čet avg 04, 2022 11:36 am
Kad se samo sjetim sta su mi neki pricali za tog Tanovica, ja sam mislio da u Novom Sarajevu nece biti nezaposlenog covjeka, rupe na cesti niti zivog komarca. Ponekad zaboravim da ne postoji dobar politicar.
A sto se tice Bekrica, i po meni je neopravdano sto je on vec godinama drzavni neprijatelj broj 1. Jedino s cim se slazem je da je vrijeme da se polako "seli" na neku drugu funkciju a eto, kako se prica, on to vec i radi. Ocigledno uspjesno. Pljuvao Slavka? Naravno, svi smo kad smo shvatili da je smrad. On ga je znao licno pa je to valjda shvatio prije. Igrao je za druge klubove kao profesionalac i koliko god mi to u tom momentu smetalo, i tad se uvijek odnosio s maksimalnim postovanjem prema nama. A u Zeljinom dresu nikad nije zabusavao, o Zelji je uvijek govorio samo najbolje i nikad nije bilo ni govora o nekim tuzbama - a vjerujem da mu se, kao i svima, dugovalo/duguje.
Meni je puno veci problem sto je u klubu i dalje osmica. E od takvih sklopova mozes ocekivati bas svasta.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.