Ma mi smo ocito svima posljednja rupa na svirali. Hvala igracima, Edisu i upravi sto su tu u ovim momentima. Sta god da urade, od mene im je halal.
Ma mi smo ocito svima posljednja rupa na svirali. Hvala igracima, Edisu i upravi sto su tu u ovim momentima. Sta god da urade, od mene im je halal.
Trebaš pitat ovog interpkucijskog znaka kojem je bekrić legenda kluba
Ma mi smo mahala klub postali i zato jesi tu gdje jesi...kakav ba Dzenis i ozbiljan fudbal...kome ce uzeti mjesto u prvih 11?
Mahala in d hausSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 4:59 pmMa mi smo mahala klub postali i zato jesi tu gdje jesi...kakav ba Dzenis i ozbiljan fudbal...kome ce uzeti mjesto u prvih 11?
Jel i Nedo Turkovic legenda pitam za druga![]()
Ja, a i mislim da svi ostali pamtimo Dzenisa po lijepom, a to je pogodak Ferencu. Hajmo sacekati da momak odigra koju utakmicu, pa da ga ocjenjujemo po tome.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 4:59 pmMa mi smo mahala klub postali i zato jesi tu gdje jesi...kakav ba Dzenis i ozbiljan fudbal...kome ce uzeti mjesto u prvih 11?
Jel i Nedo Turkovic legenda pitam za druga![]()
Ma isto su i za Zebu govorili kada nam je dao gol za 1 1 na Grbavici.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 4:01 pmMa naravno da ne, nego na spomen Bekrića meni je ovo ostalo kao prva asocijacija hahaha , samo eto to ne mogu prevaliti što se desilo. Čak sam to i njemu jednom prilikom rekao, naravno kroz zafrkanciju je sve bilo...svakako da su drugi faktori trebali to sve spriječiti, nego mene ovamo ljudski ubi što još nisam procesuirao taj dobijeni meč i milion upitnika iznad glave. Ne mogu ni zamislit kako je Adzemu, Bogičeviću itd, ali to je fudbal,jbg.svraka je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 2:21 pmZnaci Bekrija nam je tu kriv, nisu igraci i trener. Zeznuto je cuvati 3 0 u 88 minutiBosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 1:02 pmSamire Bekriću ne halalim ti onoliko zalaganje, želju za golom u Mostaru i 3:3, to još nisam pogledao od završetka tekme.
Hodza, ja mu ne halalim.![]()
A isto tako tako kada bi se uzela statistika mislim da je on igrac sa najvise pretrpljenih faulova u nasem timu. Znaju i ostali koga treba cuvati i kako. Da mu fali vise trke, fali. To smo govorili i kada je tek dosao, igrac je poteza, valjda ce trenutni napadaci znati iskoristiti to.blueboy je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 4:04 pmTo što ste vas trojica napisali po automatizmu ne znači da ste u pravu, pronaći će se ovdje trideset kako ti kažeš "stručnjaka" koji će ponoviti isto ovo što ja pišem. Iza svakog tog namještenog Štilićevog zicera stoje barem tri olako izgubljene lopte, najviše iz razloga jer nije u dobrom fizičkom stanju, odnosno nema moć da izdrži ozbiljan duel. Niko ne spori da je majstor, ali način na koji on igra sve teže prolazi i u ovoj močvari od lige i ako nije u dobrom fizičkom stanju nije bitan faktor u igri. Ne može se čekati samo neki korner ili slobodan udarac, to je davno prevaziđeno, moraš imati 11 igrača na terenu u svakom smislu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 12:51 pmBukvalno to što ste vas dvojica napisali napisao i ja sinoć, ali džaba objašnjavati "stručnjacima" ispred malih ekrana.. Štila je igrač poteza, njegovi primarni zadaci na terenu su prekidi i zadnji pas, i pored toga se i trudio i trčao, nerijetko se vraćao po loptu na našu polovinu i iznosio je, iako bi to trebali zadnji vezni koji su nam često znali zakazati pa je on to radio. Svaku utakmicu je namjestio minimalno jedan zicer, nerijetko po dva ili tri, druga je stvar što mi nismo imali napadača koji bi to pospremio u gol jer nam je u napadu igrao centralni veznjak. O kretnjama i postavljanju da ne pričam, što Sky reče, ko je igrao fudbal zna na o čemu se govori i na šta se misli. On je svakako veliki sportista i drži do sebe, ne povrijeđuje se, odigrao je ovu polusezonu u kontinuitetu nakon što prošlu nije igrao nikako i plus sad ljetne pripreme kad odradi, bit ce itekako spreman, samo trebaju dobra krila i napadač i da ovi iza njega obavljaju svoj posao kako treba..Sky1 je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 11:38 am
Pa pljuju brate ovi koji ne idu na utakmice, da odu i pogledaju, bar jednu uzivo, vidjeli bi da je Štila ubjedljivo najbolji naš igrač na terenu. Onakve kretnje nema nijedan igrač u ovoj ligi, a ko je igrao fidbal zna o čemu govirim. Plus trči vrati se do našeg gola, a svku tekmu je kreirao najmanje dvije prilike, samo da smo imali blja krila i napadače, tek bi tada do izražaja došlo njegovo majstorstvo.
Vec sam naveo razloge zbog kojih smatram da je Bekrija legenda, nemam namjeru da se ponavljam.
Je li se to pocelo vjerovati slinanu???ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 5:55 pmEvo vidjet cemo ako Mesa uzme Sochaux to znaci da nema nista od decka iz Amerike
Možete se vi na glavu nasaditi i epitetima "stručnjaka" pokušati nekog poniziti ili pojačati svoju argumentaciju, ali trenutni Štila je drven i propao igrač.svraka je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 5:40 pmA isto tako tako kada bi se uzela statistika mislim da je on igrac sa najvise pretrpljenih faulova u nasem timu. Znaju i ostali koga treba cuvati i kako. Da mu fali vise trke, fali. To smo govorili i kada je tek dosao, igrac je poteza, valjda ce trenutni napadaci znati iskoristiti to.blueboy je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 4:04 pmTo što ste vas trojica napisali po automatizmu ne znači da ste u pravu, pronaći će se ovdje trideset kako ti kažeš "stručnjaka" koji će ponoviti isto ovo što ja pišem. Iza svakog tog namještenog Štilićevog zicera stoje barem tri olako izgubljene lopte, najviše iz razloga jer nije u dobrom fizičkom stanju, odnosno nema moć da izdrži ozbiljan duel. Niko ne spori da je majstor, ali način na koji on igra sve teže prolazi i u ovoj močvari od lige i ako nije u dobrom fizičkom stanju nije bitan faktor u igri. Ne može se čekati samo neki korner ili slobodan udarac, to je davno prevaziđeno, moraš imati 11 igrača na terenu u svakom smislu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 12:51 pm
Bukvalno to što ste vas dvojica napisali napisao i ja sinoć, ali džaba objašnjavati "stručnjacima" ispred malih ekrana.. Štila je igrač poteza, njegovi primarni zadaci na terenu su prekidi i zadnji pas, i pored toga se i trudio i trčao, nerijetko se vraćao po loptu na našu polovinu i iznosio je, iako bi to trebali zadnji vezni koji su nam često znali zakazati pa je on to radio. Svaku utakmicu je namjestio minimalno jedan zicer, nerijetko po dva ili tri, druga je stvar što mi nismo imali napadača koji bi to pospremio u gol jer nam je u napadu igrao centralni veznjak. O kretnjama i postavljanju da ne pričam, što Sky reče, ko je igrao fudbal zna na o čemu se govori i na šta se misli. On je svakako veliki sportista i drži do sebe, ne povrijeđuje se, odigrao je ovu polusezonu u kontinuitetu nakon što prošlu nije igrao nikako i plus sad ljetne pripreme kad odradi, bit ce itekako spreman, samo trebaju dobra krila i napadač i da ovi iza njega obavljaju svoj posao kako treba..