi. Ali ako ne bude europe treba biti i na to spremno da zagrmi. Na koncu niko nije veći od Želje, moje neko lično mišljenje kako rekoh nije pljačka ni da odu ni da ostanu ovi
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MiroslavKruzik

sri apr 19, 2023 10:02 pm

salle86 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:57 pm
sri apr 19, 2023 9:54 pm
salle86 je napisao/la:

Bolje da je sjever prozvao Upravu i pojedince koja je dovela do ovog stanja, a ne ljude koji su danas u Upravi i pokušavaju izvući klub iz dugova i problema.

Nikad mi do pameti nećemo doći, najlakše je sa tribina uzvikivati "Uprava napolje", a hvala Bogu imamo toliko čestitih i iskrenih da ih zamijene kvalitetno...jah

Kakav mentalitet, samo odraz stanja u kojem se društvo nalazi!
Nije sjever već 10-ak ljudi. Ali ako ne bude europe treba biti i na to spremno da zagrmi. Na koncu niko nije veći od Želje, moje neko lično mišljenje kako rekoh nije pljačka ni da odu ni da ostanu ovi
A daj mi navedi jedan razlog zašto kriviti ovu Upravu kojoj je prvenstvena zadaća da Klub izvuku iz dugovanja i ne uvedu u nova, odnosno stabilno poslovanje. Ja od ove Uprave kada su došli nisam ni očekivao Evropu, niti bih im to ikad stavio na teret da moraju obezbijediti. Sjećate li se Vi ljudi pod kojim okolnostima su ti ljudi ušli u Klub i sa čime se sve susreću, i uz to još da budemo toliko bezobrazni da tražimo Evropu pod moranje, dok je Klub idalje na ivici opstanka.

Izlazak u Evropu bi olakšao brži izlazak iz finansijske krize, a tjeranjem ovih ljudi (ne kažem da su idealni, treba nadogradnja, svakako) mi ćemo tek doći u problem da nećemo imati kapacitet ljudi koji su spremni baviti se spašavanjem Kluba.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:02 pm

Samo privatizacija.

Sve ostalo je prodavanje mu.da pod bubrege...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:08 pm

Maksimalna podrška treneru!!
Dati čovjeku odriješene ruke, da uigrava ekipu za sljedeću sezonu, da uradi šta treba, znanje ima. Na kraju sezone mu dati potpunu slobodu u selekciji igrača i pravljenju ekipe. I OBAVEZNO OBEZBJEDITI KVALITETNE PRIPREME, nek nađu sredstva kako znaju i umiju. Nek očisti ekipu od amatera, i zajedno sa Bekrićem dovede pojačanja koja su nam potrebna i koja se uklapaju u ekipu i naš stil igre koji će se do tada valjda bar malo iskristalisati.

fcz
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:12 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:05 pm
Šta sjever danas pjeva uprava napolje. Bože sačuvaj
Nikad pameti doci...
E hajd sad budi siguran jesu li to "samo" glupani ili je mozda stanovita izdrndana zubarka skontala da joj i dalje nije dosta para pa njen impotentni pickolizac opet za sicu potkupljuje pudlice.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kokoška
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:15 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Dati čovjeku odriješene ruke, da uigrava ekipu za sljedeću sezonu, da uradi šta treba, znanje ima. Na kraju sezone mu dati potpunu slobodu u selekciji igrača i pravljenju ekipe. I OBAVEZNO OBEZBJEDITI KVALITETNE PRIPREME, nek nađu sredstva kako znaju i umiju. Nek očisti ekipu od amatera, i zajedno sa Bekrićem dovede pojačanja koja su nam potrebna i koja se uklapaju u ekipu i naš stil igre koji će se do tada valjda bar malo iskristalisati.
Ne moze Bekric zauzet igranjem fudbala, a i ovaj izgleda nema autoritet cim njemu Bekric igra, zivi cirkus, dok se ne privatizujemo bolje od ovoga necemo gledati.

ubaceni element
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:18 pm

Jao komentara na Basicevu izjavu na zvanicnoj. Ma mi smo prije svega papcine i neandertalci, bolje ni ne zasluzujemo od vojnika kluba koji nas tuze cim okrenu ledja.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:19 pm

Slažem se puna podrška Nerminu. Ako uspije čudom nekim u Evropu otići bit će ravno tituli

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:19 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Nema davanja "odrijesenih ruku", pa da svaki trener radi sta mu je volja zarad nekog kratkorocnog rezultata.

Mora se i njemu i svakom buducem treneru staviti do znanja da je INTERES kluba da igraju talentovani mladici i da svake godine klub MORA "proizvesti" 2-3 takva igraca minimalno.Od toga kluba treba da zivi, a ono novca koji se daje na 10 polovnjaka, dati u 2-3 ozbiljnija igraca koji ce igrati uz te mladice i nositi ih dok ne stasaju.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:20 pm

Cocalicu, hvala na svemu, dovidjenja i sretno ti bilo...

phpBB [video]
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

storm_raider
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:22 pm

salle86 je napisao/la:
thierryhenry21 je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:05 pm
Šta sjever danas pjeva uprava napolje. Bože sačuvaj
Nikad pameti doci...
Znas li nekoga boljeg ko ce ih zamjeniti u tom slucaju?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kokoška
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:24 pm

blueheart je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:21 pm
ma mi moramo istrpiti ovog trenera.... naravno ako i on bude zelio nas trpiti.... pokusati pripremati ekipu za narednu godinu jer za ovu fali da se svasta poklopi, u malo vremena...
Cim on Bekrica ubacuje, necemo ga dugo trpiti....

Grbavica
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:26 pm

salle86 je napisao/la:
Nikad pameti doci...
Otego se red do elektroprivrede... Sve biznismeni cekaju da udju u Zelju pa da im yebu majke razni konobari i njima slicni...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:28 pm

Mi generalno kao drustvo "zivimo" od bljeska do bljeska, nadamo se nekakvim cudotvorcima koji ce preporoditi ekipu za 7 dana, a sistem vezemo samo za Windows operativni sistem. Zivimo od Dzeke do Lane Pudar. I nazad. Kolektivna dubioza gdje mladost propada, gdje je postenje ismijano kao slabost, a bahatost docekana kao vrlina. Cemu se nadamo uopste i mozda bitnije - sa kojim pravom se nadamo?

storm_raider
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:31 pm

Grbavica je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:26 pm
salle86 je napisao/la:

Otego se red do elektroprivrede... Sve biznismeni cekaju da udju u Zelju pa da im yebu majke razni konobari i njima slicni...
Jedini red koji se otegao je onaj ispred ambasada...

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:34 pm

sri apr 19, 2023 8:43 pm
Diverzant je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:32 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri apr 19, 2023 8:28 pm
Santosu odmah papire dati...ne cekati ga vise ni sekunde...
I onom drugom isto...
Ma mi smo od neka Ronalda napravili
Ja tvrdim otkad je dosao da lik osim brzine apsolutno nista drugo nema
Eto protiv Sloge kad je blisato navodno, prvi gol je zamalo fulio i to prazan nafakaški pogodi stativu
Nek ide i on svi za njim nek se tjeraju u tri pičke materine
Pa dobro jeste l' Vi realni, ko je danas asistirao za gol Beće?

Šta hoćete Vi, Messija u liku Santosa da uzme predribla sve i zabije..daj ba budite realni, asistirao je, imao dva dobra šuta, nije on kriv što ljudi nemaju Bendera na golu nego kvalitetnog pouzdanog golmana. Nisu Santos i Štilić krivi jer Hodzić ne može da hoda,Jašarević koji ne liči na fudbalera nego zalutalog slučajnog prolaznika na terenu, nisu krivi dezorjentiranom Cocaliću kojeg se očito ne smije kritikovati ili ga pljuvanjem po Santosu amnestirate.
Dva velika intelektualca komentarisu Santosa..

salle86
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:35 pm

sri apr 19, 2023 10:22 pm
salle86 je napisao/la:

Nikad pameti doci...
Ne bih zaista o tome dovoljno mi je usrana veče, sedmica, mjesec, godina...nema potrebe
Ako smo spali na ove da se ne ugasimo, de da se i ugasimo više onda jer odlažemo neodgodivo onda. Ljudi rade nešto ok, daleko je to od idealnog. Ne kažem ni da su lopovi, neradnici i slično ali svako treba da ima odgovornost za nešto i da mu se sudi na osnovu toga onda. To što nisu izjavili da nam je cilj europa ih ne amnestira da su im mandati pod lupom ako ne odemo u nju. Jer nije njihovo samo da vraćaju dugove, ne znam eto koliko im sav taj mukotrpni posao oduzima vremena pa nemaju isto da se posvete nekim sitnicama koje se mogu popraviti, unaprijediti, dovesti do profesionalnog sa amaterskog nivoa, ali se eto to "nema kad".
No nejse, jedinstvo nam treba pa sad u tjeranju ili branjenu nebitno...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:35 pm

kokoška je napisao/la:
sri apr 19, 2023 10:24 pm
blueheart je napisao/la:
sri apr 19, 2023 9:21 pm
ma mi moramo istrpiti ovog trenera.... naravno ako i on bude zelio nas trpiti.... pokusati pripremati ekipu za narednu godinu jer za ovu fali da se svasta poklopi, u malo vremena...
Cim on Bekrica ubacuje, necemo ga dugo trpiti....
A stani majstore, koga bi to ti ubacio umjesto Štilića?? Kosorića možda? Treba ti kreativac, glavni kreativac ti ne može više, umoran. Jedina zamjena na njegovoj poziciji, i bilo ko ko može iskreirati i stvoriti nešto, da li iz prekida ili nekim lucidnim potezom, je Bekrić. Normalno da će njega ubaciti, jer nema koga drugog. Čovjek je tu sedam dana, polako..

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 19, 2023 10:36 pm

Ko god ima neki prijedlog ili ima zelju da investira novac u klub bujrum u ulicu bulevar Ivice Osima,vjerujem da ce vas ljudi docekati rasirenih ruku.
Sve sami znalci,treba vako treba nako a ne mozemo 5000 clanova skupiti a sve bi da komentarisemo i da se pitamo.
Ovo nam je svima nama cijena zbog bahatosti i nezahvalnosti kada smo imali sistem nije nam odgovaralo,sami smo krivi za ovo stanje u klubu.
Ovoj upravi hvala do neba sto je sacuvala klub od propasti i za svaku minutu koju odvajaju za klub i kroz koliko tuzba samo i nedaca su prosli i jos su tu a neki hajvan koji da 7 km za kartu ,daje sebi za pravo da nekog tjera, cisto da izbaci huju na nekom kada ne smije kuci.
Super nam je kakvi smo.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Okolele i 33 gosta.

Prijava