SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 10:44 pm
Kospa je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 10:38 pm
A jeste se Edisu naklatili fkt. Razumijem mozda je limitiran ali ovo nije humano brate. Sve sto je rekao na pressu stoji 100%
ne vjerujem da je ijedan navijac napustio stadion razocaran u igru i zalaganje, meni nije tako djelovalo.
fulimo bruku sansi, sudija nas zakolje da valja i onda hladan tus u zadnjoj sekundi utakmice.
Kojom brate igrom? Igrala su tri igraca i to je to...pojedinci nisu za 1. Lige Federacije a ne za Zelju.
Da nema Santosa mi centra ne bi mogli preci...usli su Subasic i Hajdarevic bolje da nisu, ograniceni igraci do maksimuma.
Ali eto nadamo se Eldinu i onda da krene cistka
brate moj onda nismo istu utakmicu gledali.
Mekic - vrhunski
Galic nenadjebiv
Hodzic nenadjebiv
gasal na drogama
cocalic,malic i aco solidni
Santos- babo
Dzenis solidan jbg, onaj Haracic nam vise pase
meni je Stila jedino ispod nivoa bio. promasene sanse, reakcija po primanju lopte i radijus kretanja manji od sestara al jbg
Kada je igrac limitiran trkom i zalaganjem barem dio toga moze pokriti i to zamjeram Beci i Subasicu pogotovo jer sad kad su mladi treba da pucaju od snage i da grizu
Ja sam ko govno izasao sa stadiona ali nakod dugo vremena ne zbog igre, gluposti i nezalaganja.
Bili smo puno bolji i zasluzili pobjedu od 2 razlike min. al to je fudbal, fasisti nisu sanse da valja napravili. kad dodas tome mrtvog sudiju, jebenu nesrecu i go u 95 min
dobijes ovo veceras
bice bolje aBd, raduje me raja, atmosfera bice ovo aBd dobro, dolazi i Amoah
VTZ
... Godine života svoga tebi dao sam...