Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 04, 2023 7:42 pm

Bitna pobjeda, tri boda i vozdra. Nisam ni očekivao neku lijepu i lepršavu igru danas, pogotovo po ovakvom terenu. A i protiv Slobode je svaka utakmica rovovska bitka. Nismo ih pobijedili na Grbavici od 2018., po boljem terenu i sa boljim ekipama od ove, 5 godina nije malo. Zato nema potrebe kritikovati, idemo zgazit uhljupe.

JocoStokić
Kontakt:

sub mar 04, 2023 7:44 pm

Blue Boy sta kaze totalno suprotno se desi danas Krpa 85 minuta odlican presing onda prica da Santos treba bolje ,covjek iz nicega napravi penal.
Dzenis odlican govorio sam sa je za njega smrt sto ne igrab veznog ili cama.Iskreno dobra borba danas nije se moglo igrati tvrda je Sloboda. Edis je imao dobru zamisao da na Jusića i Šuberta gura Krpu i Drlju koji je brži samo ja nikako ne bi vadio Krpu zbog odbrane skoka. Igru briši bodove piši.
Ne daj ispred nikome!

JocoStokić
Kontakt:

sub mar 04, 2023 7:46 pm

AsharaK je napisao/la:
sub mar 04, 2023 6:35 pm
Jel zna neko od koje do koje godine je Jaganjac proveo kod nas?
Pioniri /Juniori ja mislim
Ne daj ispred nikome!

Valter
Kontakt:

sub mar 04, 2023 7:49 pm

Stara budalasta drtina kaže da neće ići na tekmu i opet ode. Za naše igre u posljednjim utakmicama i loše vrijeme, posjeta sasvim solidna.

Šta reči o utakmici kada iz jedne polušanse (Ara) upišeš pobjedu, igra bez igre. Neka neko pronađe razliku između ove zadnje četiri utakmice i ukaže na neku nadu da može biti bolje. Slijede pitari. Dan više odmora i relativno daleko gostovanje pitara u Široki brijeg mogu biti mala vaga na našoj strani, ali moraš imati i malkice znanja. Naši su kilavi do 70 minute a onda slobodan pad. Osim uigranosti, kondicija veliki problem.

Ovdje forumski stručnjaci kukaju za Drinom. E neka meni staroj neznalici pojasne kojom je to svojom zadnjom partijom Drina zaslužio da za njim mjaučete. Ne znam razlog što nije igrao, al da je falio i nije. I ovi što su igrali nisu nešto bolji, al nisu vala ni gori.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub mar 04, 2023 7:51 pm

Valter je napisao/la:
Stara budalasta drtina kaže da neće ići na tekmu i opet ode. Za naše igre u posljednjim utakmicama i loše vrijeme, posjeta sasvim solidna.

Šta reči o utakmici kada iz jedne polušanse (Ara) upišeš pobjedu, igra bez igre. Neka neko pronađe razliku između ove zadnje četiri utakmice i ukaže na neku nadu da može biti bolje. Slijede pitari. Dan više odmora i relativno daleko gostovanje pitara u Široki brijeg mogu biti mala vaga na našoj strani, ali moraš imati i malkice znanja. Naši su kilavi do 70 minute a onda slobodan pad. Osim uigranosti, kondicija veliki problem.

Ovdje forumski stručnjaci kukaju za Drinom. E neka meni staroj neznalici pojasne kojom je to svojom zadnjom partijom Drina zaslužio da za njim mjaučete. Ne znam razlog što nije igrao, al da je falio i nije. I ovi što su igrali nisu nešto bolji, al nisu vala ni gori.
Za Kosorica izmislio svijet. Kosoric kao da prvi put igra fudbal, svako izlijetanje na loptu je ispao,bespotrebni faulovi u skoku, nadam se da je Drina na klupi bio zbog kartona.

fcz
Kontakt:

sub mar 04, 2023 7:56 pm

Papanski protivnik, mi ocito pod rucnom tako da ja nisam nesto razocaran. Dovoljno je samo malo "zaskiljiti" pa da se ova pobjeda hladno okarakterise kao rutinska.

Dobro poznate slabosti smo ispoljili i danas - uzasno nesigurna odbrana (pa sta je vise, dragi Coca), jedno-te-isto igra, smusenost u zavrsnici.

Drljo, Santos, Dzenis, Amoah i Mekic najvise pokazali.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

blueboy
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:01 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
sub mar 04, 2023 7:20 pm
LARSSON je napisao/la:
sub mar 04, 2023 7:17 pm
Igra je i dobra bila kakva će biti ako Edis ostane. Santos pola ekipe.
Sad ce da vade statistiku kako je los santos.. Prihvatiti sve sto trazi za novi ugovor.
Prihvatiti sve što traži ako i on prihvati npr. 10 golova i 10 asistencija slijedeće sezone. Ok, danas izborio penal i jedan žuti karton i to je to. U drugom poluvremenu uprskao čistu kontru tri na dva sa svojim komplikovanjem. Da ne ispadne da ga nešto stalno kritikujem, ali stvarno mislim da mora davati više s obzirom na potencijal, a s obzirom na kvalitet lige brojke su mu mizerne.

Valter
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:12 pm

Valter je napisao/la:

Za Kosorica izmislio svijet. Kosoric kao da prvi put igra fudbal, svako izlijetanje na loptu je ispao,bespotrebni faulovi u skoku, nadam se da je Drina na klupi bio zbog kartona.
Uvijek je bilo interesantno kada ti neke stvari pojasni neko registrovan prije 30 dana.

Protiv Leotara primili gol, igrao Drina.
Protiv Igmana fasovali tri, igrao Drina.
Protiv Zvijezde opet gol, igrao Drina.
Danas ni jedan (nije igrao Drina), Sloboda imala jednu polušansu koju je spasio Kosorić.

Daleko da je Aco neko rješenje za Želju, al Drina je nešto slabija verzija Keme Osmankovića
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:13 pm

Mi moramo više koristiti Santosa sa ovim utrčavanjima, kad jedan PSG to igra, možemo i mi.
Mislim da je bolje od ove izolacije Santosa. Dodamo mu loptu, gdje je on široko i daleko od gola, pa da on sam nešto dribla.

blueboy
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:22 pm

Valter je napisao/la:
sub mar 04, 2023 8:12 pm
Valter je napisao/la:

Uvijek je bilo interesantno kada ti neke stvari pojasni neko registrovan prije 30 dana.

Protiv Leotara primili gol, igrao Drina.
Protiv Igmana fasovali tri, igrao Drina.
Protiv Zvijezde opet gol, igrao Drina.
Danas ni jedan (nije igrao Drina), Sloboda imala jednu polušansu koju je spasio Kosorić.

Daleko da je Aco neko rješenje za Želju, al Drina je nešto slabija verzija Keme Osmankovića
Al' ti sad fino izvuče utakmice koje ti pašu. Nismo primili gol na Grbavici protiv zadnje ekipe na tabeli i to je mjerilo? Ne sjećaš se Acinih katastrofa s početka sezone kad smo ga bukvalno puškom otjerali na klupu? Drinina nesigurnost se poklopila i sa Cocinim lošijim partijama, a čim je jedan stoper nesiguran odmah i drugi kašljuca. Imaš ti materijala u ekipi za kritiku koliko hoćeš, mimo Drine.

igla
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:23 pm

Ne postoji lošiji trener od Edisa u ligi.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:25 pm

igla je napisao/la:
Za Edisa Murinjo

slika

svraka
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:26 pm

Dobro ba ko da smo izgubili, sta vas trese?
Imal sta dobro da se dogodilo, samo pljuvacka neka radi.
Spominjao se na forumu maksimovic, danas gledam leotar sa onim sudjenjem, ne moze do tri boda. Sve je to u pet deka.

Dva najbolja igraca nam nisu u rosteru. Bicemo jaci. Idemo dalje.
Forza 1921!

Oda majstore!

svraka
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:27 pm

LARSSON je napisao/la:
igla je napisao/la:
Za Edisa Murinjo

slika
Pozitivno me iznenadio.
Forza 1921!

Oda majstore!

igla
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:31 pm

Može li mi neko reći šta je naša vizija u igri? Koji je naš napadački plan? Šta je to za nas karakteristično?

Da li je jedino što imamo "dodaj krilu u noge i čekaj da ga neko faulira"? To je vrh koji možemo sa bivšim reprezentativcima u ekipi?

Valter
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:33 pm

Ja ne kritikujem Drinu (čisti prosjek u igri), ja kritikujem one koji mjauču tri stranice što Drina danas nije igrao.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:39 pm

svraka je napisao/la:
sub mar 04, 2023 8:27 pm
LARSSON je napisao/la:
igla je napisao/la:
Za Edisa Murinjo

slika
Pozitivno me iznenadio.
Statistika Nedima

slika

Statistika Edisa

slika

Više pobjeda i više datih golova u manje utakmica.

Ako gledamo samo Premijer Ligu

slika

slika

Za Edisa Guardiola glavom i opancima

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub mar 04, 2023 8:59 pm

Da li je neko gledao Velez maloprije, rezultat nikako na ruku, priblizili su se na dva boda. Sutra bi x najvise odgovarao u Listici.

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 04, 2023 9:00 pm

Samo okomitosti vise u igri, daj krilima loptu u prostor nemora se lopta primiti na liniji. Ima danasnja utakmica stvari koje se mogu analizirati
Primjer . 1 Kpric kad uđe u sredinu po loptu otvori se prostor da krila uđu okomito prema golu (mislim da je tako i penal bio)
Amoah mislim da vise voli takve situacije.
Primjer 2. Ako odbrana stoji Visoko bukvalno možes loptu gurnu između stopera i beka to smo imali protivi Igmana kad je Amoah krenu na golmana.
Samo te stvari treba trenirat duže da se razvije šablon.

1921.ba
Kontakt:

sub mar 04, 2023 9:01 pm

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: gavran, pestabudimpesta i 41 gost.

Prijava