sub avg 22, 2020 9:31 am
Sramota I ponizenje! Sta drugo reci? Od Amara pa do Stilica. Postavka igre i pristup istoj amaterski. Kapiten igra ne kapitenski, frajer pretrci maksimalno 5 kilometara po utakmici. Definitivno nas on ne moze voditi ka tituli, moras biti mangup za to, a on je previse fin za liderstvo! Svaka mu cast za poteze, ali brate potrci malo, pa vezni si igrac! Sta je mogao Alispahic sam u veznoj, apsolutno nista!
Eric, po meni mogao je bolje reagovati da je ostao blize golu!
Sinisa, ne kontam sto zamijeni covjeka. Pa trebao si onda poceti sa Blazevicem i odmoriti Sinisu za Izrael!
Sehic, vala nas je, ali u prvom je bio los, nesiguran, a u napadu bez konkretnog ucinka!
Kosoric - Miletic, nesigurni jer nismo imali zadnjeg veznog, Dado ili Hajdarevic, da zaustavlja napade!
Vezna linija, igrali smo skoro pa bez vezne linije, samo sa Alispahicem. Stilic vec odavno nije klasicni vezni, jer frajer ne trci! A, sto rece g. Ivica; ko ne trci...... ne moze igrati ozbiljan i modern fudbal!
Veselinovic, nabiti ga nogom ili prodati. Dati priliku Gasalu!
Lendric, trudio se je kao I uvijek!
Luka, losije nego inace!
Mujezinovic je djelovao izgubljen!
Subasic nije za ozbiljnog fudbala!
Jamak je u ovoj situaciji morao poceti kao zadnji vezni, jer nismo imali nikog drugog!
Bekric je morao ranije uci, kao i Hajric!
Fejzic je sigurniji od Erica!
Tim koji pobjedjuje se ne mijenja previse, a Fejzic bolje komanduje odbranom od Erica.
Novi sam sa piskaranjem, ali citam odavno. Osjecam se izdanim od strane igraca, posebno poslije dobrog starta I lijepe price sa kartama! To nekakvo prokletsvo nas proganja vec godinama!