Ako nas dugovi ne ugase, a za to su izglednije šanse.Racional87 je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 8:46 pmOtice Propalica kad tad, dignuce se Željo kao i uvijek.
Sreću treba zaslužiti
MATORI je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 8:10 pmEvo da krenemo od tebe, ti si izjavio da znas babuku.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 4:56 pmMeni je fascinantno da vec deset dana nakon dvije godine naglabanja pisemo ista sranja po milioniti put u trenutku gdje je opstajanje kluba u pitanju.
Niko ali ama bas niko da nesto konstruktivno napise. Meni je fkt svejedno hoce li Zeljo biti prvi ili 9. u smislu da cu pratiti isto kao i do sada. Mozemo i kanton igrati isto mi je. Nije do trofeja niti do bilo cega vec zbog svega sto mi utakmica nosi. Ali nas ce nestati, a nove generacije nece biti zainteresirane kao mi, nece niko pratiti klub koji nekad bijese velik a kad to bude onda ga nece ni biti.
Zato prestanite jesti govna, prepucavati se i zapitajte se sta mozete uraditi.
Prosetaj do njega i reci mu da ODJ.EBE.!
Ne mozes vjerovati koliko bi tim cinom dobroga ucino za svoj klub!
Nije puno komplikovano, jelde?
Ko je upo', njegovi?Senad1921 je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 9:18 pmMATORI je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 8:10 pmEvo da krenemo od tebe, ti si izjavio da znas babuku.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 4:56 pmMeni je fascinantno da vec deset dana nakon dvije godine naglabanja pisemo ista sranja po milioniti put u trenutku gdje je opstajanje kluba u pitanju.
Niko ali ama bas niko da nesto konstruktivno napise. Meni je fkt svejedno hoce li Zeljo biti prvi ili 9. u smislu da cu pratiti isto kao i do sada. Mozemo i kanton igrati isto mi je. Nije do trofeja niti do bilo cega vec zbog svega sto mi utakmica nosi. Ali nas ce nestati, a nove generacije nece biti zainteresirane kao mi, nece niko pratiti klub koji nekad bijese velik a kad to bude onda ga nece ni biti.
Poslije danasnjeg upada na trening, nece on nidje jos dugo...
A sta je po tebi sistem? Druze, sistem su ljudi. Nema sistema koji ce opstati kad umjesto postenih ljudi dodju lopovi, prevaranti, nesposobni, kamatari, arogantni...kvalitet je napisao/la:Činjenica je da se “sistem” raspao čim je otišao jedan čovjek, nako kojeg su i svi ostali.neroazzuro je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 6:36 pmBožo, ja tebe lijepo zamolih da ne filozofiraš, ti isto.
Šta tačno podrazumijevaš pod "okupljanjem oko Želje"? Koje tačno postupke, koje aktivnosti nas navijača?
Ja ti evo sad kažem da smo mi i ovako okupljeni oko Želje jer nas to sve spaja i uvijek smo spremni žrtvovati mnogo toga za Želju. Ali sa kojim ljudima? Jer ipak klub u svakom trenutku personificiraju ljudi koji ga vode i koji igraju u njegovom dresu. Zato te i pitam šta ti to tačno znači.
Druga stvar, šta podrazumijevaš pod "raspadom poput kule od karata"? Pet poraza s drugog mjesta uz poznatu kuhinju??? Jel to taj raspad sistema??? Do kad mislite ponavljati te floskule? LUTAK, KLUB JE BIO SAMOODRŽIV, i to isključivo zahvaljujući povjerenju klijenata u koje ubrajam i navijače. Let that sink in, što bi mladi rekli...
Ne može biti klub samoodrživ ako zavisi od pozajmica i kredita.
Istina je da je ono bio početak uspostavljanja sistema, nikako gotov sistem. Puno bolje od ovog što imamo sad, a sad nemamo ništa. Sistem ćemo imati nekad, nadam se. Problem je što sad imamo katastrofu, pa i na ono gledamo kao na nešto wow. Dovedi privatnika koji će uložiti novac u klub, pa ćeš vidjeti kako će klub funkcionirati, jer će njemu biti od interesa da sve radi kako treba, a kako bi on zaradio.
Kažeš pet poraza s drugog mjesta UZ POZNATU KUHINJU. Kakvu kuhinju? Imate li bilo kakav dokaz? Pa makar to bila jedna izjava nekog igrača? Ti rezultati su samo kulminacija lutanja u sportskom segmentu koji je bio, za mene, loš.
To ne znači da nisu fantastično radili kada je riječ o infrastrukturi naprimjer. Na kraju krajeva, vidimo kako su stvari tad izgledale, a kako izgledaju sad.
Ostao sam dužan za pomoćni teren... Općinsko vijeće ne može izglasati izmjenu regulacionog plana? Niko ne kaže da je sad sve spremno za tržni centar ili hotel, ali izmijeni plan i riješen problem. Kasnije sve lako ide. Pitaj CBBiH kako je to urađeno u Hastahani.
Pretpostavljam da ce ga otprilike zadovoljiti onih 5 duluma iza zapada. Nece sve u dzep strpati, pocastice i svoju klapu, nije on supak.400000razloga je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 10:25 pmKerovođo,
tako ti psa njemačkog porijekla,
koliko ukupno, fubalski klub (riječ inače anglosaksonskog porijekla) Željezničar prema tebi ima duga,
sumnjivog porijekla?
obecao je ako kiksaju protiv olimpika da ce podnijeti ostavkuSenad1921 je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 9:18 pmMATORI je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 8:10 pmEvo da krenemo od tebe, ti si izjavio da znas babuku.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 13, 2021 4:56 pmMeni je fascinantno da vec deset dana nakon dvije godine naglabanja pisemo ista sranja po milioniti put u trenutku gdje je opstajanje kluba u pitanju.
Poslije danasnjeg upada na trening, nece on nidje jos dugo...
Znaju li to igrači?Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 14, 2021 12:46 amobecao je ako kiksaju protiv olimpika da ce podnijeti ostavku
Ja isto nesto kontam da bi on mogo' ubrzo razguliti.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 14, 2021 12:46 amobecao je ako kiksaju protiv olimpika da ce podnijeti ostavku