Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kospa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 03, 2018 12:43 am

Minjore je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:41 am
Kospa je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:38 am
I Jazvic je 1+ opcija da klub produzi na jos godinu
Klub ima prvenstvo u pregovorima,a ne da produzi Klub, ja ne znam da smo ijednog igraca u nasoj historiji tako uspjeli zadrzati :)
:palacgore:

A nije valjda i kod Curjurcica isto?
... Godine života svoga tebi dao sam...

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:43 am

amar92 je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:33 am

Sve to produziti do 2021 barem. Neki su pokazali da su odlicni za Zelju i za nivo lige i mogu ostati tu dok gos igraju na tom nivou: Sinisa, Bakrac, Pavic, Veca, Cuki, Krpic. Dok neki imaju i potencijal za zaraditi na njima pa ih treba zastiti: Anel, Hajdar, Rodin, Zajmovic, a mozda i Veca i Milos se mogu prodati. Mislim lijepo i ovako situacija izgleda i nike nista hitno, ali treba to na vrijeme rijesiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ove mlađe sve do 2023. i nadat se da neće pasti pa da moramo raskidati :D

Veca(ako bude normalan, al vjerovatno neće :D), Rodin, Pavić, Šabanadžović, RAMOVIĆ, Zajmović, oba Šehića, Dacić, Hajdarević, Zubanović, Zilić, Kršić, Duraković, Osmanović Nuhanović, Mujić, Bakrač

Krpić, Zec do 2021.

Čurjurić, Blagojević do 2020.

amar92
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:45 am

Na fm-u ta opcija kad je klub ima nije prvenstvo u pregovorima, nego doslovno klub moze produziti jos godinu sa istim uslovima bez da se igrac ista pita :kafa:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:47 am

Kakav pas Krpe :kafa: :D
Željezničar ante portas !

Kospa
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:48 am

amar92 je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:45 am
Na fm-u ta opcija kad je klub ima nije prvenstvo u pregovorima, nego doslovno klub moze produziti jos godinu sa istim uslovima bez da se igrac ista pita :kafa:

A jbg i ja tako nesto kontam, tako je i u drugim sportovima ali presijece me Minjore sa ovim :(

amar92
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:49 am

LARSSON je napisao/la:
amar92 je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:33 am

Sve to produziti do 2021 barem. Neki su pokazali da su odlicni za Zelju i za nivo lige i mogu ostati tu dok gos igraju na tom nivou: Sinisa, Bakrac, Pavic, Veca, Cuki, Krpic. Dok neki imaju i potencijal za zaraditi na njima pa ih treba zastiti: Anel, Hajdar, Rodin, Zajmovic, a mozda i Veca i Milos se mogu prodati. Mislim lijepo i ovako situacija izgleda i nike nista hitno, ali treba to na vrijeme rijesiti.

Ove mlađe sve do 2023. i nadat se da neće pasti pa da moramo raskidati :D

Veca(ako bude normalan, al vjerovatno neće :D), Rodin, Pavić, Šabanadžović, RAMOVIĆ, Zajmović, oba Šehića, Dacić, Hajdarević, Zubanović, Zilić, Kršić, Duraković, Osmanović Nuhanović, Mujić, Bakrač

Krpić, Zec do 2021.

Čurjurić, Blagojević do 2020.
Sounds like a plan to me, Mirsade na posao xD

Ma ti mladji i ako “propadnu” uvijek ce prije izabrati sporazumni raskid i da idu negdje igrati nego sto ce se uhljebiti i zadovoljiti sa mjestom na tribinama. Ipak su u najboljim godinama. Nisu kao legende kluba nase.

Ja vala Jovanu ne bi produzavao, na njegovo mjesto Cuki, a Sinan iza Krpe.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:51 am

Ne treba cekati nista nego sjesti sa svima na ovoj pauzi i pricati o produzenju ugovora, ovima kojima istice na ljeto.
Kakav mec Anela i Vedrana, bravo momci :klanjase:

Kospa
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:59 am

Slusam ove iz listice skandiraju sportskom direktoru "Silicu odlazi",a mi odradismo prelazni haman perfektno bez SD. Prosto ne mogu da vjerujem da jos niko nije preuzeo odgovornost za odlicno obavljen posao :D . Jos bi nam trebao kapitalac u sredini da budeo ono sto je Vranjes trebao biti( ako Vranjes ode) ali to moze cekat i zimu

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon sep 03, 2018 12:59 am

Kae rukunda rukunda

phpBB [video]

plavi kanarinac
Kontakt:

pon sep 03, 2018 1:11 am

Jel neko u mogucnosti da isjece onaj dio kad Krpa kaže PAAAA NISAM JA NA NJEGA ON JE NA MENE NALETIO hahahahaha unistio ga, iznesose momka..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

IvanOsim
Kontakt:

pon sep 03, 2018 1:21 am

Kospa je napisao/la:
ned sep 02, 2018 10:40 pm
Krenulo je lose, nabijanje ko u prosloj polusezoni. Izgubi Saban 2 na pocetku ali ostatak... bravo mali majstore!
Ti si sa par pasova spustio loptu na zemlju u utakmici kad jovan i ivan nisu mogli meda, uveo nas u nasu igru, a u odbrani bio bez pardona i agresivan On treba da nastavi samo ovako,hrabro i bez straha, a ovo je po meni njegova daleko najbolja utakmica u Zelji.
Inace bravo za sve momke, odigrali su kontra Krupe, prvih 20 min odron a onda disciplina narednih 80 min.

I samo bi jos da kazem ovima sto kazu da podrzavaju Odu i vjeruju u fudbal koji igramo a kontaju da cemo zijaniti i igrati nerijeseno: te dvije stvari ne idu jedna uz drugu, manite se podcjenjivanja Zelje i igraca.
Neki od njih citaju ove stranice i najmanje sto nam treba je da gube samopouzdanje zbog neke kuknjave ovde.

Volim te Zeljo !

:zeljeznicar1:
Vjeruj mi drug, najmanje sto nam treba je da oni ovo citaju.
Ako su profesionalci, ne citaju.

Po meni veceras najbolji:
1. Zaimovic
2. Sabanadzovic
3. Rodin

amar92
Kontakt:

pon sep 03, 2018 1:35 am

Kospa je napisao/la:Slusam ove iz listice skandiraju sportskom direktoru "Silicu odlazi",a mi odradismo prelazni haman perfektno bez SD. Prosto ne mogu da vjerujem da jos niko nije preuzeo odgovornost za odlicno obavljen posao :D . Jos bi nam trebao kapitalac u sredini da budeo ono sto je Vranjes trebao biti( ako Vranjes ode) ali to moze cekat i zimu
Ovo je dobro pitanje, bilo bi dobro znati ko je zasluzan za ova pojacanja. Nekako mi ne lici da je Beslija imao nesto s tim, jer su neki dosli i prije njega, a nije on ni imao vremena za skautiranje i to. Sad da li je Papac odradio posao, dogovorio igrace a onda otisao ili je Miske intervenisao kao sa Zajmovicem. Jedino znamo da je Krcma zasluzan za Curjurica.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 03, 2018 5:16 am

ja lijepog sabaha..
sad ko na bijelom dvije hefte ići na posao.

ni na drogama, ni u bijelim sobamaa :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikson
Kontakt:

pon sep 03, 2018 5:30 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon sep 03, 2018 5:16 am
ja lijepog sabaha..
sad ko na bijelom dvije hefte ići na posao.

ni na drogama, ni u bijelim sobamaa :baklja:
Hahahahaahaahahahhahaahahahhaha
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

nikson
Kontakt:

pon sep 03, 2018 5:31 am

A jeste i zakukali protiv krupe, ko da smo se raspali....bice ovo jos bolje, samo malo vremena treba...ide sve svojim tokom...a kad ide, onda bas ide...npr Atalanta izgubila od Cagliaria :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

storm_raider
Kontakt:

pon sep 03, 2018 7:14 am

Durgo je napisao/la:
ned sep 02, 2018 11:10 pm
E hajmo sad uplate za reflektor je.bu mu ja majku... da to zavrsimo vise....

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ublehas
Kontakt:

pon sep 03, 2018 7:51 am

amar92 je napisao/la:
pon sep 03, 2018 1:35 am
Kospa je napisao/la:Slusam ove iz listice skandiraju sportskom direktoru "Silicu odlazi",a mi odradismo prelazni haman perfektno bez SD. Prosto ne mogu da vjerujem da jos niko nije preuzeo odgovornost za odlicno obavljen posao :D . Jos bi nam trebao kapitalac u sredini da budeo ono sto je Vranjes trebao biti( ako Vranjes ode) ali to moze cekat i zimu
Ovo je dobro pitanje, bilo bi dobro znati ko je zasluzan za ova pojacanja. Nekako mi ne lici da je Beslija imao nesto s tim, jer su neki dosli i prije njega, a nije on ni imao vremena za skautiranje i to. Sad da li je Papac odradio posao, dogovorio igrace a onda otisao ili je Miske intervenisao kao sa Zajmovicem. Jedino znamo da je Krcma zasluzan za Curjurica.

Znači, igrači su se dovodili kao i zadnjih nekoliko godina. Trener i sportski segment biraju od "ponuđenog" i nama "dostupnog". Sve su ovo džabni igrači koji nemaju kvalitet da igraju u kontinuitetu. Kako naši, tako i igrači konkurenata. Samo je pitanje ko je u boljoj formi i ko je 5% bolji od ostalih.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:12 am

Nego jel ko vidio komentare zajma i shortya kod zeke na inst :D
Željezničar ante portas !

barbarez
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:13 am

plavi kanarinac je napisao/la:
pon sep 03, 2018 12:35 am
Gdje moj drugar @barbarez da nam kaže koju o ljudima koji igraju lopte, majstorima igre, Vranješu i Arezini sto kuci ostadoše... A Boga mi Zaja redovan u prvoj postavi, ali hajde sto je redovan nego sto igra maestralno, da je Veseli bio pri sebi dvije asistencije hladno, bezbroj dobrih poteza prolaznost 95%, pomagao u odbrani od prve do zadnje minute kada je ocistio ispred Vedrana.

Budi čovjek pa reci iskreno, demantuje te od derbija momak svaku utakmicu...

LIDER PREMIJERLIGASKE KARAVANE FK ŽELJEZNIČAR !

I da je i bem mater onom kretenu od komentatora što se obradovao kod našeg crvenog i najavio preokret i vraćanje u igru Sirokog na 0:3 rezultatu, fakinu !
Ti imas problem sto slabo citas sta se pise.Ja sam milion puta istakao kako Zaim treba da igra a kako ne treba. Niko mu rijeci nece reci ako izbije iz glave svoje bubice. Covjek ne moze igrati na nacin da uradi 1 ili 2 dobre stvari a 10 usere.
To sam ti ponavljao i prije derbija i svo ovo vrijeme.
Da li sam covjek ili kakav,to Allah najbolje zna,ja sam jucer rekao da je po meni on najbolji jucer bio
I kad ovako igra nema mu ko sta reci.
A nije bitno sta kazem ja ,vec u ovom slucaju Odovic.
Ako ti Odovic kaze,da igraci citiram" kaze im se kako da igraju ,a oni pocnu igrati po svom,pa onda odjenom kao da ima neki klik i pocnu igrati ksko treba"
Nama ne trebaju klik igraci, vec da budu stalno upaljeni i onda ce za rezultat imati ovo sinoc.
Jel tvoj drug Odovic budala,ili ovo mozes shvatiti da se odnosi i u velikoj mjeri na Zajmovica.
Mene Dzeno nema sta demantovati od derbija pa na ovamo. Ako izuzmemo sinocnju tekmu gdje je bio odlican,i onu protiv Krupe,gdje ja nisam bio u mogucnisti fino pratiti mec,i nije posteno da ga komentarisem. Derbi i mec sa Tuzlom,on je statisticki bio dobar,odlican. Ali evo ako sam ja neko ko pljuje po njemu ,kako ti kazes,i posto obicno slabo upratis,jesu li ostali ljudi po forumu budale,sto su pisali i ludili zbog njegovih bravura. Covjek je bio sto indirektni,tako i diretni krivac za 90 % opasnih napada i golova Sarajeva. U Tuzli je isto tako radio slicne stvari. Zasto je Odovic ludio na pressicama i tokom meca na njega. Da bi mu ispravio ove stvari. Da bi ga natjerao da bude ono sto je bio sinoc.
Ti konstanto istices da ga od nekog branis,i potenciras njegovu drskost i muda. Takvi zavrsavaju u Vrbanjusi,a ako bude slusao Odovica i ispravljao svoje velike mane,igrace u ligi petice.
Ja mu zelim ovo drugo,zato i pizdim na njega,prije svega jer me zanima Zeljo a ne igrac,a onda kao nas igrac on je zelja svih nas da svojom igrom unaprijedi nas klub,a da on izraste u reprezentativni kalibar.
To ce uraditi kad shvati da ne igra fifu sa tetkinim malim,kojeg hoce da fascinira koje poteze sve zna,vec kad shvati da je fudbal,i dribling i gol,i pas i odbrana. Sinocnja utakmica mu je najbolji putokaz. Nek samo tako nastavi.Nek svoju glavu sredi i slusq Odovica.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon sep 03, 2018 8:35 am

Barbareze jesi navro na Zaima kao da je Mujaga :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 44 gosta.

Prijava