Sad ce da padne malo objasnjavanja, a Boga mi i batina

Ma ja mislim da je vec sve spremno samo ne znam hoce li se objaviti veceras.
Pa svakako se niko ne bi pitao nista sa ovim debilima..osim da Amar dodje..a covjek je strucniji od Odovica kojem svaka cast za neke druge stvari mimo trenerskog posla...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:39 pmEh cuj Jusufbegovic hahah pa taj bi se pitao ko Fata
Ma koga aminuje svlačionica taj će biti trener, Mada je to krajnje nebitno, izdržaće par kola ko god da bude.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:43 pmMa ja mislim da je vec sve spremno samo ne znam hoce li se objaviti veceras.
Put putuje Latifaga
Ako je on podnio ostavku onda uprava treba da se zapita da li i oni trebaju isto da urade jer ocigledno igraci se nesmiju kaznjavati i tjerati jer nedaj boze mogli bi sutra bojkotovati trening ili utakmicu.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:15 pmJedno je podnijeti ostavku i otjerati ga.
Ako je podnio ostavku tu nista ne mozemo. Ali novog trenera ne dovoditi dok se debili neotjeraju.
Pa on ih je stavio da mu igraju, on je stao na njihovu stranu. Sam je kriv.kokoška je napisao/la:Ako je on podnio ostavku onda uprava treba da se zapita da li i oni trebaju isto da urade jer ocigledno igraci se nesmiju kaznjavati i tjerati jer nedaj boze mogli bi sutra bojkotovati trening ili utakmicu.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:15 pmJedno je podnijeti ostavku i otjerati ga.
Ako je podnio ostavku tu nista ne mozemo. Ali novog trenera ne dovoditi dok se debili neotjeraju.
To treba uprava da uradi još večerasblueheart je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:47 pmTrener, Ma ko on bude mora se riješiti zeca, bogija, Jovana, a Zaima podhitno da dobro hladi od početnih 11.
Zec jer je prije svega bezobraznik teski, jer je nikakav sportista,
Bogi jer je star spor,
Jovan jer nije nimalo pouzdan igrač, igrač koji odigra svako 3 ili 4 utakmice ok a u ostalim grijesi ne shvatljivo. On je igrač koji ima ponajviše ne prisiljenih fula u dodavanju.
Ma potrebno je samo da uprava napokon pocne donositi pametne odluke u sportskom dijelu. Trener mora biti kvalitet i autoritet, neko ko ima i znanje i muda da reaguje u svakom trenutku. Neko ko ce kad mu krenes bojkotovati izvaditi qrac i dobro te izmlatiti po glavi i u konacnici ti pokazati izlazna vrata.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:25 pmBravo Brkoo, ali mislim da nama me moze vise ni Guardiola pomoci
Nadam se da ce ujutro i radi nas i radi njega