Zauzete linije brate
Ma sve ok nema nista od njega ali neka izadju iz kluba i neka kazu.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:01 pmMa nema ništa od njega 99%. Neka nam je Bog na pomoći od januara
Tada izadje članak, naravno plačeni, kako je Sarajevo otelo biser bosanskohercegovačkog fudbala. Tada sam ovima u Sarajevu rekao da ako on postane fudbaler da ću sam sebi otsjeći nogu. Još nam plate pofinu cifru kao naknadu za treniranje.
Uprava mora da odradi dvije stvari. Ako ne odrade, Diglisića ni luk jeo ni luk mirisao ispasti će kriv ako se klub ne oglasi na vrijeme.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:01 pmMa nema ništa od njega 99%. Neka nam je Bog na pomoći od januara
Ma brate vidiš da sute. Neki dan predsjednik kaže pregovaraju još sa nekim, a na Skupštini kazu od 5 ponuda samo Eldin može proći ova 4 odbijena. Nema puno vremena i brzo će decembar a onda ode sve na dobosSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:08 pmMa sve ok nema nista od njega ali neka izadju iz kluba i neka kazu.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:01 pmMa nema ništa od njega 99%. Neka nam je Bog na pomoći od januara
Bio je Zeljo prije Eldina, Zelje ce biti i bez Eldina.
Mene samo nervira sto se Eldin nije nikako oglasio.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:15 pmMa brate vidiš da sute. Neki dan predsjednik kaže pregovaraju još sa nekim, a na Skupštini kazu od 5 ponuda samo Eldin može proći ova 4 odbijena. Nema puno vremena i brzo će decembar a onda ode sve na dobosSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:08 pmMa sve ok nema nista od njega ali neka izadju iz kluba i neka kazu.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:01 pmMa nema ništa od njega 99%. Neka nam je Bog na pomoći od januara
Navodno se ne javlja nikome na telefon.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:19 pmMene samo nervira sto se Eldin nije nikako oglasio.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:15 pmMa brate vidiš da sute. Neki dan predsjednik kaže pregovaraju još sa nekim, a na Skupštini kazu od 5 ponuda samo Eldin može proći ova 4 odbijena. Nema puno vremena i brzo će decembar a onda ode sve na dobosSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:08 pm
Ma sve ok nema nista od njega ali neka izadju iz kluba i neka kazu.
Rekli su 5-10 dana pa hajmo iscekati i to pa cemo vidjeti
Meni je plata 10.08., a ja taj dan čekam iz drugog razloga. Al' hajde, ako ne šarne Eldin, makar će plata biti
Momak u sustini nije bio los fudbaler, ali ubio ga njegov ego "ja sam najbolji pusite kura c" i to sto mh otac mislio de ja guardiola pa bi svima da komandujeNorsborg je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 4:10 pmTada izadje članak, naravno plačeni, kako je Sarajevo otelo biser bosanskohercegovačkog fudbala. Tada sam ovima u Sarajevu rekao da ako on postane fudbaler da ću sam sebi otsjeći nogu. Još nam plate pofinu cifru kao naknadu za treniranje.
Od preletača koje roditelji vodaju ko stoku na pijacu gotovo po pravilu ne bude ništa.
Jel to zvanicno da se ne javlja ili je neko lupio?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 6:06 pmDick lizic. Zavlaci te godinu haman i ne javlja se ma idi se u pm da si sejh Mansur