Odlicna tekma. Nas najnezgodniji protivnik u ligi. Uvijek su nam pravili mnogo problema, bez obzira na sastav.Prije ove tekme su u 7 tekmi primili samo 2 gola, a veceras 3 komada. Medjutim veceras su bili u podredjenom polozaju, osim onih uvodnih 15 minuta. Mi odigrali sjajnu tekmu. Od svih igraca najdraze mi je veceras zbog Anela koji je zacepio usta mnogim nasim navijacima koji su ga kudili i prozivali "babinim" sinom. Veceras odigrao maestralno, mnogo presjecenih lopti te nekako uvijek uz protivnickog igraca. Bravo Anele

Rodin takodjer veceras fantastican, skoro svaki vazdusni duel je dobio a jos je i dao gol. Zaim jos jednom pokazao svoj talenat, kakav samo prodor kod onog promasaja Veselog. Odlican je bio, al mislim da oni atraktivni potezi pred kraj na nasoj polovici nisu potrebni. Jos bih izdvojio Sinisu u drugom poluvremenu, koji je odigrao maestralno. I ostali su odigrali odlicnu tekmu, kad dobijes 3:0 tesko mozes imati neku zamjerku na nekoga. Oda svaka cast

kao i navijacima

koji su bodrili i bili velika pomoc nasim igracima

Sad se odmoriti i jos bolje uigrati te nastaviti sa odlicnim partijama protiv nezgodnog Radnika u iducem kolu

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."