Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Qooler
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 13, 2021 12:24 am

Ne mogu da vjerujem da neko nalazi mane večeras. Gostovali vrlo nezgodnoj ekipi.
Zadnja izmjena: Qooler, dana/u pon sep 13, 2021 6:44 am, ukupno mijenjano 1 put.

SanMan
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:31 am

plavi9 je napisao/la:
pon sep 13, 2021 12:10 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon sep 13, 2021 12:01 am
SanMan je napisao/la:
ned sep 12, 2021 11:55 pm
Neki prizivaju Štilića i Ramovića......
Ko su ti, gdje igraju, treniraju i čiji su igrači, u Želji sigurno ne igraju, ne treniraju niti su Željini igrači. Jedino možda uzimaju lovu od Želje ko i AO (i njega će još malo početi prizivati), još im fali Zadro - Zec.
Sto puta bolje gledati ove momke nego ufurane (propale) zvjezde koje su nas dovele pred gašenje kluba
:klanjase2:
Ne smetaju vam saucesnici u zlocinu amara prema Fk Zeljeznicar koji su ostali u upravi kluba. Stilic i Ramovic su problem i oni su doveli pred gasenje klub. Ma ja ba.
De mi bogati reci gdje su oni trenirali zadnjih pet mjeseci

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:56 am

Sinan i Štila mogu upasti tek na proljeće. Oni su nespremni totalno.

Što se mene tice, ja nikada više Semira ne bih zvao. Uvrijeđena mlada. Malo bi igrao, malo ne bi. Malo bi se provodio pa bi se vratio u Želju jer nije uspio u Tuzlu otići. Koliko god ga gotivio, ispao je ***** i nikako ga neću gledati kao prije. Pitanje je može li i ruke dati više. Em je starudija, em još nije trenirao.

Ramović također gotivan igrač, ali i njegovo zadnje pojavljivanje nije bilo ni blizu dobro. Tako da i za njegov povratak nisam optimističan. Ne treba Željo biti opcija kada sve druge opcije propadnu.

Uzet ćemo opstanak i bez njih. Ja mislim da su nepotrebni.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 13, 2021 12:56 am

Ljudi plaču za nekim izmjenama, a te izmjene izgubile 3:0 od jebenog Takova .... De ljudi realnosti malo
Željezničar ante portas !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon sep 13, 2021 6:18 am

Ramovic i Stilic nam TREBAJU radi sirine.
Mi trenutno nismo u situaciji da biramo.
Kao sto kolega rece izmjene sa klupe su izgubile 3 0 od Takova.
Idemo napuniti Grbavicu 100 godina gospodina.
P.S. odakle Guso sa ekipom sta je sa Hasagicem
Alea iacta est!

tribina21
Kontakt:

pon sep 13, 2021 6:30 am

Izgledao da će Krizni štab Kantona Sarajevo na čelu sa ministrom Vranićem tražiti od vlade KS restriktivnije mjere u šta uključuje i zabranu publike na sportskim takmičenjima.

ubaceni element
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:14 am

Qooler je napisao/la:
pon sep 13, 2021 12:24 am
Ne mogu da vjerujem da neko nalazi mane večeras. Gostovali vrlo nezgodnoj ekipi.
Nezgodna ekipa bas, nisu zabili u 6 od 8 utakmica.

gavran
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:25 am

ponosannavas je napisao/la:
ned sep 12, 2021 8:00 pm
gavran je napisao/la:
ned sep 12, 2021 8:59 am
ponosannavas je napisao/la:
ned sep 12, 2021 8:18 am
Nema @vrbanjuse vise na forumu pa cu lakse naoisat svoje misljnje. Kontaktiram i ja naravno sa ljudima. Znam ih sto su se prijavili neki prosli neki nisu.
Kritikovao sam davno nekad nacin na koji je Misketova ekipa izabrala skupstinu. Moram pohvaliti da se sad to malo bolje uradilo. Prvo obajvjesteni su ljudi koji nisu prosli. Vjerovatno ce bit pozvani za ucesce u radnim grupama (ako su mi dobre info). Sasvin je logicno iskorititi neciju zelju da pomogne. Tad au Misketovi te ljude pomnozili sa nulom. Drugo, na osnovu imena koje ja znam kvalitetniji su ljudi tu. Onda je malo bio i suzen krug ljudi. Kao da su se bojali preglasavanja i sl. Sad je to sire nisu bas sve garancije ovaj garantuje pa nek udje itd. iako je opet bilo po jaranskoj osnovi jer kazem znam neke koji su usli i neke koji nisu i nikako ne kogu da skontam logiku po kojoj taj sto je usao moze vise pomoci al eto. Naravno ovdje ne mislim na 5 mjesta namjenjenih naivjacima.
NO sam prezadovoljan. Ne zato sto nema boljih nego jer nisam ocekivao da ce tako kvalitetni ljudi htjeti sad u ovaj haos da ulaze.
UO po meni pametni da je ostao jedan dio ljudi. Mozda bi beko mogao naoraviti analizu ali mislim da dr. Jurisic i Selen vise nisu tu a da je novih 5 ili 6 ljudi. Cini mi se da ih je bilo 6 ukupno prije ovoga. Znaci ostala 4 stara. Nekome je previse 4 ali cinjenica je da su ljudi zadnja tri mjeseca odradili posao. Ne znam ko je ciji (ono jel Amarov igrac ili nije) ali sigrini je dobro da se novi lakse upute u sve. Isto tako mi ovdje donosimo sudove na osnovu 5% informacija. Mozda su ovi ljudi sto su ostali stvarno bili aktivni. Ja mislim da su cak 1 ili 2 i dosli tek sad prije tri mjeseca. Znaci ne mozemo ih svrstati u neku Amarovu ekipu od prije 2 godine kad vec tako gledate. Mora se UO organizvosti da se sna ko je zaduzen za koje poslive i da se zna ko je zavrsio koje poslove i da se pripremi eventualno ako se covjek umori ili ne bude u mogucbosti to vise da radi da dodje novi clan. Sto iz skupstine sto iz radne grupe jer ako sam sobro skontao i radne gruoe ce biti podrska pojedinim aktivnostima i administracije i UO.
Mora se naoraviti sistem kroz koji prolaze ljudi a da se ne osjeti da je neko otisao i da ljudi ne odlaze ljuti, nezadovoljni, popljuvani i sl. Isto tako lijepo bi bilo da kad vec stoji ime i prezime da se ljudima koji su usli napisu i kratke biografije.

Sretno nam
Ja sam @vrbanjusa
Nije mi isti nacin pisanja tebe i @vrbanjuse😂😂😂
Logicno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:36 am

cipiripi je napisao/la:
Ali nismo ni očajni toliko da nam je grčevita borba za opstanak i kao oni nas vade. Svakako neće moći igrati do proljeća.

Tačno je da smo limitirani, ali zašto Tomo nije pokušao sa Stjepanovićem. Baš nikad. Konstantno gura Zdunića koji apsolutno ništa nije uradio osim one odbice. ***** ga ono što je on odigrao može bilo ko. Evo reci mi neku tekmu gdje je bio opasan i dobar. Uostalom svi smo hvalili Gasala a sad nema ni minut. Istina je da je i Gasal u zadnjoj kad je ušao bio tanak al kad imaš 2 krila koja cijeli meč ne urade ništa šta fali probat s nekim sa klupe.

Generalno je utisak da Tomo dugo čeka sa izmjenama. Protiv Slobode mi laici konstantujemo da bi Bekrić valjao, on ništa ne radi dok nismo gol primili.

Pregorit ćemo ako ne bude rotiranja. Što manje bolna ali moraju biti. Poslije pauze mi gubimo tempo pred kraj, kako će biti kad se uvežu tekme kupa i lige na lošim terenima. Mora nekog razigrati i učiniti od njeg korisnog igrača za rotacije ako ništa drugo.

LeoMessi
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:39 am

Mi smo iz zadnje tri utakmice morali uzet minimalno 7 bodova ,a uzeli smo samo tri ,vidim neki pišu da su teška gostovanja Široki i Radnik jesu ali nekad bile ,samo kad vidiš da je Tuzla City sa igračem manje zabila 2 gola Radniku ili Široki koji u 6 utakmica nije žalio gol ,toliko limitirani prema naprijed da bi nam Stilic i Ramovic i nespremni bili pojačanja jel ništa spremniji Mujezinovic nije od njih !!!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:41 am

tribina21 je napisao/la:
Izgledao da će Krizni štab Kantona Sarajevo na čelu sa ministrom Vranićem tražiti od vlade KS restriktivnije mjere u šta uključuje i zabranu publike na sportskim takmičenjima.
TReba im mrtve jebat

ublehas
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:50 am

LeoMessi je napisao/la:
Mi smo iz zadnje tri utakmice morali uzet minimalno 7 bodova ,a uzeli smo samo tri ,vidim neki pišu da su teška gostovanja Široki i Radnik jesu ali nekad bile ,samo kad vidiš da je Tuzla City sa igračem manje zabila 2 gola Radniku ili Široki koji u 6 utakmica nije žalio gol ,toliko limitirani prema naprijed da bi nam Stilic i Ramovic i nespremni bili pojačanja jel ništa spremniji Mujezinovic nije od njih !!!
Isto tako Široki je primio samo dva gola. Nije izgubio ni od malenih na Koševu ni od Zrinjskog na Pecari.
Nije mi jasni poređenje sa TC, kad ta Tuzla plaća jednog igrača kao mi pola ekipe. Treba malo i realna biti.
Ono što se slažem je da nam treba igrača naprijed, mada mislim da nama prije svega treba špic. Ako ništa kao zamjena za Ćelu. Ne može čovjek sve sam.

storm_raider
Kontakt:

Hare79 je napisao/la:
pon sep 13, 2021 12:00 am
Zna li neko sta je s Badzakom, je l nije vise u klubu?
Nema ga. Nakon one bruke sa Cericem...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pon sep 13, 2021 7:53 am

tribina21 je napisao/la:
Od Oktobra ce biti zabrana 99%. Mozda i ranije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon sep 13, 2021 8:08 am

Najlakse zatvorit kakve ublehe jbt

ubaceni element
Kontakt:

pon sep 13, 2021 8:27 am

ublehas je napisao/la:
LeoMessi je napisao/la:
Isto tako Široki je primio samo dva gola. Nije izgubio ni od malenih na Koševu ni od Zrinjskog na Pecari.
Nije mi jasni poređenje sa TC, kad ta Tuzla plaća jednog igrača kao mi pola ekipe. Treba malo i realna biti.
Ono što se slažem je da nam treba igrača naprijed, mada mislim da nama prije svega treba špic. Ako ništa kao zamjena za Ćelu. Ne može čovjek sve sam.
Ali su protiv Zrinjskog igrali i Jurilj i Ikic koji su daleko najbolji igraci bili. Ovaj Siroki danas je teski prosjek bio, i ovo su izgubljena dva boda.

Grbavica
Kontakt:

pon sep 13, 2021 8:37 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
ned sep 12, 2021 10:56 pm
Da je Stila bio umjesto Boje veceras uzeli bi 2 razlike.
Zdunic je prevara od igraca, bespotrebno uzima mjesto Gasalu i Hrelji.
Daj ba reci da se zajebavas :) kakav crni Hrelja... Gasal se digo previse i umislio da je igracina.

Kad smo bili najjaci gubili smo na Pecari tako da ovaj bod je sasvim korektan.
Zdunic do sada nicim nije pokazao da je neko pojacanje i toliko drasticno bolji od ove dvojice.
Jedino taj go protiv Slobode. Ostalo 0 bodova. To mogu i ova dvojica, a nasi su i eventualno mozes neki dinar uzeti za njih.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 13, 2021 8:43 am

storm_raider je napisao/la:
pon sep 13, 2021 7:53 am
tribina21 je napisao/la:
Od Oktobra ce biti zabrana 99%. Mozda i ranije.
Samo da Velež bude bez zabrana. Poslije je i očekivati.
Samo ne kontam zašto ne puštaju vakcinisane ili tako nešto. Ispade isto, nisam osjetio neke privilegije i olakšice.

MATORI
Kontakt:

pon sep 13, 2021 8:44 am

ANamelessGhoul je napisao/la:
pon sep 13, 2021 8:08 am
Najlakse zatvorit kakve ublehe jbt
Ljudi vakcinisite se, certifikat u dzep i pravo na utakmicu...
Ne moze ti niko zabraniti, ni ministar, ni krizni stab, ni ku.ac palac.
Ja sve zavrsio...
I evo jos nisam umro!
🤣

blueboy
Kontakt:

pon sep 13, 2021 8:50 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon sep 13, 2021 7:36 am
cipiripi je napisao/la:
Ali nismo ni očajni toliko da nam je grčevita borba za opstanak i kao oni nas vade. Svakako neće moći igrati do proljeća.

Tačno je da smo limitirani, ali zašto Tomo nije pokušao sa Stjepanovićem. Baš nikad. Konstantno gura Zdunića koji apsolutno ništa nije uradio osim one odbice. ***** ga ono što je on odigrao može bilo ko. Evo reci mi neku tekmu gdje je bio opasan i dobar. Uostalom svi smo hvalili Gasala a sad nema ni minut. Istina je da je i Gasal u zadnjoj kad je ušao bio tanak al kad imaš 2 krila koja cijeli meč ne urade ništa šta fali probat s nekim sa klupe.

Generalno je utisak da Tomo dugo čeka sa izmjenama. Protiv Slobode mi laici konstantujemo da bi Bekrić valjao, on ništa ne radi dok nismo gol primili.

Pregorit ćemo ako ne bude rotiranja. Što manje bolna ali moraju biti. Poslije pauze mi gubimo tempo pred kraj, kako će biti kad se uvežu tekme kupa i lige na lošim terenima. Mora nekog razigrati i učiniti od njeg korisnog igrača za rotacije ako ništa drugo.
Ma nama treba igrača samo zbog širine, nebitno je jesu li Štilić i Ramović ili neki drugi. Slažem se da nam Štilić i Ramović neće nešto specijalno pomoći, teško nam mogu donijeti borbu za Evropu, a što kažeš ostat ćemo u ligi i bez njih. Štilić nespreman, a i kad je spreman ne trči, za Ramovića se bojim da to više nije to nakon one povrede.

Neko napisa da TC plaća jednog igrača kao mi pola ekipe, pa je logično da dobiju Radnik u Bijeljini sa igračem manje. Po toj logici, i mi imamo dva igrača koje plaćamo kao pola ekipe, pa koju korist imamo od toga? I trenera jednog masno plaćamo, a on voda kera. Plate ne igraju, igraju igrači.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava