Svakako bi za njih navijali
Svakako bi za njih navijali
Nema DNK, a egzistencija nije vise tu pa mu nema ko pokazatiRaptor44 je napisao/la:Zašto ne probati pa dovesti Messija, solidno krilo za našu ligu.
Prošla uprava bi ovo već riješila.
Bez puno pametovanja. Ovo je mjesto odakle pokazujemo da smo navijaci. Sve ostalo je suplja.AsharaK je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:44 pmGrupa Manijaci postoji 33 godine. Oduvijek je postojala sinergija kluba i grupe. Danas, u ovom trenutku, nije bitno da se odazovu i da osjećaj imaju samo pripadnici grupe. Potrebno je da osjete to i simpatizeri i fanovi kluba, odnosno svako ko voli Željezničar. Naš klub ima 190.000 pratitelja na Facebooku i 50.000 na Instagramu. Moramo biti svjesni brenda i koliko je Željezničar velik u našoj državi i na prostorima Balkana.
Zbog same svoje filozofije, navijača i ideje kluba, imamo simpatije širom regiona. Moramo raditi i iskoristiti i upaliti motore. Mrzimo frazu "neka svako krene od sebe", to se podrazumijeva. Zapitamo li se ikada šta nas poistovjećuje s klubom i šta nas identifikuje s njim? Članska našeg kluba iz godine u godinu! Je li to i da li je minimum koji možemo doprinijeti? Jeste. Neki će se pitati "kome dajem novac", "gdje idu pare"... Klub je u situaciji gdje moraju vidjeti da iza njega stoji ARMIJA navijača.
Kada mi odradimo svoj dio posla onda možemo očekivati i zahtijevati da se RADI te pritiskati ljude. SVE dok mi sami ostavljamo smeće po jugu i otpatke, kudeći da niko ništa ne radi, ne zalaže se, ne dovodi sponzore, isti smo kao i ti neradnici. Pratite svi kad navijači pojedinih ekipa iz Evrope naprave akciju za klub. Ibretite se i pričate te komentarišete kako su jaki, organizirani... Mislite li da Željezničar u okvirima BiH nije isto tako velik i da ne može se uraditi velike stvari?
Devedeset posto vas koji ćete čitati poruku mislili ste da ćemo za akciju prodaje ulaznica uspjeti prodati do 2.500 ulaznica, ali eto zalaganjem se prodalo 8.000. Poenta ove poruke je za ljude, navijače, huligane, članovi skupštine, članove odbora, uposlenike kluba... Ako mislite da sada nije vrijeme za ZAJEDNIŠTVO, odstupite i ohladite od kluba jer MI ne želimo raskole niti frakcije. Grupa i navijači Željezničara su mnogo umorni od frakcija.
Imate novu priliku svi da dokažemo koliko nama znači ovaj klub i da li istinski živimo za njega. Kada ljudi sa strane vide da se masa, grupa, veća brojka trudi i bori napraviti nešto pridružit će se, prepoznat će ideju i volju. Mi smo ti koji moramo pokrenuti te stvari. Na nama je odgovornost. Neka u nama svima proradi inat silan bosanski i napravimo pravi potez za klub.
Svi koji se učlane u klub dobit će automatski člansku karticu grupe Manijaci. Također, ako ste već član grupe Manijaci, onda ćete dobiti popust u Fan shopu FK Željezničar.
Nedjelja u 13 sati! Napravimo red, kolonu za učlanjenje u klub!
Neka kolona navijača dokaže da smo mi Željini, a Željo nas!
Da ga rumeni trenira
Da ste nam zivi i zdravi i jos mnogo godina u zdravlju i veselju navijali za Zelju.Ujko je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 5:48 pmCeracemo sestorm_raider je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 5:40 pm@nodiluxor, ako si stvarno 1961 godiste, nakon gavrana koji je dosta stariji si vjerovatno najstariji ovdje.![]()
Svaka cast Manijacima i na ovoj akciji.AsharaK je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:44 pmGrupa Manijaci postoji 33 godine. Oduvijek je postojala sinergija kluba i grupe. Danas, u ovom trenutku, nije bitno da se odazovu i da osjećaj imaju samo pripadnici grupe. Potrebno je da osjete to i simpatizeri i fanovi kluba, odnosno svako ko voli Željezničar. Naš klub ima 190.000 pratitelja na Facebooku i 50.000 na Instagramu. Moramo biti svjesni brenda i koliko je Željezničar velik u našoj državi i na prostorima Balkana.
Zbog same svoje filozofije, navijača i ideje kluba, imamo simpatije širom regiona. Moramo raditi i iskoristiti i upaliti motore. Mrzimo frazu "neka svako krene od sebe", to se podrazumijeva. Zapitamo li se ikada šta nas poistovjećuje s klubom i šta nas identifikuje s njim? Članska našeg kluba iz godine u godinu! Je li to i da li je minimum koji možemo doprinijeti? Jeste. Neki će se pitati "kome dajem novac", "gdje idu pare"... Klub je u situaciji gdje moraju vidjeti da iza njega stoji ARMIJA navijača.
Kada mi odradimo svoj dio posla onda možemo očekivati i zahtijevati da se RADI te pritiskati ljude. SVE dok mi sami ostavljamo smeće po jugu i otpatke, kudeći da niko ništa ne radi, ne zalaže se, ne dovodi sponzore, isti smo kao i ti neradnici. Pratite svi kad navijači pojedinih ekipa iz Evrope naprave akciju za klub. Ibretite se i pričate te komentarišete kako su jaki, organizirani... Mislite li da Željezničar u okvirima BiH nije isto tako velik i da ne može se uraditi velike stvari?
Devedeset posto vas koji ćete čitati poruku mislili ste da ćemo za akciju prodaje ulaznica uspjeti prodati do 2.500 ulaznica, ali eto zalaganjem se prodalo 8.000. Poenta ove poruke je za ljude, navijače, huligane, članovi skupštine, članove odbora, uposlenike kluba... Ako mislite da sada nije vrijeme za ZAJEDNIŠTVO, odstupite i ohladite od kluba jer MI ne želimo raskole niti frakcije. Grupa i navijači Željezničara su mnogo umorni od frakcija.
Imate novu priliku svi da dokažemo koliko nama znači ovaj klub i da li istinski živimo za njega. Kada ljudi sa strane vide da se masa, grupa, veća brojka trudi i bori napraviti nešto pridružit će se, prepoznat će ideju i volju. Mi smo ti koji moramo pokrenuti te stvari. Na nama je odgovornost. Neka u nama svima proradi inat silan bosanski i napravimo pravi potez za klub.
Svi koji se učlane u klub dobit će automatski člansku karticu grupe Manijaci. Također, ako ste već član grupe Manijaci, onda ćete dobiti popust u Fan shopu FK Željezničar.
Hvala i da svi docekamo bolje dane sto se tice finansija i stabilizacije kluba, pa i tu famoznu grupnu fazu!storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 9:11 pmDa ste nam zivi i zdravi i jos mnogo godina u zdravlju i veselju navijali za Zelju.Ujko je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 5:48 pmCeracemo sestorm_raider je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 5:40 pm@nodiluxor, ako si stvarno 1961 godiste, nakon gavrana koji je dosta stariji si vjerovatno najstariji ovdje.![]()
AsharaK je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 8:44 pmGrupa Manijaci postoji 33 godine. Oduvijek je postojala sinergija kluba i grupe. Danas, u ovom trenutku, nije bitno da se odazovu i da osjećaj imaju samo pripadnici grupe. Potrebno je da osjete to i simpatizeri i fanovi kluba, odnosno svako ko voli Željezničar. Naš klub ima 190.000 pratitelja na Facebooku i 50.000 na Instagramu. Moramo biti svjesni brenda i koliko je Željezničar velik u našoj državi i na prostorima Balkana.
Znalo se dana kada je liga prekinuta...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 3:11 pmBegić počasni predsjednik NSBiH. Legenda.
Ako je ovako kako ti kažeš, jel onda u četvrtak navijamo i za Želju?
Ja čekam četvrtak da kvota još poraste i uplaćujem 2 cenera pa vi viditeEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto avg 25, 2020 10:10 pmAko je ovako kako ti kažeš, jel onda u četvrtak navijamo i za Želju?
Kad te već krenulo, reci nam i za četvrtak onda![]()