Iz moga srca, stogodišnjaku moj,
ne ideš nigdje.
Ovaj klon me ne interesira. Lijepo je bilo dok je trajalo.
Jesmo li veteranu zasluzili te dobre ljude, da li smo ih proslim primjerima otjerali, uplasili? Ti ljudi bi trebali dati svoje pare, vrijeme, trud a zbog cega, da budu otjerani, ponizeni. Trebat ce vremena da povratimo povjerenje.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:25 pmČekaj, je li nekome bilo zabranjeno da danas prezentuje plan, projekat, način upravljanja, kandiduje se za predsjenika, UO? Nije. Gdje su ti silni Željovci, uspješni, sa parama, da se pojave i investiraju. Da se rješimo parazita koji su u UO dvije godine a nisu marke donijeli u klub. Nigdje nikoga. Šta su nam bile opcije? Pitam to ovdje danima, ali niko da ikakav odgovor da osim pljuvačine. Vrhunac su nake slike u dresu torpeda, a nije nam smetao Hadžijalagić koji je lijepih utakmica u bordo dresu odigrao, čak štaviše branjen je do poslednjeg daha. Nemojmo biti licemjerni, hajmo razgovarati. Čemu pljuvanje, do juče niko čuo za ljude, a dajemo sebi za pravo da već danas pod sa njima brišemo. Imali smo predsjednika UO alarahmetile, velikog Željovca definitivno, poštenog čovjeka, ali bez potencijala i kapaciteta, Imali smo Selimovića, koji nas naguzi za licencu, izbi nam milion, pa se nije ovakva hajka dizala. Nakon njih dolazi ovaj, na isto mjesto, sa istim ovlastima, ali on nam je "spram mrtve glave" Ja ne kontam. Moj stav je nedefinsian, sačekaću da vidim rezultate rada, i nakon toga zauzeti neki stav. Sada to ne mogu, jer fakat nemam nikakvih parametara.
Pa i niko ne pljuje ovog da bi uzdigao neku drugu stranu, jer kao sto kazes druga opcija nije postojala. Ljudi su jednostavno skepticni, strah ih je da je ovo pocetak kraja naseg Zelje. Druga opcija je bila da ostanemo na istom kao do sad, i vjerovatno iducu sezonu krenemo iz kantonalne lige. Iako je to mozda i bolja opcija od ove, jer bi nam bar ostala nasa imovina. Ovako... Ko zna. Na hajr.Veteran1965 je napisao/la:Čekaj, je li nekome bilo zabranjeno da danas prezentuje plan, projekat, način upravljanja, kandiduje se za predsjenika, UO? Nije. Gdje su ti silni Željovci, uspješni, sa parama, da se pojave i investiraju. Da se rješimo parazita koji su u UO dvije godine a nisu marke donijeli u klub. Nigdje nikoga. Šta su nam bile opcije? Pitam to ovdje danima, ali niko da ikakav odgovor da osim pljuvačine. Vrhunac su nake slike u dresu torpeda, a nije nam smetao Hadžijalagić koji je lijepih utakmica u bordo dresu odigrao, čak štaviše branjen je do poslednjeg daha. Nemojmo biti licemjerni, hajmo razgovarati. Čemu pljuvanje, do juče niko čuo za ljude, a dajemo sebi za pravo da već danas pod sa njima brišemo. Imali smo predsjednika UO alarahmetile, velikog Željovca definitivno, poštenog čovjeka, ali bez potencijala i kapaciteta, Imali smo Selimovića, koji nas naguzi za licencu, izbi nam milion, pa se nije ovakva hajka dizala. Nakon njih dolazi ovaj, na isto mjesto, sa istim ovlastima, ali on nam je "spram mrtve glave" Ja ne kontam. Moj stav je nedefinsian, sačekaću da vidim rezultate rada, i nakon toga zauzeti neki stav. Sada to ne mogu, jer fakat nemam nikakvih parametara.
E i ti zatvaraš oči ko i svi. Problem svi znamo koji je, Cerić sigurno nije.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:25 pmČekaj, je li nekome bilo zabranjeno da danas prezentuje plan, projekat, način upravljanja, kandiduje se za predsjenika, UO? Nije. Gdje su ti silni Željovci, uspješni, sa parama, da se pojave i investiraju. Da se rješimo parazita koji su u UO dvije godine a nisu marke donijeli u klub. Nigdje nikoga. Šta su nam bile opcije? Pitam to ovdje danima, ali niko da ikakav odgovor da osim pljuvačine. Vrhunac su nake slike u dresu torpeda, a nije nam smetao Hadžijalagić koji je lijepih utakmica u bordo dresu odigrao, čak štaviše branjen je do poslednjeg daha. Nemojmo biti licemjerni, hajmo razgovarati. Čemu pljuvanje, do juče niko čuo za ljude, a dajemo sebi za pravo da već danas pod sa njima brišemo. Imali smo predsjednika UO alarahmetile, velikog Željovca definitivno, poštenog čovjeka, ali bez potencijala i kapaciteta, Imali smo Selimovića, koji nas naguzi za licencu, izbi nam bilion, pa se nije ovakva hajka dizala. Nakon njih dolazi ovaj, na isto mjesto, sa istim ovlastima, ali on nam je "spram mrtve glave" Ja ne kontam. Moj stav je nedefinsian, sačekaću da vidim rezultate rada, i nakon toga zauzeti neki stav. Sada to ne mogu, jer fakat nemam nikakvih parametara.
Fino napravite klub po svojoj želji,postavite Grandea i krenete ispočetka od kantona. A ovo što si napisao samo mogu reći da si mi otvorio oči i uputio me da izgasim profil za sva vremena,tacno mi se gadi kada ovo pročitam i vidim kako ljudi pišu gadne stvari za klub za koji navodno navijaju.. budite pozdravljeni svi odreda!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:37 pmJel tebi jasno da nema opcije ili plana dok je Amar tu i da niko nece da se bakce tim, osim sumnjivih tipova poput Cerica??
Nadalje, dugovi su visemilionski.Tacan iznos se i ne zna i ko sprecava Amara da se opet nakon neke stabilizacije pojavi sa novim tuzbama??Ko bi normalan usao u takav klub, a da i ne pominjemo da je korona i da su gotovo svi pogodjeni finansijski.Trazio si rjesenje, evo mog prijedloga.
Proglasenje bankrota, kantonalna liga.Raspustanje svih igraca.Gradjenje od nule.U startu se pravno zastititi.Vjeruj da bi se tad javilo x ljudi koji bi rado pomogli dizanju novog Zelje Da ne pominjem kakvu bi to euforiju izazvalo kod navijaca, pa investitori, pa mogucnost pametnog ulaganja itd itd.Tad nema repova.Milion opcija iz tog.
Super pocni.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:48 pmI još jedna stvar. Način kako je otišao Misimović pokazuje kakav je on kapacitet bio. Da si ono za šta si se predstavljao racku bi te neko onako otjerao. A ne tjerajte me da pričam šta nije za foruma.
Vala bas! Sta to nije za foruma? Sta jos ima za pod tepih? Da nije novi nacin poslovanja za koji niko pojma nema sta je?Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:53 pmSuper pocni.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:48 pmI još jedna stvar. Način kako je otišao Misimović pokazuje kakav je on kapacitet bio. Da si ono za šta si se predstavljao racku bi te neko onako otjerao. A ne tjerajte me da pričam šta nije za foruma.
Navio si se ovih dana svakako.
Skupstinari su ozbiljno razmisljali o opciji kantonalne lige. Ionako nam je licenca ozbiljno upitna.Veteran1965 je napisao/la:Ti veze nemaš, kakva kantonalna liga ba? Tobejarabi...
A da ti kažem, ja da imam opciju da uđem sa solidnim budžetom, danas bi to prezentovao, ušao, i trener bi mi letio ko fišek, naravno ako ja koji dolazim sa parama to hoću. Priča da "neće dok je Amar tu" je alibi za sjedenje na minderu i kenjanje. Isto tako i UO. Tačno bi imenom i prezimenom rekao ko može ostati. Pa neka onda skupština diže ruku. A ubjeđen sam da znam za koga bi digli u ovakvoj varijanti.
Ti super ne mozes bez senada.Nema to tvoje veze sa Zeljom.super1 je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:45 pmFino napravite klub po svojoj želji,postavite Grandea i krenete ispočetka od kantona. A ovo što si napisao samo mogu reći da si mi otvorio oči i uputio me da izgasim profil za sva vremena,tacno mi se gadi kada ovo pročitam i vidim kako ljudi pišu gadne stvari za klub za koji navodno navijaju.. budite pozdravljeni svi odreda!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jan 23, 2021 9:37 pmJel tebi jasno da nema opcije ili plana dok je Amar tu i da niko nece da se bakce tim, osim sumnjivih tipova poput Cerica??
Nadalje, dugovi su visemilionski.Tacan iznos se i ne zna i ko sprecava Amara da se opet nakon neke stabilizacije pojavi sa novim tuzbama??Ko bi normalan usao u takav klub, a da i ne pominjemo da je korona i da su gotovo svi pogodjeni finansijski.Trazio si rjesenje, evo mog prijedloga.
Proglasenje bankrota, kantonalna liga.Raspustanje svih igraca.Gradjenje od nule.U startu se pravno zastititi.Vjeruj da bi se tad javilo x ljudi koji bi rado pomogli dizanju novog Zelje Da ne pominjem kakvu bi to euforiju izazvalo kod navijaca, pa investitori, pa mogucnost pametnog ulaganja itd itd.Tad nema repova.Milion opcija iz tog.