Za Kosorica izmislio svijet. Kosoric kao da prvi put igra fudbal, svako izlijetanje na loptu je ispao,bespotrebni faulovi u skoku, nadam se da je Drina na klupi bio zbog kartona.Valter je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 7:49 pmStara budalasta drtina kaže da neće ići na tekmu i opet ode. Za naše igre u posljednjim utakmicama i loše vrijeme, posjeta sasvim solidna.
Šta reči o utakmici kada iz jedne polušanse (Ara) upišeš pobjedu, igra bez igre. Neka neko pronađe razliku između ove zadnje četiri utakmice i ukaže na neku nadu da može biti bolje. Slijede pitari. Dan više odmora i relativno daleko gostovanje pitara u Široki brijeg mogu biti mala vaga na našoj strani, ali moraš imati i malkice znanja. Naši su kilavi do 70 minute a onda slobodan pad. Osim uigranosti, kondicija veliki problem.
Ovdje forumski stručnjaci kukaju za Drinom. E neka meni staroj neznalici pojasne kojom je to svojom zadnjom partijom Drina zaslužio da za njim mjaučete. Ne znam razlog što nije igrao, al da je falio i nije. I ovi što su igrali nisu nešto bolji, al nisu vala ni gori.
Prihvatiti sve što traži ako i on prihvati npr. 10 golova i 10 asistencija slijedeće sezone. Ok, danas izborio penal i jedan žuti karton i to je to. U drugom poluvremenu uprskao čistu kontru tri na dva sa svojim komplikovanjem. Da ne ispadne da ga nešto stalno kritikujem, ali stvarno mislim da mora davati više s obzirom na potencijal, a s obzirom na kvalitet lige brojke su mu mizerne.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 7:20 pmSad ce da vade statistiku kako je los santos.. Prihvatiti sve sto trazi za novi ugovor.
Uvijek je bilo interesantno kada ti neke stvari pojasni neko registrovan prije 30 dana.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 7:51 pmZa Kosorica izmislio svijet. Kosoric kao da prvi put igra fudbal, svako izlijetanje na loptu je ispao,bespotrebni faulovi u skoku, nadam se da je Drina na klupi bio zbog kartona.Valter je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 7:49 pmStara budalasta drtina kaže da neće ići na tekmu i opet ode. Za naše igre u posljednjim utakmicama i loše vrijeme, posjeta sasvim solidna.
Šta reči o utakmici kada iz jedne polušanse (Ara) upišeš pobjedu, igra bez igre. Neka neko pronađe razliku između ove zadnje četiri utakmice i ukaže na neku nadu da može biti bolje. Slijede pitari. Dan više odmora i relativno daleko gostovanje pitara u Široki brijeg mogu biti mala vaga na našoj strani, ali moraš imati i malkice znanja. Naši su kilavi do 70 minute a onda slobodan pad. Osim uigranosti, kondicija veliki problem.
Ovdje forumski stručnjaci kukaju za Drinom. E neka meni staroj neznalici pojasne kojom je to svojom zadnjom partijom Drina zaslužio da za njim mjaučete. Ne znam razlog što nije igrao, al da je falio i nije. I ovi što su igrali nisu nešto bolji, al nisu vala ni gori.
Al' ti sad fino izvuče utakmice koje ti pašu. Nismo primili gol na Grbavici protiv zadnje ekipe na tabeli i to je mjerilo? Ne sjećaš se Acinih katastrofa s početka sezone kad smo ga bukvalno puškom otjerali na klupu? Drinina nesigurnost se poklopila i sa Cocinim lošijim partijama, a čim je jedan stoper nesiguran odmah i drugi kašljuca. Imaš ti materijala u ekipi za kritiku koliko hoćeš, mimo Drine.Valter je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 8:12 pmUvijek je bilo interesantno kada ti neke stvari pojasni neko registrovan prije 30 dana.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 7:51 pmZa Kosorica izmislio svijet. Kosoric kao da prvi put igra fudbal, svako izlijetanje na loptu je ispao,bespotrebni faulovi u skoku, nadam se da je Drina na klupi bio zbog kartona.Valter je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 7:49 pmStara budalasta drtina kaže da neće ići na tekmu i opet ode. Za naše igre u posljednjim utakmicama i loše vrijeme, posjeta sasvim solidna.
Protiv Leotara primili gol, igrao Drina.
Protiv Igmana fasovali tri, igrao Drina.
Protiv Zvijezde opet gol, igrao Drina.
Danas ni jedan (nije igrao Drina), Sloboda imala jednu polušansu koju je spasio Kosorić.
Daleko da je Aco neko rješenje za Želju, al Drina je nešto slabija verzija Keme Osmankovića
Statistika Nedima