Znas sta se prvo radi kad neko privredno drustvo zapadne u finansijsku dubiozu??Valter je napisao/la: ↑sri sep 23, 2020 10:03 amQooler koliko znam ti si ovdje pisao da se pomoćni prodaje za cca. 4.000.000 KM pa je interesantno koji je tvoj motiv da pišeš na takav iskrivljen način.
Inače dok nafta ne poteće na jednom čošku pomoćnog stadiona tebi i bilo kom drugom navijaču nije zabranjeno da uputi nekog investitora koji je zainteresovan na zajedničko ulaganje sa klubom na izgradnji garaža i tržnog centra. Samo još jednom moram naglasiti da vrijeme ne radi za nas bez obzira ko je kriv za to.
Prvo se radikalno rezu troskovi.Smanjuju se plate, otpustaju se radnici.U nasem slucaju, prvi korak bi trebao biti pokusavanje prodavanja svakog iole vrijednog igraca, te otpustanje beskorisnih.Ja ne vidim da smo okrenuti u tom pravcu.Mi bi da svi ostanu u svojim jaslama, a da se proda nekretnina.E nece moci.Tako nam i drzava funkcionise.Nedo Bog da se smanji plata u javnim sluzbama, lakse je dici kredit MMFa, a tamo neko ce ga nekad vracati.
Tek ako ne bi uspio pomenuti 1.korak, mozemo pricati sta i kako dalje!?