Da se situacija u Velezu drugacije odigrala sa trenerom, on bi vjerovatno ko pomocnik bio tamo.
Kod nas ga niko nije zvao do prije 10 dana, mozda se nesto promijenilo...
Da se situacija u Velezu drugacije odigrala sa trenerom, on bi vjerovatno ko pomocnik bio tamo.
Nadam se da ce i ostat pusti snovi sa cocalićem na zadnjem veznomAmar927 je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:22 pmNema se sta zamjeriti veceras,bili smo bolji,crveni cist ,nemoguće da za onaj start nije dao karton ...peh nas prati j posljednje vrijeme pa to je nevjerojatno...razočaranje Beganovic i Mekic ...kako Edis rece radi se na tome da se dovede napadaca ali Edise pokusaj sa Hamzom Jaganjcem !!!
Pusti snovi
Bender
Galic. Drina. Zukanović. Malic
Hodzic. Cocalic
Amoah. Štilic. Santos
Jaganjac
Baš tako. Igrati ili ne igrati Europi je velika razlika, nas bi Europa opet izdigla na neki eto nivo. Kvalitet nije da smo toliki ali konkurencija je isto tako zaqrac i moramo uraditi sve da se uguramo nekako u tak voz...ako želimo sebi dobrofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:23 pmTotalno pogrešno razmisljanje , po meni su samo kone i lazni Mostarci level iznad , a svi mi ostali u 5 deka gore doleSimply Blue je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:16 pmMa jebes ga, dok god je tu Igman, Leotar, Sloboda, Sloga..ja sam miran manje vise![]()
Ovakve stvari me vise ni ne pogadjaju
100% glavu gore, mi imamo jos bruku prostora da unaprijedimo igru prema naprijed, i hocemo. 3 kola su tek iza nas, mene je vise strah sudija nego kvaliteta bilo kog protivnika u ligifanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:23 pmTotalno pogrešno razmisljanje , po meni su samo kone i lazni Mostarci level iznad , a svi mi ostali u 5 deka gore doleSimply Blue je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:16 pmMa jebes ga, dok god je tu Igman, Leotar, Sloboda, Sloga..ja sam miran manje vise![]()
Ovakve stvari me vise ni ne pogadjaju
Za veznjake koje imamo u ekipi izuzev Hodzica je Xabi Alonso ...pasa pogledaj malo njegovo kretanje,pas igru a u karijeri je jedan period igrao tu pozicijuDiverzant je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:25 pmNadam se da ce i ostat pusti snovi sa cocalićem na zadnjem veznomAmar927 je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:22 pmNema se sta zamjeriti veceras,bili smo bolji,crveni cist ,nemoguće da za onaj start nije dao karton ...peh nas prati j posljednje vrijeme pa to je nevjerojatno...razočaranje Beganovic i Mekic ...kako Edis rece radi se na tome da se dovede napadaca ali Edise pokusaj sa Hamzom Jaganjcem !!!
Pusti snovi
Bender
Hodzic. Cocalic
Amoah. Štilic. Santos
Jaganjac
Jaganjac prije BeganovićaAmar927 je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 11:22 pmNema se sta zamjeriti veceras,bili smo bolji,crveni cist ,nemoguće da za onaj start nije dao karton ...peh nas prati j posljednje vrijeme pa to je nevjerojatno...razočaranje Beganovic i Mekic ...kako Edis rece radi se na tome da se dovede napadaca ali Edise pokusaj sa Hamzom Jaganjcem !!!
Pusti snovi
Bender
Hodzic. Cocalic
Amoah. Štilic. Santos
Jaganjac
Sa 20 godina dijete i jos pritom super fudbaleri, pa mi treba da se izgasimo.santakuruz je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 10:26 pmTi si idealan primjer svega onoga sto nas unazadjuje i zbog cega nikad necemo izaci iz ove zabokrecine zvane balkanski mentalitet. Znaci tebi je ok doci na utakmicu i jeb.vati majku djetetu od 19-20 godina jer ti smatras da ga neko gura. Ja njih ne branim jer tvrdim da su super fudbaleri, kazem da je sramota svom igracu u utakmici u kojoj vodis psovati majku. To samo totalni nepismeni, krezavi debil moze raditi. S druge strane ja kritikujem Cocalicev nerezonski potez, pritom mi ni na kraj pameti recimo ne bi bilo psovati mu majku na utakmici. Neko gore spomenu Stilicevo znanje. Slazem se, covjek ima vrhunsku karijeru, nogometni je znalac ali on vise ne moze igrati fudbal, barem ne na nivou koji se od njega ocekuje. On ne moze potrcati, ne moze dobiti duel, zbog nedostatka snage ima manjak koncentracije i gubi lopte, fula 100%sanse. On nije igrac koji se trgnuti i popraviti fizicku spremu, moze bito samo losiji.kokoška je napisao/la:Zamisli strucnjak on Cocalica kritikuje a brani ovu dvojicu hadaljcica koje neko zivotom gura vec dvije godine. Prvo Cocalic je doktor fudbala ja ne znam kako se covjeku igra sa ovim neznalicama a drugo ova dvojica antifudbalera dvije godine igraju i nisu nista pokazali osim neznanja i jos uvijek ih nisu otjerali i to po usima sve do ispred stadiona.santakuruz je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 9:37 pmStilic da imalo drzi do sebe, oprostio bi se. On jednostavno vise ne moze igrati fudbal.
Cocalic i Kosoric kao najiskusniji su trebali smiriti situaciju zadnjih 5-6 minuta, umjesto toga 2-3 ciste lopte u situaciji kad su bili sami, bez protivnickog pritiska daju loptu igracima Sirokog. Nije mi jasno da iskusan igrac kao Cocalic, visoku loptu u zadnjoj minuti kad na 15 metara od tebe nema protivnickog igraca, glavom ispucavas pravo igracu Sirokog. Iz toga ljudi kreiraju napad i zabiju ti go.
Pored svega, sramota je da se Beci i Subasicu sa sjevera psuje majka. Sramota....
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Dzenis nije spic i ono sto on igra je neka nedefinisana pozicija. U sustini igrac manje. Pa za sedamdesetak minuta nije imo 10 kontakata sa loptom. Kad treba da je u 16 on je negdje na centru, kad se treba spustiti po loptu on se negdje zavuce, o zracnim duelima da i ne govorim. Drag mi je zbog onog gola iz Budimpeste, ali stvarno ne znam na koju foru on nama igra to sto igra. Pa onaj Haracic je za 3 minute na terenu uradio vise nego Dzenis, a ni ovaj nije bio nista posebno, ali se makar zna kretati, otvoriti prostor, izvuci stopera, spustiti loptu glavom.Hare79 je napisao/la:Dzenis nije igrac prevage, ne igra na svojo poziciji, nisam ni ja neki ljubitelj njega, al je solidno odigrao i danas i u Mostaru. Ne komplikuje, nudi se stalno, proigra iz prve uvijek tacno, ustopa pa fino proslijedi na stranu, nije los nikako s obzirom na kojoj poziciji igra i na svoje fizicke karakteristike.
Muftic ispade ok, s obzirom kako su ljudi crnjacili kad je trebao stati na gol. Umjesto sto je nase dijetw da ga raja bas podrzi mi nabijamo komplekse djeci koju hocemo sutra da prodamo.
Malic, aco, coca, galic su bili ok, hodzic i mekic prosjek danas, gasal preporodjen, odlican prijem i prvi korak, stila ne bi trebao igrati vise od 60 min, jednostavno nema kuveta za vise, santosu odmah ponuditi novi ugovor, kad god ima loptu napravi priliku, odavno nismo imali onako brzog igraca, nadam se da ce Amoah biti slican, subasic nije los kad igra 10ku...
Kad bi Zuka dosao pitanje je sta bi igrao i ko bi na klupu preselio, lijevi bek il jedan od stopera? Sta vi mislite?